X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • balbo Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Dziewczyny, daje radę, dietę da się ogarnąć - bo ta moja cukrzyca to taka na granicy normy, byle ciśnienie nie płatało figli, bo to już poważniejsza sprawa. Jeszcze żeyb tylko ten brzuch tak nie twardniał:)

Powtrzam pytanie o komórkach macierzystych? Któraś z Was będzie je pobierała?

• Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magi, asiowa również powodzenia na wizytach ;-) ja mam swoją o 16.30 i modlę się żeby udało się nagrać płytkę ;-)

alicja_ lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • evvik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Jak kiełbaska dobra to czemu nie :P

Tinusia, nie wiem jak u Ciebie, ale ja jestem w momencie, kiedy wszystko smakuje jak diabli hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    alicja_ czkawka dzidziusia nie męczy tak jak dorosłego. Nawet jej może nie zauważać i nic go nie boli :) zjadłaś pewnie coś dobrego, Twoje wody płodowe miały dla niej dobry smak i łapczywie połykała :P

No to wychodzi, że Sarka będzie słodką dziurką - jak mama :D

Tinusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Ja mam kilka kocyków z pepco, ale jeden robię sama na szydełku - mam nadz. ze uda mi sie go skończyć bo zostało jeszcze kupe pracy.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6074a5334f7e.jpg

Rany, ale super :-D Zawsze chciałam się nauczyć operować szydełkiem, ale nie zatrybiłam jak :'( Jedynie co umiem, to zrobić szal i sweter na drutach.
    A kocyk super. Wiadomo, że nikt takiego nie będzie miał :-)

Evka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbo wrote:
    dzięki Dziewczyny, daje radę, dietę da się ogarnąć - bo ta moja cukrzyca to taka na granicy normy, byle ciśnienie nie płatało figli, bo to już poważniejsza sprawa. Jeszcze żeyb tylko ten brzuch tak nie twardniał:)

Powtrzam pytanie o komórkach macierzystych? Któraś z Was będzie je pobierała?

Ja będę.
    Zdecydowałam się na Polski Bank Komórek Macierzystych - https://www.pbkm.pl
    A Ty?

• evvik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka napisała:
    Ja mam kilka kocyków z pepco, ale jeden robię sama na szydełku - mam nadz. ze uda mi sie go skończyć bo zostało jeszcze kupe pracy.

Sliczny kocyk! zdolniacha z Ciebie!

Evka lubi tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:22

alicja_, Evka lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja niestety jeszcze nie doswiadczylam czkawki malenstwa nawet niewiem jakby to wygladalo:)

• balbo Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja będę.
    Zdecydowałam się na Polski Bank Komórek Macierzystych - https://www.pbkm.pl
    A Ty?

Ja też, tylko się jeszcze zastanawiamy nad tym jaki pakiet wybrać, no i dzisiaj jeszcze pogadamy z onkologiem w poradni na ten temat.

• evvik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Alicja_ z mojego synka też chyba będzie słodka dziurka tak jak ja:D
    Właśnie zajadam bezy z serkiem mascarpone, mleczkiem kokosowym, bananami i sosem czekoladowym :P

Tinusia!
    Jak mozesz !
    NO i jak ja teraz dam rade w moim postanowieniu, ze nie zjem wiecej slodkiego hehehe...

Tinusia lubi tę wiadomość

• evvik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    a ja niestety jeszcze nie doswiadczylam czkawki malenstwa nawet niewiem jakby to wygladalo:)

bardzo delikatnie i rytmicznie sie malenstwo podskakuje, czujesz nie kopniaki jak zwykle, badz ruchy raczkami, tylko regularne delikatne oodskoki;) bardzo fajne uczucie

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • evvik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbo wrote:
    Ja też, tylko się jeszcze zastanawiamy nad tym jaki pakiet wybrać, no i dzisiaj jeszcze pogadamy z onkologiem w poradni na ten temat.

My tez chcielismy, jednak do teraz moje kochanie nie mialo czasu poczytac, gdzie to sie zalatwia, ja sie nei zabieram do czytania po niemiecku... szkoda czasu jak i tak wiem, ze polegne z tym barbazynskim jezykiem ;p

Mama-julka, Anka1101 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Alicja_ z mojego synka też chyba będzie słodka dziurka tak jak ja:D
    Właśnie zajadam bezy z serkiem mascarpone, mleczkiem kokosowym, bananami i sosem czekoladowym :P

o rany! :D
    ale robisz smaka! :D

• evvik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    To wina mojej mamy :D robiła ajerkoniak i likier kukułkowy w thermomixie to zostało jej sporo białek więc jakoś musiała je zagospodarować :P i tak oto sobie rosnę :D

rosnij rosnij, na zdrowie, a ja tez nie bez winy, juz po porcji nutteli;p hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbo wrote:

Ja zdecydowałam się na złoty.
    Rozmawiałam też z ginekologiem na ten temat i uważa, że bankowanie krwi jest jak najbardziej słuszne.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    To wina mojej mamy :D robiła ajerkoniak i likier kukułkowy w thermomixie to zostało jej sporo białek więc jakoś musiała je zagospodarować :P i tak oto sobie rosnę :D

Nie masz serca... likier kukułkowy...

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam smaka dzis na gulasz wegierski, tak jakos jesiennie mi sie zrobilo. Macie jakies dobre rady na ten temat?

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mhsvqps6d6vf02dw.png
‹‹ 1068 1069 1070 1071 1072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