Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech u mnie nic nowego
Poza tym ze rolety mi zaraz beda u Radka zakladac. Maz sie cieszy, ze zdaza przed porodem, a mi to juz wisi czt przed, e trakcie czy pochyba wolalabym po. Radek mam wrazenie ze mi gra na miednicy jak na cymbalkach, ale to tyle.
Konwi to strasznie smutne ze twoj starszak ma az takie problemy z alergiamimoze z tego wyrosnie, ale co sie z nim nacierpisz i on to masakra
Anuska mi nigdy te espumisany nie pomagaja. Kezeli juz cos, to cieply kompres na krzyz, troche oszukuje bol a od tylu malenstwu nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:57
-
hej misie... hm zjadło mi mój post, dziwne
próbowałam dziś wysłuchać bicie serca dzidzi przez stetoskop i nie umiem słyszę swoje a dzidzi nie.... i mała małpiszonica jak na złość się nie rusza.... chociaż raz by kopnęła żeby mnie uspokoić.... ech to jest jakaś masakra mieć takie schizy.... ja jestem nienormalna
-
no właśnie zazwyczaj po śniadaniu się budziła i popołudniu a raczej pod wieczór.... dziś się leni
ech... właśnie pisząc tego posta dostałam kopniaka (jednego chyba tak żebym się odczepiła)- młoda mnie wykończy zanim urodzę a co to będzie później...
edit: dobra obudziła się królewna trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:00
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Kurde ale mnie te robole od rolet wkurzaja. Jaraja szlugi i leci do mieszkania, no ale nie zwroce im uwagi bo nie pala w domu tyloo zaraz pod oknem... Leca teksty typu: "maz pewnie w pracy? No jasne, ktos musi robic zeby kobieta w domu siedziala" albo "kierowniczko, pani to nam kawke zrobi jak porzadna gospodyni domowa?". Ja prdl. Abstrahujac, ze to ja w naszym zwiazku zarabiam wiecej, to cos mnie trafia jak mnie taki gogus jeden z drugim do kury domowej zrownuje.
Humor zwalony na caly dzien. A moglam byc np. na porodowce z malym, to maz by ich ogarnial zamiast mnie. -
Nieukowa wyluzujjjjjjj
Czekam na kuriera z laktatorem i zabieram sie za robienie spaghetti - mam nadzieje, że Ani nie zaszkodzi
Jak na razie po codziennym zjedzeniu kilku poziomek alergii brak.
Natomiast mnie dopadło dziadostwo w postaci codziennej obstrukcjipójście do wc wiąże sie z bólem
nawet czopki nie pomagają
-
Nieukowa- a ja bym ich zje... znaczy ochrzaniła, albo bym im jakimś chamskim tekstem rzuciła, niech się za robotę wezmą a nie kawka i papierosek... kurde ... nie lubię takich i normalnie już mnie rwie jak sobie przypomnę że u nas będą robić poprawki na elewacji i balkonach w lipcu, normalnie jak sobie pomyślę to mną szarpie- mieszkanie mam 32 m2 i będę kilka dni musiał ich u siebie gościć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Moja siedziała tyle w bujaczku, że zdążyła zjeść śniadanie mm
Coś mi muli tablet jak pisze hmmm
Teraz się karmimy, a potem spacer.
Arienka: ją też nie słyszałam, więc luzik.
Matko, nieukowa weź już rodź, bo on będzie ogromny ..
Wczoraj włożyłam małą do lozeczka, ale po pół godz była w łóżku, a w łóżku to by się obudziła koło 3 dopiero
Kotka: moja też się budziła o 5 i potem już do rana nie śpi, ale przestawoola!m się i jest ok. Może powinna zmienić podejście, bardziej się do niego dostosować, wtedy będzie Ci psychicznie lżej. Jak będziesz chciała ustawić go do swojego trybu, to się tylko umeczysz
Edit:
Lara: mnie też od kilku dni męczy i boli, staram się nie naciskać, ale słabo idzie
Nieukowa: u mnie też jak byli to jarali na klatce, ale nawet im kawę zaproponowałam, na co gość czy jest rozpuszczalna, akurat mam, ale pomyslalam sobie co za zasraniec, a z drugiej strony czy przypadkiem to ja go wtedy nie zakwalifikowałam do jakiejś niższej kasty? Ja też zarabiał więcej, ale nie spotkała się z takimi tekstami. Hmm ciekawe jakbym zareagowała, ale pewnie bym coś "odchamsknela"..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:31
-
kurde chyba mi się zepsuła zmywarka-
niedobrze, nie grzeje wody a w połowie programy przeskakuje na end i kończy z nieumytymi naczyniami , tak jest od wczoraj, wszystkie kontrolki są zgaszone i cholerka nie wiem co jest grane ... muszę pomyć wszystko ręcznie i chyba w poniedziałek (bo od jutra do poniedziałku mnie nie ma - jutro szkolenie a weekend - studia) zadzwonię po serwis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:10
-
Bry,
Konwi współczuje - tak myślałam że jak Cie tu nie było to raczej nie jesteś na urlopie...niestety. nawet nie wiem co CI powiedzieć bo przykre to i tyle a najgorzej że nie wiadomo jak pomóc dzieciakom.
