Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech u mnie nic nowego

Poza tym ze rolety mi zaraz beda u Radka zakladac. Maz sie cieszy, ze zdaza przed porodem, a mi to juz wisi czt przed, e trakcie czy po
chyba wolalabym po. Radek mam wrazenie ze mi gra na miednicy jak na cymbalkach, ale to tyle.
Konwi to strasznie smutne ze twoj starszak ma az takie problemy z alergiami
moze z tego wyrosnie, ale co sie z nim nacierpisz i on to masakra 
Anuska mi nigdy te espumisany nie pomagaja. Kezeli juz cos, to cieply kompres na krzyz, troche oszukuje bol a od tylu malenstwu nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:57
-
hej misie... hm zjadło mi mój post, dziwne
próbowałam dziś wysłuchać bicie serca dzidzi przez stetoskop i nie umiem słyszę swoje a dzidzi nie.... i mała małpiszonica jak na złość się nie rusza.... chociaż raz by kopnęła żeby mnie uspokoić.... ech to jest jakaś masakra mieć takie schizy.... ja jestem nienormalna
-
no właśnie zazwyczaj po śniadaniu się budziła i popołudniu a raczej pod wieczór.... dziś się leni
ech... właśnie pisząc tego posta dostałam kopniaka (jednego chyba tak żebym się odczepiła
)- młoda mnie wykończy zanim urodzę a co to będzie później...
edit: dobra obudziła się królewna trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:00
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Kurde ale mnie te robole od rolet wkurzaja. Jaraja szlugi i leci do mieszkania, no ale nie zwroce im uwagi bo nie pala w domu tyloo zaraz pod oknem... Leca teksty typu: "maz pewnie w pracy? No jasne, ktos musi robic zeby kobieta w domu siedziala" albo "kierowniczko, pani to nam kawke zrobi jak porzadna gospodyni domowa?". Ja prdl. Abstrahujac, ze to ja w naszym zwiazku zarabiam wiecej, to cos mnie trafia jak mnie taki gogus jeden z drugim do kury domowej zrownuje.
Humor zwalony na caly dzien. A moglam byc np. na porodowce z malym, to maz by ich ogarnial zamiast mnie. -
Nieukowa wyluzujjjjjjj

Czekam na kuriera z laktatorem i zabieram sie za robienie spaghetti - mam nadzieje, że Ani nie zaszkodzi
Jak na razie po codziennym zjedzeniu kilku poziomek alergii brak.
Natomiast mnie dopadło dziadostwo w postaci codziennej obstrukcji
pójście do wc wiąże sie z bólem
nawet czopki nie pomagają
-
Nieukowa- a ja bym ich zje... znaczy ochrzaniła, albo bym im jakimś chamskim tekstem rzuciła, niech się za robotę wezmą a nie kawka i papierosek... kurde ... nie lubię takich i normalnie już mnie rwie jak sobie przypomnę że u nas będą robić poprawki na elewacji i balkonach w lipcu, normalnie jak sobie pomyślę to mną szarpie- mieszkanie mam 32 m2 i będę kilka dni musiał ich u siebie gościć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Moja siedziała tyle w bujaczku, że zdążyła zjeść śniadanie mm
Coś mi muli tablet jak pisze hmmm
Teraz się karmimy, a potem spacer.
Arienka: ją też nie słyszałam, więc luzik.
Matko, nieukowa weź już rodź, bo on będzie ogromny ..
Wczoraj włożyłam małą do lozeczka, ale po pół godz była w łóżku, a w łóżku to by się obudziła koło 3 dopiero
Kotka: moja też się budziła o 5 i potem już do rana nie śpi, ale przestawoola!m się i jest ok. Może powinna zmienić podejście, bardziej się do niego dostosować, wtedy będzie Ci psychicznie lżej. Jak będziesz chciała ustawić go do swojego trybu, to się tylko umeczysz
Edit:
Lara: mnie też od kilku dni męczy i boli, staram się nie naciskać, ale słabo idzie
Nieukowa: u mnie też jak byli to jarali na klatce, ale nawet im kawę zaproponowałam, na co gość czy jest rozpuszczalna, akurat mam, ale pomyslalam sobie co za zasraniec, a z drugiej strony czy przypadkiem to ja go wtedy nie zakwalifikowałam do jakiejś niższej kasty? Ja też zarabiał więcej, ale nie spotkała się z takimi tekstami. Hmm ciekawe jakbym zareagowała, ale pewnie bym coś "odchamsknela"..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:31
-
kurde chyba mi się zepsuła zmywarka-
niedobrze, nie grzeje wody a w połowie programy przeskakuje na end i kończy z nieumytymi naczyniami , tak jest od wczoraj, wszystkie kontrolki są zgaszone i cholerka nie wiem co jest grane ... muszę pomyć wszystko ręcznie i chyba w poniedziałek (bo od jutra do poniedziałku mnie nie ma - jutro szkolenie a weekend - studia) zadzwonię po serwis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:10
-
Bry,
Konwi współczuje - tak myślałam że jak Cie tu nie było to raczej nie jesteś na urlopie...niestety. nawet nie wiem co CI powiedzieć bo przykre to i tyle a najgorzej że nie wiadomo jak pomóc dzieciakom.
Pati ja robie hennę brwi....farbuję też włosy.
Anuśka ja też przeżyłam giga wzdęcia po kapuśniaku i pomogły mi śliwki suszone a innym razem piłam siemię lniane (lubię)bo nie lubie tabletek.
Nieukowa super fota...co do "fachowców" ja już jestem wyszkolona paru przerabiałam z różnymi tekstami i już się nauczyłam jak z nimi postępować to często proste chłopy są jak jarają trzeba ładnie porosić i przestaną bo będzie im głupio poza tym takie chłopy boją się kobiet w ciąży a jak im jeszcze dorzucisz że okno jest otwarte i niestety wszystko słyszysz to zobaczysz jaki będzie burak na ryjach i wcale nie trza się wkurzać....no ale rodzić mogłabyś już zacząć bo po co CI te nerwy..Maniek

