Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorciamw wrote:Pola wszystkiego najlepszego
ja akurat też mam dziś urodziny i każdy życzył mi żeby Nikoś się odwrócił:)tak bardzo nie chcę cc, z tym porodem to sprawa indywidualna, ja nie wspominam porodu źle, myslałam, że będzie bardziej boleć, po tym jak się nasłuchałam na porodówce krzyków swojej siostry i jej opowieści. Trzeba podejść do sprawy zadaniowo i dokładnie słuchać co każą robić położne, wtedy poród przebiega sprawniej. Pamiętam dumę mojego Męża jak opowiadał, że ja nawet nie krzyczałam.
W takim razie wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Nikosia. Szczęśliwego rozwiązania -
Anka1101 wrote:Ja też w Niemczech i nawet chyba ten sam land co wy bo ja w Lippstadt mieszkam.
Długo się nie odzywalam ale akurat wróciłam z ponad miesięcznego urlopu z Polskinadrobić was nie mam za bardzo szans, tak szalejecie z pisaniem
Niedersachsena my mamy do siebie 65 km
-
Witam się w strasznie deszczowy i pochmurny poranek bynajmniej tu na Śląsku.
Jak tam się dziewczynki czujecie?
Mnie wczoraj podbolewal brzuszek jak na okres no ale dziś przeszło i mała normalnie aktywna
Powiedzcie mi Kochane czy będziecie prały kombinezonik dla dzidzi?
-
Ja w ten pochmurny dzień, już po grzybach i zakupach, ale plecy mnie bolą że szok chyba przesadziłam
ale sosik dziś na obiad będzie
Mały chyba dziś nie miał ochoty na chodzenie, bo taką zgagę mam, a jak siadam to przechodzi...
Sny mam tak porypane że szok, ale nauczyłam się kontrolować i jak mi się nie podoba to się budzę
Dorcia spóźnione wszystkiego naj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:To jak grzybobranie? Mój małż był dwa dni temu to szkoda mówić
Z rodzicami byłam, w sumie 1,5 h pochodziliśmy, trochę zebraliśmy, po opiniach ludzi nawet na to nie liczyliśmy, ogólnie nie było jakoś super dużo, ale jak wspomniałam sosik będzie, rodzice też mająMy to raczej bardziej rekreacyjnie.
-
nick nieaktualnyNadulka u mnie pustka w głowie jeśli chodzi o imię. Muszę się sprężyć. Mam gdzieś zapisane ok 15 imion które najbardziej mi się podobają to z nich coś wybiorę. Może he he.
Najlepiej to wczoraj: mój syn zerknął mi zza ramienia jak coś pisałam na forum do Marik. Spojrzał na fotkę: " O to Twój brzuch! A mój brat będzie Marik?!".Nadulka, rewelka lubią tę wiadomość
-
Nadulka wrote:Dziewczyny ale mam dziwny dzień i myśli co do imienia dla małej..
Bo mamy wybrane Pola, a mi cały czas po głowie chodzi jeszcze Liwia.. Mam wyrzuty sumienia, że jestem niezdecydowana i że przez tyle czasu była Polusia a teraz coś mi innego świta
Liwia była jednym z typów zanim poznaliśmy płeć a jak okazało się, że jest dziewczynka to mąż zadecydował, że Polusia i nic innego nie braliśmy już pod uwagę.
Ale jak ostatnio ją zobaczyłam na usg to tak mi zaświtało, że bardziej do niej pasowało by jednak Liwia mimo że widzieliśmy tylko chwilami jej profil...
i mam straszny mętlik i jakoś mi z tym głupio.
Czy Wy też macie takie chwile, że się jeszcze zastanawiacie?
U mnie od samego początku miał być Szymek a jak dziewczynka to Madzia. Jakieś dwa tygodnie temu po poważnej rozmowie z mężem zmieniliśmy na ElizeMacie jeszcze czas na zmiany
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Z rodzicami byłam, w sumie 1,5 h pochodziliśmy, trochę zebraliśmy, po opiniach ludzi nawet na to nie liczyliśmy, ogólnie nie było jakoś super dużo, ale jak wspomniałam sosik będzie, rodzice też mają
My to raczej bardziej rekreacyjnie.
Mój był z bratem o wiele dłużej. Wybrali zły rejon, tam gdzie pełno ludzi. Ale przynajmniej spacer mieli przyjemny