Pati ja robie hennę brwi....farbuję też włosy.
Anuśka ja też przeżyłam giga wzdęcia po kapuśniaku i pomogły mi śliwki suszone a innym razem piłam siemię lniane (lubię)bo nie lubie tabletek.
Nieukowa super fota...co do "fachowców" ja już jestem wyszkolona paru przerabiałam z różnymi tekstami i już się nauczyłam jak z nimi postępować to często proste chłopy są jak jarają trzeba ładnie porosić i przestaną bo będzie im głupio poza tym takie chłopy boją się kobiet w ciąży a jak im jeszcze dorzucisz że okno jest otwarte i niestety wszystko słyszysz to zobaczysz jaki będzie burak na ryjach i wcale nie trza się wkurzać....no ale rodzić mogłabyś już zacząć bo po co CI te nerwy..Maniek
-
Arienna wrote:kurde chyba mi się zepsuła zmywarka-
niedobrze, nie grzeje wody a w połowie programy przeskakuje na end i kończy z nieumytymi naczyniami , tak jest od wczoraj, wszystkie kontrolki są zgaszone i cholerka nie wiem co jest grane ... muszę pomyć wszystko ręcznie i chyba w poniedziałek (bo od jutra do poniedziałku mnie nie ma - jutro szkolenie a weekend - studia) zadzwonię po serwis
Ari posprawdzaj filtry i węże odpływowe i dopływowe czasem te sprzęty takie wrażliwe na zanieczyszczenie albo zagięty wężyk.Maniek
-
Dokladnie to samo mialam napisac co Maniek- u mnie identico sie zachowywala jak byl filtr zapchany, tylko ze jeszcze zanim sie wylaczyla pokazywala error.
No ja wlasnie zagryzam zeby, ze proste chlopy sa. Poprosilam zeby siemodsuneli do cienia, z dala od okna z kiepami i posluchali nawet. Takze odzyskalam swoj zen.
Zgrrdka, moj maly jest maly, wg usg z 39+3dc mial 3060g, a glowka niecale 33cm. Takze u mnie luz pod tym katem, sralabym pod siebie.jakby mial np. 4200 i ciagle rosl
Na moim balonie osiagnelam rekordowe 10.1cm (to sie przeklada na 32cm glowki), czyli Radzio w teorii wyskoczy ze mnie jak splawik ;P
Teraz to juz z nudow se zapodaje ten balon i bije rekordy, z glupia nadzieja ze moze przyspieszy cokolwiek ale jak widac to jest zbyt bezpieczne urzadzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:44
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Macham z domku pranko sie pierze a ja zaraz po lody ide
antybiotyk na pecherz mam brac i tyle nie przemeczać sie i czekac az wody odejdą
dzis zaczynam 38tydz ciąża donoszona jupiiiArienna, Nieukowa, Pati Belgia, Smoczyca1, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dronka gratki donoszonej ciąży. CO do pęcherza łącze się w bóu bo wciąż się z tym zmagam a obecnie czekam znów na wyniki posiewu.
Dziewczyny zapomniałam że trzeba robić masaż krocza aaaaaaaaaaaaaaa myślicie że jest jeszcze sens zacząć??? bo musze poszukać gdzieś jak to zrobić buuuuuuManiek
-
Pozdrawiamy
Ja zaraz mykam na spacer
Nieukowa: tak w teoriibaniak mojej miał 32 cm i właściwie nie czułam jak przechodzi, ale to akurat najmniej bolesne w porodzie chyba (przynajmniej u mnie)
Nenaaa lubi tę wiadomość