Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Kurcze, nie wiem o co chodzi, ale od trzech dni zawsze wieczorem boli mnie brzuch jak na okres... nie jakoś bardzo, ale dziwne to jest. Macie tak?7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:zgłos sie na IP bo bóle jak na @ nie sa dobre, moze sie szyjka skracac a to za wczesnie.
a, już na Ip żadne nie jadę, byłam już kilka razy i zawsze słyszę, że szyjka ma tyle, co na początku ciąży. Tydzień temu byłam u mojej lekarki i też wszystko ok. Mnie się wydaje, że mi od kręgosłupa promieniuje na brzuch... bo kręgosłup mnie okropnie boli...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Kurcze, nie wiem o co chodzi, ale od trzech dni zawsze wieczorem boli mnie brzuch jak na okres... nie jakoś bardzo, ale dziwne to jest. Macie tak?
Mówią, że bóle jak na okres są bardzo groźne.
Ja miewam je prawie codziennie, ale ze mną to w ogóle jest inna historia, bo skurcze też mam cały czas i jeszcze nie urodziłam - więc się mną nie sugeruj -
evvik – myślisz, że te plasterki można używać w ciąży?
moj lekarz dal zielone swiatlo... ale lepiej sie upewniej. Widzisz sama jak z tymi lekarzami, co jeden to inaczej. zadzwon do swojego i dowiedz sie, rowniez w aptekach babki raczej wiedza...
-
Ola
wierze, ze nie jest kolorowo, ale staraj sie nie myslec o tych przypadkach, kazda kobieta jest inna, badz pozytywna i odrywaj mysli od problemow ile sie da. Przesylam duzo pozytywnej energii i usmiechy dla Ciebie i malenstwa. Ściskaj kolanai nie daj sie!
-
hejki, dzieki za sposoby na meble sidolux z wodą pomógł
fajnie, że jestescie, to wielka kopalnia wiedzy
W związku z tym mam kolejne pytanie
Jakie kupujecie kosmetyki do kąpieli i do smarowania i czy jakieś jeszcze? Właśnie robię koszyk na gemini i zastanawiam się co jeszcze zamówić. -
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:To dlatego tak dużo z nas lubi zamawiać online
Swoją drogą mój jest przedstawicielem handlowym i ma kolegę z branży, który niejednokrotnie robił "inwentaryzację" na sklepie...
Co Ty gadasz? :-o jestem w szoku, tzn ze jechal do sklepu i bzykal ekspedientke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oglądacie ten program Kto poslubi mojego syna? Obejrzałam dzisiaj te odcinki 4 i mało nie umarłam... Tragedia po prostu
A obejrzałam, bo Ewelina to moja koleżanka, no i siostra żony brata ciotecznego mojego ex
Namieszałam haha. W każdym razie nie wiem jak to można oglądać
-
nick nieaktualnyOla nie dziwię się że masz doła skoro widzisz takie przykre przypadki. Ale ważne, że masz dobrą opiekę i wyciszyli skurcze. Postaraj się dotrwać jeszcze te kilka tygodni
I odzywaj się częściej
Stars ja stawiam na oliwkę. Rach - ciach i dziecko smarnięte.
Ale ile kosmetyków, tyle zwolenników.
Pchelkaa chyba nie wiesz ile na zapleczu jest miejscaA nawet niekiedy miejsce nie jest potrzebne
Oczywiście jeśli pracowałam w sklepie to nie znaczy, że znam ten temat od podszewki
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Pola27 oglądałam poprzednią serię. Jak się dowiedziałam że to są aktorzy to obraziłam się na TVN i teraz nie oglądam
No są, są. Ewelina normalnie to ma chłopaka w Krakowie i całkiem fajna z nich paraTe wszystkie programy są wyreżyserowane. Swoją drogą, dziwię się Krzyśkowi (chłopak Eweliny ), że pozwolił Jej w tym brać udział...
-
nick nieaktualny