Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA to my w 27t.+4dni
Teraz wiadomo, że nie zmyślam - młodsza ciąża i większy brzuch he he.
Kate4, kwiatakacji, Madzisek, alicja_, Marta0912, Evka, MeGi2986, revvelka, pati_zuzia, ola25, emilka24, lilianna, genoweffa, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam rajstopy biodrowki z firmy Marilyn marylin czy jakos tak
super się sprawdzają w ciąży maja szeroką i niecisnaca gymke innych nie uzywam równiez poza ciąża
nazywają się chyba erotic vita basa maja taki silikonowe pasek jak pończochy nie zwijają się nie Cisna ogólnie super
A ja właśnie zjadlam zdrowego cheeseburgera z McDonalda -
nick nieaktualnyHej laski
my juz po wizycie, Franek wazy 1300g, ma sie dobrze, na usg nie był zainteresowany więc stroił miny i ziewał, słodki widok
kolejna wizyta za mac i wtedy bedzie usg III trymestru. Ja dostałam żelazo i poza tym nie bylo innych zastrzezen.
A to mój mały myśliciel
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc683e6e3fb.jpgrevvelka, Mama-julka, pati_zuzia, rewelka, Evka, Acikk, Marta0912, alicja_, Kate4, emilka24, Pola_27, lilianna, kwiatakacji, genoweffa, Madzisek, Pchelkaa, moniek90, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dobrze że ją nigdy w takie nie wchodziłam wiec nie mam takiego problemu
no może w gimnazjum hmm
Aaa, bo dla mnie najważniejsze żeby się zmieścić w te co mam bo będzie kicha jak będę musiała kupować nowe. Przez pierwsze tyg. pewnie trzeba w tych co teraz, ciążowych, ale ile można
Acikku drogi, rodziłam ponad 9 lat temu, to nie miałam takich bajeranckich majtaskówUżywałam własne osobiste bawełniane + podpaska.
A teraz chciałam kupić i używać przez pierwsze dni, a mówisz, że okropneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:32
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczyny które już rodziły
pytanko
Czy da radę się obejść bez tych ohydnych wstretnych poporodowych majtek na jakichś zwykłych bawełnianych figach albo sportach??
U nas po porodzie nie można było założyć w ogóle żadnych majtek, nawet tych poporodowych. Tylko koszula i wielka wkładka pomiędzy nogi... masakra jakaś. Później już zakładałam swoje normalne majtki.
To chyba zależy od szpitala. Zaopatrzyłam sie wtedy w te majtki siateczkowe ale nie pozwolili mi nawet ich założyć. Nie wspominając juz o zwykłych majtkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandarynkaa wrote:U nas po porodzie nie można było założyć w ogóle żadnych majtek, nawet tych poporodowych. Tylko koszula i wielka wkładka pomiędzy nogi... masakra jakaś. Później już zakładałam swoje normalne majtki.
To chyba zależy od szpitala. Zaopatrzyłam sie wtedy w te majtki siateczkowe ale nie pozwolili mi nawet ich założyć. Nie wspominając juz o zwykłych majtkach.
Raju! Co za wymogi! U nas to tylko się zdejmowało na obchód. Co za problem żeby w razie W przeciąć takie gacie. Fajnie te kobiety wtedy w szpitalu wyglądają: nie dość że obolałe zgarbione to jeszcze noga przy nodze żeby niespodzianka nie wyleciała