Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
100 lat dla Ani!!!
Tak Beszko, kolki raczej już są wspomnieniem choć czasem powracają. Dziękuję. Nie wiem kompletnie co u Was, nie będę nawet w stanie nadrobić. I właśnie Beszko, tak sobie myślę, ze ona jest taka maruda bo ja jej nie rozumiem. Serwuję jej stosowne do wieku atrakcje a ona potrzebuje więcej... To jest moje pierwsze dziecko i wiem tyle co przeczytałam w książkach lub usłyszałam od innych...
I tak jak pisałam wyżej... Wina znów po stronie rodzica
Świetnie Cię rozumiem z tymi wieczornymi akcjami. Ja naprawdę czasem nie mam fizycznie i psychicznie już siły. Ale rzuci mi ten czarujący uśmiech na całą buzię i co mam zrobić?nic tylko wycałować. A Ty masz do zaopatrzenia jeszcze 2
kapelusze z głów przed Beszką dziewczynyLaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Beszko na tez jestem taka perfekcjonalistka. Mój problem to taki, ze ja nie potrafię odpoczywać. Mój maz wielokrotnie sie ze mną o to kłóci ale jakoś nie potrafię odpuścić. To wyniosłam z domu. Mojej mama nigdy nie siedziała. Zawsze była w ruchu i ja mam tak sama. Wiem, ze to nie jest dobre ale nie potrafię sobie z tym poradzić...
Ciekawe co u Lili???? -
Tak Pati... Planuję podobny system wychowawczy.
Ja za dużo myślę... Boję się że nie podołam wychowaniu, pomimo iż jestem dobrym pedagogiem (naprawdę to napisałam publicznie????) Jestem wymagająca ale i wyrozumiała, konsekwentna i pewna tego co robię, ale boję się że po pracy, w domu będę odpuszczać. Że dam sobie luz z własnym dzieckiem i nie wychowam jej dobrze. Podobno dzieci nauczycieli są okropne
Królewna się obudziła. Takpospała 3 h co widać na forum i ilości napisanych prze zemnie postów
Wyszykuję ją i uciekamy do mamy na obiad.
Tęsknię za Wami
Miłej niedzieli paaaaaa
Ps. Tez odpuściłam, tak jak Beszka i jestem szczęśliwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:23
Pati Belgia, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hejo hejo pomocy
Pierś się już prawie "odkochala" czesty!m przystawianiem, ale mała ma biegunkę
Już z 5 pieluch poszło, kupa żółta zapach ten sam, ale wodnista
Co robić? Mała nie wygląda na smutna z tego powodu ale boje się odwodnienia, myslicze że to efekt picia z zapchanej piersi?
IDE Was czytać , bo zwleklismy się z łóżka koło 12
Lara: wszystkiego Naj dla Ani
Anuska: będę trzymać kciuki, ale na poznanie płci nie licz ( ją też wtedy bardzo chciałam, ale lekarz mówił, że to za wcześnie)
Yas: imponujące te postępy Kinii, może się to kiedyś wyrowna albo nie będzie miała z tego powodu jakichś trudności, póki co nie martwilabym sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:13
Anuśka, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
melduje sie odkorkowana
wylazł chyba cały czop o dziwo bez podbarwień
teraz już czekam zeby sie wreszcie coś zaczeło bo jestem tykająca bombą taka nerwowa jestem
Yasmin, Pati Belgia, Malenq, Misi@, Blondik, Krokodylica, Nieukowa, Arienna, Freja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedro: zazdroszcze tego czopa, bo upja wyczekiwanym, a u mnie jakąś zenada była
Byłam w sklepie po kapustę, ale nie wzięłam, za to parę liści, które wcześniej oderwali inni dziabnelam, a co, kapusty jeść nie mogę to se urwane liście wzięłam
Teraz się karmimy, a potem się obloze liściem, ale ju, prawie przeszło
Yas; kupa jest bardzo rzadka, wręcz wodą, żółta trvhe jest włókienek niestrawionego mleka nie strzelająca raczej bulgotliwa
Szczepienie na rota i pneumokoki było we wt to chyba za późno na reakcje co?
-
Bry Beszka ja już CI mówiłam podziw też bym chciała mieć 3 dzieci z małą różnicą wieku ale nie wiem czy podołam więc podziwiam w nieskończoność.
Anuśka trzymam kciuki.
Zgredka okładaj zakochaną pierś i będzie dobrze.
Pati Yas ja sie z wami w 100% zgadzam też mam takie plany ....ale zobaczymy obym wytrwała.
BIEDRONKO TRZYMAM KCIUKI żeby szynko poszło jużAnuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
zgredka wrote:Yas; kupa jest bardzo rzadka, wręcz wodą, żółta trvhe jest włókienek niestrawionego mleka nie strzelająca raczej bulgotliwa
Szczepienie na rota i pneumokoki było we wt to chyba za późno na reakcje co?