Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Dziewczyny a czytanie jakieś książki o dzieciach? pierwszych miesiącach wychowaniu czy coś w tym stylu?
Ja o wychowywaniu jeszcze nie czytam, natomiast przeglądam książkę ciężarówką przez 9 miesięcy. Bardzo fajna i humorystyczna - polecamOla_45 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76c5932b0a1.jpg pisalam wam jak lezalam w szpitalu ,ze dziewczyny urodzily wczesniaki. Właśnie dostalam mms od antosia mamy 1500 g i 44 cm. Za jej pozwoleniem wklejam zdjecie maluszka urodzonego w 33 tc
alicja_, kwiatakacji, pati_zuzia, Mama-julka, Kate4, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Ja przedwczoraj zabrałam się za temat 'torba do szpitala'.
Powiem Wam, że myślałam, że ogarne to w jeden dzień, ale jednak nie..
Brakuje mi jeszcze wielu rzeczy, wiele rzeczy trzeba wyprać, przygotować. Kilka rzeczy muszę jeszcze dokupić.
Ja sugerowałam się listą która jest na Belly w listach
Na szkole rodzenia nie będziecie mieli omawianego co potrzebne do szpitala? bo w sumie w każdym chcą czego innego. -
Ja nie będę czytać żadnych książek o dzieciach bo słyszałam że przynoszą więcej szkody niz pożytku
nie ma książkowych dzieci i każde rozwija się w swoim tempie. Wolę korzystać z rad doświadczonych mamus
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Na szkole rodzenia nie będziecie mieli omawianego co potrzebne do szpitala? bo w sumie w każdym chcą czego innego.
Coś tam wstępnie mieliśmy omawiane, ale żadnych list narazie nie dostaliśmy.
Ja po moich szpitalnych przeżyciach wolę być przygotowana wcześniej -
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Acikk mam tak samo, są intensywne częste, ale mnie nie bolą, jeszcze mi się nie zdarzył bolący, i raz tylko mnie kopną w pęcherz (ale to coś na niego powiedziałam i pewnie usłyszał
)
To pewnie świadczy o tym że poród tez będzie bezbolesny!!
rewelka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No dawajcie fotki właśnie nie wiem co to za zastój
Alicja Ty po Twoich przygodach pewnie jeszcze przenosisz
No właśnie ostatnio mąż się ze mnie śmiał, że z tego wszystkiego to jeszcze przenoszę i będę się modlić żeby Sarka w końcu wyszłaNo ale zobaczymy..
Powiem Wam, że ja urodziłam się w 32 tygodniu tj.31+4 więc bardzo podobnie jak w chwili obecnej jest Sarka..Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevvik wrote:hej dziewczyny !
Sophie ma czkawke lol... pierwszy raz czuje u niej , bardzo zabawny moment, nie moge przestac sie usmiechac
Moja pierwszy raz w życiu miała wczoraj!
Ale ja się nie śmiałam tylko siedziałam spanikowana w bezruchu i nie wiedziałam jak jej mogę pomóc boroczce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinusia wrote:alicja_ czkawka dzidziusia nie męczy tak jak dorosłego. Nawet jej może nie zauważać i nic go nie boli
zjadłaś pewnie coś dobrego, Twoje wody płodowe miały dla niej dobry smak i łapczywie połykała
z tego wynika, ze moje malenstwo lubi chlebek z nutella zagryzany kielbaska lolalicja_, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość