Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa Wam powiem,ze w wigilie po porodzie jadlam wszystkiego po troszeczku I Gabrysiowi nic nie bylo a mial 3 tyg wtedy. Pamietam,ze po porodzie do obiadu dostalam kukurydze,bo tu wlasnie panuje taki trend ze mozna jesc wszystko. Mam nadzieje,ze I Maksio nie bedzie kaprysni I pozwoli mamie na normalne jedzenie
a teraz zmykam na drzemke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 19:13
Nadulka lubi tę wiadomość
-
Poczytalam Was i napadl mnie szal prania:p wlasnie wstawilam biale ciuszki do prania, 60C z plynem lovelli i tak sie caly czas zastanawialam czy dac plyn do plukania czy nie ale polowa rzeczy byla ze szmateksu wiec dodalam kapke plynu do plukania,mialam kupic cocollino ale zapomnialam i dodalam swego,moze nic tam nie bedzie;) tak mysle czy nie za malo tego plynu do prabia dalam bo wlalam 100ml hmm no ubranke troche wrzucilam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 15:09
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:ja pytałam mamy i rodzeństwa i oni też nowych nie prali (ale nowych, które w sklepie były w worku, nie tych z wieszaków), więc też nie będę
tzn. te ciuszki blisko ciałka tak, ale kurteczki nie... bo to tak samo jak ja sobie kupię ciuch i małego położę sobie na brzuchu, czy ktoś ze znajomych weźmie Małego na ręce
a że ja wszystkie body i bluzeczki mam po siostry synku to to wrzuciłam, a kurteczki mam nowe, więc niePracuję przy szwalni i widzę co dzieje się z nowymi rzeczami, więc i ze swoimi nowymi tak robię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie z Pragi. Pieknie tu
Ale jutro juz musimy wracac
Witaj moniusia89.na kiedy masz termin? Macie juz imke wybrane?
My tez ostatnio myslimy jeszcze nad innymi imionami. Podoba nam sie jeszcze Nadia i Nikola albo Julia i KasiaNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik ją jestem za obojętnie jakimi byle nie były podobne
takie jest moje zdanie, potem pójdą do szkoły i nie dość że będą podobne to samo nazwisko i jeszcze imię podobne...
Ale oczywiscie zrobicie jak chcecie :DD
Julia i Kasia piękne zwyczajne i ponadczasoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:19
ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale sobie zrobiłam drzemkę, ja jeszcze nic nie mam poprane, tak mnie dzięki Wam natchnienie złapało, że od poniedziałku wielkie pranie
w sumie to racja teraz popiorę, na początku listopada zrobię "świąteczne" porządki i można iść rodzić. Chciałabym w połowie listopada się rozpakować
Cisza tu dziś
-
Acikk wrote:Flakonik ją jestem za obojętnie jakimi byle nie były podobne
takie jest moje zdanie, potem pójdą do szkoły i nie dość że będą podobne to samo nazwisko i jeszcze imię podobne...
Ale oczywiscie zrobicie jak chcecie :DD
Julia i Kasia piękne zwyczajne i ponadczasowe
też tak uważamale to tylko moje skromne zdanie , każdy wybiera swoim dzieciom
moich dodatków do łóżeczka dalej nie ma ;/ dobrze że zamówiłam z wyprzedzeniem bo za chwile będzie miesiąc jak czekam ;/
zajrzałam na październikowe i tam w suwaczkach mają napisane że po 36t ciąże uznaje się za donoszoną , to tak jak ja mam np tp na 1 grudnia to od 1 listopada trzeba byc w gotowości??
Flakonik nie masz czasen nr do zielone oliwki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:34
-
nick nieaktualny
-
A ja juz po praniach,nawet niekotre ubranka juz wyschly dzieki mocy wirowania:p i tego,ze staly w domu w holu i sie suszyly. Teraz siedze na sedesie:p tak tak na sedesie bo na podlodze nie dam rady za nisko:ppp bo Laura jeszcze musi pobawic sie w kabinie garnuszkami podczas kapania..oh
Moze niedlugo sie odezwie ZielonaOliwka;/ kurczaki no