Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
100 lat dla Ani!!!
Tak Beszko, kolki raczej już są wspomnieniem choć czasem powracają. Dziękuję. Nie wiem kompletnie co u Was, nie będę nawet w stanie nadrobić. I właśnie Beszko, tak sobie myślę, ze ona jest taka maruda bo ja jej nie rozumiem. Serwuję jej stosowne do wieku atrakcje a ona potrzebuje więcej... To jest moje pierwsze dziecko i wiem tyle co przeczytałam w książkach lub usłyszałam od innych...
I tak jak pisałam wyżej... Wina znów po stronie rodzica
Świetnie Cię rozumiem z tymi wieczornymi akcjami. Ja naprawdę czasem nie mam fizycznie i psychicznie już siły. Ale rzuci mi ten czarujący uśmiech na całą buzię i co mam zrobić?
nic tylko wycałować. A Ty masz do zaopatrzenia jeszcze 2 
kapelusze z głów przed Beszką dziewczyny
LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Beszko na tez jestem taka perfekcjonalistka. Mój problem to taki, ze ja nie potrafię odpoczywać. Mój maz wielokrotnie sie ze mną o to kłóci ale jakoś nie potrafię odpuścić. To wyniosłam z domu. Mojej mama nigdy nie siedziała. Zawsze była w ruchu i ja mam tak sama. Wiem, ze to nie jest dobre ale nie potrafię sobie z tym poradzić...
Ciekawe co u Lili???? -
Tak Pati... Planuję podobny system wychowawczy.
Ja za dużo myślę... Boję się że nie podołam wychowaniu, pomimo iż jestem dobrym pedagogiem (naprawdę to napisałam publicznie????
) Jestem wymagająca ale i wyrozumiała, konsekwentna i pewna tego co robię, ale boję się że po pracy, w domu będę odpuszczać. Że dam sobie luz z własnym dzieckiem i nie wychowam jej dobrze. Podobno dzieci nauczycieli są okropne 
Królewna się obudziła. Tak
pospała 3 h co widać na forum i ilości napisanych prze zemnie postów
Wyszykuję ją i uciekamy do mamy na obiad.
Tęsknię za Wami
Miłej niedzieli paaaaaa
Ps. Tez odpuściłam, tak jak Beszka i jestem szczęśliwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:23
Pati Belgia, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hejo hejo pomocy
Pierś się już prawie "odkochala" czesty!m przystawianiem, ale mała ma biegunkę
Już z 5 pieluch poszło, kupa żółta zapach ten sam, ale wodnista
Co robić? Mała nie wygląda na smutna z tego powodu ale boje się odwodnienia, myslicze że to efekt picia z zapchanej piersi?
IDE Was czytać , bo zwleklismy się z łóżka koło 12
Lara: wszystkiego Naj dla Ani
Anuska: będę trzymać kciuki, ale na poznanie płci nie licz ( ją też wtedy bardzo chciałam, ale lekarz mówił, że to za wcześnie)
Yas: imponujące te postępy Kinii, może się to kiedyś wyrowna albo nie będzie miała z tego powodu jakichś trudności, póki co nie martwilabym sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:13
Anuśka, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
melduje sie odkorkowana
wylazł chyba cały czop o dziwo bez podbarwień
teraz już czekam zeby sie wreszcie coś zaczeło bo jestem tykająca bombą taka nerwowa jestem
Yasmin, Pati Belgia, Malenq, Misi@, Blondik, Krokodylica, Nieukowa, Arienna, Freja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedro: zazdroszcze tego czopa, bo upja wyczekiwanym, a u mnie jakąś zenada była

Byłam w sklepie po kapustę, ale nie wzięłam, za to parę liści, które wcześniej oderwali inni dziabnelam, a co, kapusty jeść nie mogę to se urwane liście wzięłam
Teraz się karmimy, a potem się obloze liściem, ale ju, prawie przeszło
Yas; kupa jest bardzo rzadka, wręcz wodą, żółta trvhe jest włókienek niestrawionego mleka nie strzelająca raczej bulgotliwa
Szczepienie na rota i pneumokoki było we wt to chyba za późno na reakcje co?
-
Bry Beszka ja już CI mówiłam podziw też bym chciała mieć 3 dzieci z małą różnicą wieku ale nie wiem czy podołam więc podziwiam w nieskończoność.
Anuśka trzymam kciuki.
Zgredka okładaj zakochaną pierś i będzie dobrze.
Pati Yas ja sie z wami w 100% zgadzam też mam takie plany ....ale zobaczymy obym wytrwała.
BIEDRONKO TRZYMAM KCIUKI żeby szynko poszło już
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek

-
hmmm na reakcję po szczepieniu trochę za późno chyba... ile czasu minęło od ostatniej kupki? Jak Nenaa pisała, ja bym podawała pierś. Gorączki nie ma? Jeśli to się będzie powtarzać to lepiej pojedźcie na IP. U małych dzieci wirusy się szybko rozwijają. A podawałas moze żelazo?zgredka wrote:Yas; kupa jest bardzo rzadka, wręcz wodą, żółta trvhe jest włókienek niestrawionego mleka nie strzelająca raczej bulgotliwa
Szczepienie na rota i pneumokoki było we wt to chyba za późno na reakcje co?

[/url]