-
Arienna wrote:kurde chyba mi się zepsuła zmywarka-
niedobrze, nie grzeje wody a w połowie programy przeskakuje na end i kończy z nieumytymi naczyniami , tak jest od wczoraj, wszystkie kontrolki są zgaszone i cholerka nie wiem co jest grane ... muszę pomyć wszystko ręcznie i chyba w poniedziałek (bo od jutra do poniedziałku mnie nie ma - jutro szkolenie a weekend - studia) zadzwonię po serwis
Ari posprawdzaj filtry i węże odpływowe i dopływowe czasem te sprzęty takie wrażliwe na zanieczyszczenie albo zagięty wężyk.Maniek

-
Dokladnie to samo mialam napisac co Maniek- u mnie identico sie zachowywala jak byl filtr zapchany, tylko ze jeszcze zanim sie wylaczyla pokazywala error.
No ja wlasnie zagryzam zeby, ze proste chlopy sa. Poprosilam zeby siemodsuneli do cienia, z dala od okna z kiepami i posluchali nawet. Takze odzyskalam swoj zen.
Zgrrdka, moj maly jest maly, wg usg z 39+3dc mial 3060g, a glowka niecale 33cm. Takze u mnie luz pod tym katem, sralabym pod siebie.jakby mial np. 4200 i ciagle rosl
Na moim balonie osiagnelam rekordowe 10.1cm (to sie przeklada na 32cm glowki), czyli Radzio w teorii wyskoczy ze mnie jak splawik ;P
Teraz to juz z nudow se zapodaje ten balon i bije rekordy, z glupia nadzieja ze moze przyspieszy cokolwiek ale jak widac to jest zbyt bezpieczne urzadzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:44
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Macham z domku pranko sie pierze a ja zaraz po lody ide

antybiotyk na pecherz mam brac i tyle nie przemeczać sie i czekac az wody odejdą
dzis zaczynam 38tydz ciąża donoszona jupiii
Arienna, Nieukowa, Pati Belgia, Smoczyca1, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dronka gratki donoszonej ciąży. CO do pęcherza łącze się w bóu bo wciąż się z tym zmagam a obecnie czekam znów na wyniki posiewu.
Dziewczyny zapomniałam że trzeba robić masaż krocza aaaaaaaaaaaaaaa myślicie że jest jeszcze sens zacząć??? bo musze poszukać gdzieś jak to zrobić buuuuuuManiek

-
Pozdrawiamy

Ja zaraz mykam na spacer
Nieukowa: tak w teorii
baniak mojej miał 32 cm i właściwie nie czułam jak przechodzi, ale to akurat najmniej bolesne w porodzie chyba (przynajmniej u mnie)
Nenaaa lubi tę wiadomość