Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyblondik u mnie mimo stosowania mniejszej ilości to lovela uczulała małą, jakby coś to mogłabym komuś przesłać, za przysłowiową czekoladę
ameda laktor ma przejściówkę na zapalniczkę samochodową....
Yas...u mnie @ reguralna
Pati :* 3maj się dzielnie....Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynku!
Zarezerwowalam sesje noworodkowa i rodzinnaciekawe jak wyjdzie. Musze sie dowiedziec tylko co bedzie jak nie urodze w terminie, czy mozna przesunac sesje
Maz zamowil materacyk dla nas i dla tescow do Antosiowego lozeczka
Ech caly dzien sama. Maz byl w pracy dluzej, zjadl obiad i pojechal do rodzicow. Ja powiedzialam, ze nie jade!
Pati trzymam kciuki.
Freja mam nadzieje, ze antybiotyk pomoze.
Biedroneczko Ty masz chyba termin na 2.07?
O to moze Lilka sie zdecyduje
Nie wiedzialam, ze @ moze przyjsc tak szybko, przeciez kp
Ja juz sie odzwyczailam, a mam b. Bolesne @, wiec nie chce tego ustronstwa zbyt szybko powitac ;p
Yasmin, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Pati co się dzieje, czemu jesteś w szpitalu? Przepraszam ale nie dam rady doczytac.
-
Dziewczynki ale brak @ nie oznacza ze nie jesteście płodne mojej położnej koleżanka 2 tyg po porodzie przytuliła męża tak skutecznie ze ma 2 dzieci nie bliźniaków z jednego roku aaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:25
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
Pati, kochanie moga to jeszcze zatrzymać. U mnie bylo dokładnie tak samo. Tyle że w 35 tyg. U Ciebie jest wcześniej, ale fakt faktem że zatrzymali. Rozwarcie masz? u mnie było na 4 cm i do domu poszłam. Dobrze, że zdążyłaś przyjąć obie dawki sterydu
Mi zrobili cesarke tydzień później, bo waga dziecka była podejrzanie niska, a tak to bym pewno donosiła.
Modlę się żeby i u Was tez tak się stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:35
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Dziewczynki ale brak @ nie oznacza ze nie jesteście płodne mojej położnej koleżanka 2 tyg po porodzie przytuliła męża tak skutecznie ze ma 2 dzieci nie bliźniaków z jednego roku aaaaa
Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Pati, kochanie moga to jeszcze zatrzymać. U mnie bylo dokładnie tak samo. Tyle że w 35 tyg. U Ciebie jest wcześniej, ale fakt faktem że zatrzymali. Rozwarcie masz? u mnie było na 4 cm i do domu poszłam. Dobrze, że zdążyłaś przyjąć obie dawki sterydu
Mi zrobili cesarke tydzień później, bo waga dziecka była podejrzanie niska, a tak to bym pewno donosiła.
Modlę się żeby i u Was tez tak się stało -
u mnie to rowarcie powiększyło się własnie podczas kroplówek. Skurcze to miałam non stop i nagle ustało... Wierzę że u Was będzie podobnie :*
Nieukowa, super zę u Was już lepiej. Na jaką butelkę się w końcu zdecydowałaś? Pędzlujesz Radziowi buźkę nystatyną teraz?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Biedroneczko, probowalas zjesc cos slodkiego, wypic cos zimnego lub kwasnego?
Pati, psotka....ja sie wlasnie zastanawiam nad przyjeciem obywatelstwa nirweskiego. Soelniam wszystkie war.tylko polskie musialabym odrzucic. A nie wiem czy jestem na to gotowa. Maz mowi ze czulby sie bezpiczniej, gdybym mialamto samo obyw.co on i dzieci (dzieci do 21 r.z. Moga miec oba, ootem musza wybrac), ale nienaciska, bo sam nie wie czy moglby sie zrzec norweskiego....trudna decyzja i nie wiem czy pizniej w razie czego mozna znow orzyjac poslkie.
Mnie obecnie irytuja wizyty w oolskich urzedach i zalatwianie tyc wszystkich dokumentow, zmiana nazwiska itp. Koszmar....
Pati, nadal trzymam za was kciuki za ciebie i Roxy
Manku, ja bylam ogromnie gruba w pierwszej ciazy..i co ? I wszystko raz dwa zgubilam. Takze sie nie mart. Teraz dooiero po trzeciej waga stoi w miejscugruba jestem...ale co tam. Najwazniejsze ze mala zdrowa
jak mloda skonczy 6 mies.to biore sie za jogging
u mnie brzuch i cycki najwieksze i troche w biodrach zostalo, ale bez tragedii.
My dzis w Bergen bylismy. Mala caly czas plakalanie wiem czy ja brzuch bolal czy niemootrafila zasnac.....
Chlopcy sie nas pytali czy pojedziemy w tym tyg.do tego wesolego miasteczka kolo stavanger, ktore obiecalismy (myslalam ze zapomnieli). Pow.,e mala bardzo placze i ze pewnie z dziadkami pojada. Byli niezadowoleni, wic zabookowalismy hotel i jedziemy w czwartek rano. Nie bedziemy w tym wesolym miasteczku tyle co planowalismy. Jedna wizyta w czwartek i druga. W pt. I troche czasu z pradziadkiem chlopakow spedzimy. Jesli mala zle zniesie droge, to ja z nia nie pojade do wesolego miasteczka, a w hotelu zostaniemy i stare miejsca odiwedze plus z dziadkiem zjem obiad.
Szkoda mi chlopakow bylo....jest.
Jas oo kontroli w szpitalu gorzej, wiec zniw we wrzesniu jedziemy na wizyte plus dodatkowo ma chodzic do lekarza ogolnego.szkoda mi groszka....
Hanka ma miec jutro pierwsze szczepienie. Rota podamy a reszte odroczymy na 2 tyg. Bo po oierwsze ona ciagle placze a po drugie nei chce by mi w Stavanger goraczkowala w razie czego...a 2 tyg.to nie jest duza roznica. Tescie maja pojechac z chlopakami do tego wesolego miasteczka zniwu, to bedziemy mieli czas na niszenie Hanki, gdyby mocno plakala po szczepieniu.
Yas, Hania niestety dalej placzaca i bardziej niz wczesniej. Sadze, ze po pierwsze ma gazy i odbic nie moze i orzez to czasem uleje, po drugie nie potrafi sie wycisz gdy jest spiaca...a brzuszek nie daje jej pospac ladnie i caigle sie wybudza. Sadze ze smoczek, by jej pomogl, ale nie chce. Chustawke mamy i chwile posiedzi, jak ma leoszy dzien. Mamy tez dwa bujaczki, maty rozne i inne pierdoly, ale poki co, gdy placze, to noszenie najlepsze.
Nei wiem....moze kolki u nas tak sikne pozniej przyszly...czytalam,mze niekotre dzieci mecza sie do 4-5 m.z.oby nam szybciej przeszlo.....