Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie z innej beczki.
Dzis sie wreszcie zdecydowalam na znalezienie poloznej. Gdyby nie to, ze mieszkam w niemczech i z tego co czytam tutaj sa roznice jesli chodzi o badania, szpital i co brac do szpitala... Jak rowniez dzisiejsza rozmowa z moim mezem przy sniadaniu o tym jak chce rodzic (z jego strony byla sugestia o porodzie w wodzie... ) stwierdzilam, ze moze by znalesc jakas polozna, ktora ma to ogarniete i moze odpowiedziec na moje pytania.
Ja z tych malo panikujacych, czego nie wiem, to doczytam lub zapytam lekarza, wiec jak dotad nie mialam jakos potrzeby konsultacji z polozna.
Powiedzcie, czy Wy rowniez macie jakas polozna, z ktora sie teraz kontaktujecie? -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:38
Nadulka lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyEvvik poczekaj na Polę albo poczytaj na wątku ciąża w Niemczech. Ja mam wybraną położną, ale się z nią nie kontaktuję bo nie czuję takiej potrzeby, ale wiem, że położna powinna być pod telefonem.
U nas co szpital to inna wyprawka dla mamy i dziecka.
Poród w wodzie mi się marzył. Życie pokazało, że się nawet by nie udało bo wody szybciej odeszły.Ale do dziś tutaj nie ma takiej możliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:59
-
Dziewczynki przedstawiam Wam mojego syneczka
Waży już 1400 g i wszystko u nas ok tylko muszę to zelazo braćwszystkie wymiary odpowiadają terminowi ulozony glowka w dół niezmiennie inw końcu widzieliśmy siusiaka i jajka
Jestem taka happyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:11
rewelka, justyna14, ania14, Pola_27, Mama-julka, aannkkaa, kwiatakacji, Madzisek, MeGi2986, Matleena, Nadulka, Marta0912, Pchełka, genoweffa, cytrynówka, Ola_45, pati_zuzia, Poz!omka., revvelka, emilka24, Eve_84, alicja_, Chichibi, maya34, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Suerte wrote:to tylko ja chcę urodzić w grudniu?
mam termin na 1 i chciałabym tak lub później, bo jakoś tak świątecznie już itp
a jak już miałabym wybierać to po 23 listopada, bo wtedy dziecko nie będzie skorpionem
sama nim jestem i wiem jaka jestem okropna!
też bym chciała urodzić 1 grudnia bo wtedy mam swoje urale mam przeczucie że urodze po 20 listopada
-
evvik wrote:Pytanie z innej beczki.
Dzis sie wreszcie zdecydowalam na znalezienie poloznej. Gdyby nie to, ze mieszkam w niemczech i z tego co czytam tutaj sa roznice jesli chodzi o badania, szpital i co brac do szpitala... Jak rowniez dzisiejsza rozmowa z moim mezem przy sniadaniu o tym jak chce rodzic (z jego strony byla sugestia o porodzie w wodzie... ) stwierdzilam, ze moze by znalesc jakas polozna, ktora ma to ogarniete i moze odpowiedziec na moje pytania.
Ja z tych malo panikujacych, czego nie wiem, to doczytam lub zapytam lekarza, wiec jak dotad nie mialam jakos potrzeby konsultacji z polozna.
Powiedzcie, czy Wy rowniez macie jakas polozna, z ktora sie teraz kontaktujecie?
Z racji, że też mieszkam w Niemczech, mam położną. Nawet PolkęA co dokładnie byś chciała wiedzieć? Ja już wypełniałam kartę do kliniki, parę rzeczy mi powiedziała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk, a widzisz podobieństwo do któregoś z Was? Bo mi jak lekarz pokazał twarz to tak jakbym widziała mojego młodszego syna. Napewno taki sam nos
Patrzałam na Grudniowe Mamuśki 2014. Mają 5,5 tys. wpisów więcej niż my. Bez kitu, chyba jak obrodzimy to też przystopujemy z pisaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:54
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Acikk, a widzisz podobieństwo do któregoś z Was? Bo mi jak lekarz pokazał twarz to tak jakbym widziała mojego młodszego syna. Napewno taki sam nos
Hmm, no jakos nie bardzo szczerze mówiąc
Policzki do meza hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Nie wiem czemu przekrecone:-( no ale to My w 30t6d, jutro zaczynamy 32 tc;-) az nie wierze ze w brzuchu miesci sie 1,6kg:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:00
Mama-julka, Pola_27, Matleena, Marta0912, MeGi2986, genoweffa, Nadulka, cytrynówka, pati_zuzia, kwiatakacji, emilka24, Madzisek, lilianna, moniek90 lubią tę wiadomość