Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki:
Za Pati by skurcze ustały,
Za Biedronkę by te sie w końcu zaczęły!
Właśnie sie dowiedziałam, ze muszę przełożyć Chrzciny bo chrzestnej przełożyli urlop (ze wzgl na zamach w Tunezji). Miałam iść teraz do księdza ale moje (.) błagały o ulgę i muszę iść jutro rano.
Mogłam zrobic tak jak planowałam czyli początek czerwca ale tez byłam poproszona o przeniesienie. Juz mam dosyc...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
A ja chcę stąd uciekać. Dość mam siedzenia z dzieckiem i sprzątania gotowania itd
Jak bym nie ugotowala nic by nie było, ale mam wewnętrzny prikaz.
Chyba się wyrwę na weekend do mamy, z małą oczywiściejustta lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Kotka czemu zapomnieć?? kochana bycie matką to piękny i dla nas najważniejszy czas więc bądź dumna z tego ze osiągnęłaś wyższy level kobiecości
a gwarantuje Ci że faceci rozstępów nie widzą, mój ostatnio do mnie pełen troski wiedząc że się boję rozstępów: kurcze smarujesz kochanie brzuszek bo chyba wyskoczył ci rozstęp na biodrze- a ja na to - tak kochanie smaruję a te kilkanaście rozstępów które mam na biodrach i udach wyskoczyły mi w 7 klasie podstawówki jak w okresie dojrzewania zaczęłam tyć
także wierz mi - oni tego nie widzą
Ale moj brzuch wyglada naprawd emasakrycznie. TO nie jest kilka rozsepow, jest caly pomarszczony i w pregi
Narazie nie rozpaczam bo podobaja mi sie stroje jednoczesciowe. -
Byl u mnie moj kchany Marcelwk. Bardzo ciezko mi sie z nim zegna... szkoda mi babla.... ale na szczeacie jutro zakonczenie roku szkolnego I wolne 2 miesiace. Malz zabierze go jitro na wesole miastwczko bo wczoraj sie nie udalo przez ta cala.sytuacje ze mna...
Alez ja sie poce przez te kroplowki na skurcze... jak swinka -
Dopiero jutro koniec roku Was to ciekawe. Zawsze 30 czerwca?
Moja już coraz krócej SPÖ, dziś od 14 do teraz małe tylko drzemki.
A jak jest u Was? Przez ten cały czas albo je albo trza ją zabawiać, trochę powiedział w lezaczku ale tak to macham grzechotka, nosze, tule, pokazuje książeczkę kontrastowa
Pati: trzymaj się tamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:21
-
Zgredko u nas zawsze tak jest, ze podstawowka I przedszkole chodzi do 30 czerwca. Gimnazjum natomiast ma juz wole po egzaminach. Czyli juz od tygodnia bo sa to starsze dzieci, ktore moga zostac same w domu. Ale I tak zakonczenie I odenranie raportow jest 30 czerwca I dla podstawowki I dla gimnazjum
-
Halo halo
Pati, wieze ze nadal w 2pakui oby jak najdluzej...
Biedronko, nadal trzymam kciuki
Psotka, kiedy wyjezdzacie na wakacje?
My jutro jedziemy do Bergen do szpitala ze starszym synem. Mam nadz.ze H bedzie grzeczna i brzuszek nie bedzie jej bolal...
Po wizycie w szpitalu chcemy podjechac do akwarium z chlopakami, jakis obiad i do sklepu z wozkami (nasz hartan znow uszkodzony, bedzie,y reklamowac, ale chcemy kupic inny a ten bedIe w PL do konca wrzesnia a potem na sprzedaz wystawie ).
Xhcielismy w przyszlym tyg.do PL poleciec, ale maz nie moze, wiec dopiero 23 lecimy i tylko na tydzien, buuu ale moze H bedzie spokojniejsza, to i lot przyjemniejszy
Mielismy poczekac z kunem biletow, az malej sie poprawi, ale nie wiemy kiedy to nastapi a ja juz baaardzo tesknie za Polska....
Postka, pati macie inywatelstwo tylko polskie? Czy iba? Czy tylko niemieckie/belgijskie?
A co z Helen i Lili? -
Kotka ja nadal w dwupaku ale obawiam sie odstawienia kroplowki. To jest dawka 3 12sto godzinnych kroplowek. Pptem musza odstawic. I ewentualnie tabletki. Zeby mala.chociaz wytrzymala do skonczonego 34 tygodnia. Powiedzieli, ze wtedy dzieca szanse sa o wiele wieksze na pelne zdrowie zewzdledu na pluca i wieksza moznosc utrzymania cieploty ciala poza inkubatorem.
Dobrze, ze ten szpital, ktory wybralam ma bardzo dobry oddzial neonatologii... -
Dzien dobry,
Pati, dobrze ze na razie sie wyciszyło, nie stresuj sie bo stres moze powodować skurcze...
Biedronka siedzi cicho, wiec pewnie nic sie nie dzieje
Ja walcze z laktatorem, mała spi, a dodatkowo przeglądam zaproszenia na chrzest. Podobają mi sie takie ze zdjęciem dzieckai jedne z kokardka (mojemu R niestety nie, ale to ja tu mam głos przeważający) a co do zdjęcia to chyba musimy małej dzis sesje wytworzyć, i wybrać, zamówić itd.
No i właśnie do 11:00 muszę odwiedzić ksieciunia.
Miłego dnia!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
A ja zaprasza telefonicznie, choć póki co nie mam daty, no i obiad chciałam zrobić we własnym zakresie, ale nie wiem jeszcze kto będzie.
Jestem ledwo żywa i zła, bo mój uważa, że jak rano się do mnie przytuli i zaatakuje wzwodem to mi wsparcie okaże, niech spada, nic się dziś nie odezwalam, ale jutro mu powiem ci o tym myślę -
Bry!
Gardło mnie boli masakrycznie!!!!
Na kleszcza dostałam antybiotyk ale zamiast na 3 tygodnie to jednorazową końską dawkę, zaraz idę do apteki.
Wczoraj miałam wieczorkiem tak silne skurcze że już myślałam że się rozkręci, w nocy chyba przeszły bo spałam a teraz rano znowu delikatne, mam tylko nadzieję że po tych ćwiczeniach to poród będzie raz-dwa
Pati - trzymam kciuki
Biedra - wspieram Cię w oczekiwaniu
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dobry....
Pati, jestes w szpitalu???? Trzymam kciuki żeby przeszło kochana :*
Uparciuszków z Biedroneczką na czele pozdrawiam
Wszystkich pozdrawiam
zgredka wrote:a ja lepiej się czuje w bikini, bo w jednoczesciowym czuje się jak ziemniak, zbita masa.
Muszę donieść że Kingusia dziś usiadła i siedziała kilka minut. Później się przekulała do przoduPati Belgia, zgredka, LaRa, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Pati chętnie wezmę od Ciebie skurcze, podzielę się z Cati i Biedronką - mam nadzieję że skurcze miną i wszystko jeszcze się uspokoi, trzymam mocno kciuki
Pati Belgia lubi tę wiadomość