Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane to w Rossmanie z kartą Rossnę pieluchy pampers newborn są za 19,99
Zaopatrzyłam się
Do tego z Johnsons płyn do mycia ciała i włosków 3w1 500ml za jakoś chyba niecałe 15zł (jak dobrze pamiętam), w tesco prawie 19zł. No i oliwka z HIPP za 10zł zamiast 15zł
Jeszcze promocja była na chusteczki pampers
są po 5,99
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które kupowały leginsy na tej aukcji: http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-xl-i4919521005.html
Ile czekałyście na przesyłkę ? Bo zamówiłam 2 koszule nocne i leginsy i już 2 tydzień mija a zamówienia dalej nie ma.... -
lips wrote:Dziewczyny które kupowały leginsy na tej aukcji: http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-xl-i4919521005.html
Ile czekałyście na przesyłkę ? Bo zamówiłam 2 koszule nocne i leginsy i już 2 tydzień mija a zamówienia dalej nie ma....
Nigdy nie powinnaś tyle czekać na towar, chyba że jest robione na zamówienie, skontaktuj się z nimi w poniedziałek może zapomnieli, albo zaginęła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa używam oleju kokosowego do włosów i swojego ciała, jak dla mnie rewelacja, ale Synka nie smaruje, bo za długo się wchłania, Słyszałam, na szkole rodzenia że bardzo dobry jest krem do pupci z ziaji i już sobie taki kupiłam, mam też z musteli będę używać zamiennie. Inni mówią też o sudocremie, ale jak dla mnie to powinno się go dopiero używać jak ewentualnie pojawią się jakieś odparzenia.
A jakie macie zdanie na temat chusteczek nawilżanych? ja się nasłuchałam o tym, że to sama chemia w tym i się zastanawiam czy w domu pupci nie podmywać wodą, a dopiero przy wyjściach brać chusteczki do podcierania -
lips wrote:Dziewczyny które kupowały leginsy na tej aukcji: http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-xl-i4919521005.html
Ile czekałyście na przesyłkę ? Bo zamówiłam 2 koszule nocne i leginsy i już 2 tydzień mija a zamówienia dalej nie ma....
ja mam od nich 3 koszule i 2 te leginsy i 2 reczniki z kapturem i na pewno tyle nie czekałam
pisałaś do nich? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:) nadrobię Was w wolnym czasie. Mam nadzieję, że u Was wszystko jest dobrze bez żadnych niespodzianek:P Dawno Was nie czytałam a to dlatego, że dzisiaj pierwszą noc spędzamy we własnym domku:)) Nasprzątałam się i nalatałam przez ten tydzień ale warto było;)
No i zaczęłam 31 tydzieńMama-julka, moniek90, kwiatakacji, emilka24, Madzisek, lilianna, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych (bardzo)późnych godzin nocnych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-) -
moniek90 wrote:Dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane to w Rossmanie z kartą Rossnę pieluchy pampers newborn są za 19,99
Zaopatrzyłam się
Do tego z Johnsons płyn do mycia ciała i włosków 3w1 500ml za jakoś chyba niecałe 15zł (jak dobrze pamiętam), w tesco prawie 19zł. No i oliwka z HIPP za 10zł zamiast 15zł
Jeszcze promocja była na chusteczki pampers
są po 5,99
A za ile szt pampersow te 19,99?? I ile zakupilas
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 23:17
-
nick nieaktualnyWitam się w niedzielny poranek
Niebo jakby trochę rozjaśniło się, może będzie przyjemna pogoda.
Oczywiście od 4 nie śpie, choć zasnęłam po 23. Śniadanie zjedzone i cxekam az maz wstanie. Wczoraj zrobilismy sobie mini imprezke, ogralam meza w eurobiznesi skusiłam sie na szklanke warki radler. O matko jaka ona byla pyszna !! Wczesniej nie lubilam smakowych piw, ale ta normalnie jak lemoniadka:)
Dzisiaj idę na wieczór panieński do koleżankiwięc trzeba jakies zakupy i salatke zrobic.
Także życzę wszystkim miłego dnia i dobrego samopoczuciamoniek90 lubi tę wiadomość