Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuerte nic sama nie zalatwialam bo pewnie nic bym nie zalatwila. Przez to ze Gabrys urodzil sie wagowo ponizej 10 centyla to teraz chca kontrolowac Maksia. Troche zdziwilam sie.ze te jego prawie 3 kg beda traktowane jako niska waga,bo zawsze wydawalo mi sie,ze niska waga jest do 2.5kg,no ale w tym pezypadku jest mi to na reke,bo to kolejna okazja na podejrzenie malego.
Justyna wyobrazam sobie co czujesz, bo mimo ze Gabrys ma prawie 2 lata to tez duzo zajec I tez jestem tu sama I wszedzie go zabieram ze soba nawet na wizyty,tylko ze o tyle dobrze ze moj maz wtedy biega za nim.podziwiam Cie
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
jestem tu nowa, ale chętnie przyłączę się do tego wątkuRównież mam termin na grudzień,jutro zaczynam 29 tydzień.
Co do postów wyżej, również zgadzam się z koleżankami, że ubranka są przesłodkie i wcale nie wyglądają na zniszczone, ani jak to w szmateksach bywa, nie są byle jakieA zresztą teraz i nie tylko dla dziewczynek są ładne ubranka, również dla chłopców można kupić modne ubranka i nie tylko w kolorze niebieskim
pati_zuzia, Suerte, MeGi2986, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, Flakonik, alicja_, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj choinek89
jak Ci ciąża przebiega?
Inso masz racje, jak to baba wszystkie świecidełka, róże, kwiatuszki itd jak kupuje małemu to czasem chcialabym zrobic dla meza psikusa i kupic sukienke, a co niech wie ze kolejna ma byc dziewczynka
Ale nie moge tez narzekac ciuszki dla chłopców tez bywaja sweetaśneiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:pati_zuzia, kurcze ale Ci fajnie...
a tak w ogóle ile chcesz mieć dzieci? na dwójce poprzestaniecie, czy dalej chcecie się rozmnażać?ustalilismy ze dwojka to minimum a 4 maximum. Rozmawaiamy juz o trzecim
ale ciagle nie wiem czy tez w odstepie dwoch lat czy wiecej, jak wiecej boje sie,ze moze mi sie odechciec znowu pakowac sie w pieluchy
chcialabym tez pojsc do pracy bo myslily o kupnie domu tutaj a wiadomo z druga pensja lzej i chyba chcialabym odpoczac,choc lubie byc ciazyi juz wiem ze po porodzie bedzie mi brakowac brzuszka i ruchow dziecka, tak samo mialam z Gabrysiem. Urodzilam go i mowie mezowi kurde jak bym chciala byc w ciazy znowu i bardzo czekalam,azprzyjdzie ten moment.
moze to jakis nalog i powinnam isc na odwyk Anonimowe Ciazowki hahaha
Suerte, Madzisek, justyna14, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo MeGi2986:
Ciąża jak na razie przebiega bezproblemowowiadomo, jak każda kobietka miałam obawy, jak się będę czuć, czy dużo przytyje, jak będę wyglądac po porodzie itp.. na szczęście nie miałam żadnych objawów, a moja gin twierdzi, że ciąża mi służy
jedyne co, to od jakiegoś tygodnia puchna mi trochę kostki, ale nie jest to duży problem. No i od 2 miesięcy biorę 2x dziennie żelazo i wit.B6. Bo Synek wszystko ze mnie zabiera
poza tym wszystko ok
P.s. a jak tam u Was kobietki, tez miałyście problem z żelazem ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Choinek witamy!
znacie juz plec? Macie juz wybrane imie? Aa i na ktorego grudnia masz termin? Dopisze do naszej listy na 1str
Termin z OM mam na 12 grudnia. Ale od kilku wizyt moja gin twierdzi, że Synek jest spory, i tak jakby o 2 tyg większy. Z usg wychodzi 3.12 ale nie kazała mi się tym sugerować. U nas Chłopak, udało się płeć potwierdzić w 3 miesiącu i tak już zostałonad imieniem jeszcze trwają obrady, ale chyba będzie Kacper.
Madzisek, Flakonik, Ola_45, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Suerte wrote:Flakonik, ostatnio wpadłam na to zdjęcie i pomyślałam o Tobie - patrz jakie 2 cuda!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce5b7658a366.jpgbliźniaki mają fajnie bo zawsze obok jest ta druga osoba
a więź która rodzi się jeszcze w brzuszku pewnie jest niesamowita
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Hehe kolejny Kacperek na forum
chyba już czwarty
Nom, teraz rzadko kto nadaje imiona typu Marcin, Piotr, Paweł, czy tez Kasia..ja chciałam żeby się nazywał Ksawery lub Nikodem, ale z mojej listy imion,która zrobiłam i pokazałam mężowi,to jemu podobał się tylko Kacper
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny