Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdazylam Wam wyslac posta i Pani doktor neonatolog weszla do mnie na sale.
Powiedziala, ze jesli urodze przed 36 tygodniem ciazy to mala beda musialy zabrac od rqzu do inkubatora. Pokaza nam ja tylko na sekunde. W inkubatorze bedzie lezala napewno do 36 tygodnia. Najpawdopodobniej bedzie karmiona sonda. Moze takze potrzebowac pomocy przy oddychaniu lecz na tym etapie nie moze nic mi powiedziec. Wszystko bedzie zalezalo od stanu w jakim sie urodzi. Jesli urkdzi sie w stanie ogolnym dobrym to ma duze szanse na normalnosc. Bo jak to okreslila, po 34 tygodniu jesli kobieta rodzi jest to wczeaniactwo srodkowe. Middel... Marcel nie bedzie mogl do malek przychodzic kiedy bedzie w inkubatorze. A i pani doktor ppwoedziala, ze raczej nie dotrzymam z takimi skurczami do ciazy donoszonej. Choc mowi, ze wszystko moze sie wydarzyc. Troszke mnie to przygniotlo... -
Pati ;( trzeba być dobrej myśli teraz wiadomo, każdy dzień się liczy
Będziemy trzymać kciuki i modlić się
A ile mała obecnie waży?
Yas: jak seler usmialam się
A mi popsuł sietv, od SB mam horizon UPC i tam iles filmów do oglądania, więc siedze i non-stop oglądam brewkinh bad, a dziś mi napisali, że usługa niedostępna, bo TV pracuje w trybie awaryjnym .. No jak to?? :oPati Belgia lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Pati ;( trzeba być dobrej myśli teraz wiadomo, każdy dzień się liczy
Będziemy trzymać kciuki i modlić się
A ile mała obecnie waży?
Yas: jak seler usmialam się
A mi popsuł sietv, od SB mam horizon UPC i tam iles filmów do oglądania, więc siedze i non-stop oglądam brewkinh bad, a dziś mi napisali, że usługa niedostępna, bo TV pracuje w trybie awaryjnym .. No jak to?? :o -
Bry Pati tulam kochana oby sie Roxi uspokoiła .
Ja mam dzień śpiocha, wyladowalam z lodówki wszystko bo chce umyć i co musiałam sie godz przespać .. Idę ja myć potem apteka i pewnie znów spanie ... No nic korzystam póki mogęPati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
BESZKO - ja mam tylko Polskie, na Niemieckie musialabym jeszcz echyb az rok poczekac (8 lat trzeba mieszkac) ale ja nei chce niemeickiego jesli musze polskie oddac.
Na wakacje jedziemy we wtorek -do Rewala na pare dni a potem dopeiro na 2 miesiace we wrzesniu
Zamowilam sobie wczoraj tankini
Wlasnie skrocilam sobie sukienke na maszynie-krzywo jak cholera ale ona jest dluga wiec nic nei widac z daleka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 11:50
-
Pati, oby Roxy wytrzymała w brzuszku jak najdłużej, każdy dzień na wagę złota.
ja po kolejnych zakupach "wyprawkowych"...dziewczyny powiedzcie mi czy jets jakaś różnica między proszkiem jelp a lovela?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Blondik: ciekawe pytanie o proszek. Może przeczytaj skład ;p a tak serio mam oba i wolę jelp lovella ma dla mnie zbyt mocny zapach. Na hbo2 oglądam film (nie znam tytułu bo to się zepsulo) z Seanem pennem jak gra upośledzonego w rozwoju (choć chyba ma autyzm jakiś) i zajmuje się niemowlakiem, bo matka dzieciaczka porzuciła..
U mnie sprawdza się też proszek dzidziuś
Moja nie ma reakcji po żadnym z nich.
O dziecko jest już duże i gra ją dakota fanning.. W prawdziwym życiu w USA na pewno by mu odebrali dziecko, właśnie dziecko mu mówi że jest inny, so sad.. Ale mała mu mówi, że ma szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:00
Blondik lubi tę wiadomość
-
Jest. Lovela mi smierdzi
Pati kciuki za kolejne tygodnie trzymam!
Dronka ale sie lenisz...
Laski czy kiedys bedzie tak, ze mleko bedzie cieklo tylko z 1 cyca na ktorym wisi dziecko, czy to zawsze tak bedzie ze powodz z obu naraz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:57
-
Co do proszku to mam tylko lovele, kilka razy przypadkiem wypralam rzeczy małej z dorosłymi w normalnym proszku, nic nie wyskoczyło, wiec jak skończą sie te dziecięce proszki to będę kupować proszek dla dorosłych tylko sensitive.
Uciekam zaraz na ogrodek skosić trawę i przyciąć żywopłot (muszę korzystać póki jest babcia)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:08
-
Nieukowa: u mnie od jakiegoś miesiąc w ogóle nie cieknie, tylko jak jest już mega wypełnione. Ale nie wiem o co Ci dokładnie chodzi
Ja chyba podobnie jak Lara będę kupować, tylko do ręcznego mam np biały jeleń delikatny.
Moja ma tylko jakby potowki podskórne na policzkach czasem, no ale to raczej nie od proszku skoro tylko tam -
no to dobrze, ze nie ma złych opini, bo kupiłam dziś 3 takie proszki...były po 10,50 za 2,8kg opakowania... dopiero w domu zaczelam sie zastanawiac czy dobrze robię
ma któraś z WAs wózek adamex? najbardziej podobaja mi się wózki tej firmy, widziałam je w smyku i jestem zachwycona. ma chyba wszystko,co trzeba?
http://allegro.pl/adamex-wozek-uniwersalny-3w1-barletta-fotelik-gr-i5305113639.html -
NIEUKOWA - mi zwykle kapie tez z tego drugiego podczas karmienia. Dlatego nosze wkladki laktacyjne a w nocy wkladam sobie podczas karmienia na drugiego cycka mala sciereczke.
A jak tam w ogole cycki? Wszystko ok?
Zrobilam tiramisu bo moj maz ma urodziny dzisiaj.
Wczoraj zrobilam schab pod beszamelem z pieczarkami ale twardy jak podeszwa. Co zrobic zeby schaboszczak byl miekki?
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Pati :*
Nieukowa, u mnie chyba jakoś do końca 3 mca tak leciało. Bardzo mnie to denerwowało... Teraz jak K wisi przy jednym to czuje napływ do drugiego. Czasem tam tez coś kapnie, ale jak jest przepełniony. Jak Twoja infekcja?
Ja nie używam proszków dla dzieci ale płynów do prania. Mam lovelę do białego i do koloru. Bardzo mocno pachnie, ale na razie ubranka Kingi nie są mocno zabrudzane więc używam połowę dozownika (jak jest w instrukcji) i ładnie się wypłukuje.
Należy pamiętać żeby wsady ubranek dla dzieci były wypełnione do 3/4 objętości pralki (na początku). Zostało mi jeszcze 1,5l loveli do koloru, 1,5l do białego i przechodzę na płyn dla dorosłych sensitive.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 15:11
Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość