Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki Dziewczyny, daje radę, dietę da się ogarnąć - bo ta moja cukrzyca to taka na granicy normy, byle ciśnienie nie płatało figli, bo to już poważniejsza sprawa. Jeszcze żeyb tylko ten brzuch tak nie twardniał
Powtrzam pytanie o komórkach macierzystych? Któraś z Was będzie je pobierała? -
nick nieaktualnyTinusia wrote:alicja_ czkawka dzidziusia nie męczy tak jak dorosłego. Nawet jej może nie zauważać i nic go nie boli
zjadłaś pewnie coś dobrego, Twoje wody płodowe miały dla niej dobry smak i łapczywie połykała
No to wychodzi, że Sarka będzie słodką dziurką - jak mamaTinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Ja mam kilka kocyków z pepco, ale jeden robię sama na szydełku - mam nadz. ze uda mi sie go skończyć bo zostało jeszcze kupe pracy.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6074a5334f7e.jpg
Rany, ale superZawsze chciałam się nauczyć operować szydełkiem, ale nie zatrybiłam jak :'( Jedynie co umiem, to zrobić szal i sweter na drutach.
A kocyk super. Wiadomo, że nikt takiego nie będzie miałEvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybalbo wrote:dzięki Dziewczyny, daje radę, dietę da się ogarnąć - bo ta moja cukrzyca to taka na granicy normy, byle ciśnienie nie płatało figli, bo to już poważniejsza sprawa. Jeszcze żeyb tylko ten brzuch tak nie twardniał
Powtrzam pytanie o komórkach macierzystych? Któraś z Was będzie je pobierała?
Ja będę.
Zdecydowałam się na Polski Bank Komórek Macierzystych - https://www.pbkm.pl
A Ty? -
nick nieaktualny
-
Tinusia wrote:Alicja_ z mojego synka też chyba będzie słodka dziurka tak jak ja:D
Właśnie zajadam bezy z serkiem mascarpone, mleczkiem kokosowym, bananami i sosem czekoladowym
Tinusia!
Jak mozesz !
NO i jak ja teraz dam rade w moim postanowieniu, ze nie zjem wiecej slodkiego hehehe...
Tinusia lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:a ja niestety jeszcze nie doswiadczylam czkawki malenstwa nawet niewiem jakby to wygladalo:)
bardzo delikatnie i rytmicznie sie malenstwo podskakuje, czujesz nie kopniaki jak zwykle, badz ruchy raczkami, tylko regularne delikatne oodskoki;) bardzo fajne uczucie -
balbo wrote:Ja też, tylko się jeszcze zastanawiamy nad tym jaki pakiet wybrać, no i dzisiaj jeszcze pogadamy z onkologiem w poradni na ten temat.
My tez chcielismy, jednak do teraz moje kochanie nie mialo czasu poczytac, gdzie to sie zalatwia, ja sie nei zabieram do czytania po niemiecku... szkoda czasu jak i tak wiem, ze polegne z tym barbazynskim jezykiem ;pMama-julka, Anka1101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tinusia wrote:To wina mojej mamy
robiła ajerkoniak i likier kukułkowy w thermomixie to zostało jej sporo białek więc jakoś musiała je zagospodarować
i tak oto sobie rosnę
rosnij rosnij, na zdrowie, a ja tez nie bez winy, juz po porcji nutteli;p hehealicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybalbo wrote:Ja też, tylko się jeszcze zastanawiamy nad tym jaki pakiet wybrać, no i dzisiaj jeszcze pogadamy z onkologiem w poradni na ten temat.
Ja zdecydowałam się na złoty.
Rozmawiałam też z ginekologiem na ten temat i uważa, że bankowanie krwi jest jak najbardziej słuszne.