Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moniek ją po prostu kupiłam dwa rozmiary
stwierdzilam że mój budżet już jakos zniesie ten wydatek
Pati Zuzia fajnie masz mam nadzieję że mój tezmtaki będzie dla synkaw sumie to on od razu cieszył się z ciąży (bo ją nie bardzo
)
Ciągle myślę o tej koleżance... Co jej mężowi NIE CHCE SIE małej przebierać... Ale w sumie zanim mieli dziecko to też taki był na zasadzie PAN i służąca i po prostu nic się w tej kwestii nie zmieniło...I nie mozna wyreczac odsuwac tatusiow I krytykowac,ufajmy im choc jesli chodzi o dziecko to wiem,ze ciezko zaufac dr osobie. My jeszcze ptzed ciaza duzo rozmawialismy o dzieciach I moeilam mu,ze mam nadzieje ze bedzie tata a nie ojcem.
u nas jesli chodzi o uslugiwanie to jest pol na pol ja mu podaje obiad,kolacje czasem a pozniej on mi usluguje haha...wiec wszystko jest w rownowadze
bedzie dobrze,jak sie facet troszczy interesuje od samego poczatku to nagle nie powinno sie zmienic. Pamietajmy ze dla nich to wieksza rewolucja niz dla nas. Tak mi sie wydaje.
-
Mój mąż oszalał na punkcie córki
Wymarzona, wyczekana... Wiem, że będzie mi dużo pomagał. Zapowiedział już, że będzie małą kąpał jak będzie w domu. Mamy też ustalone, że jak będzie miał na drugą zmianę do pracy, to On będzie do Malutkiej wstawał w nocy
O pomoc męża się nie martwię. Jestem z tego powodu szczęśliwa, bo w pierwszym związku, jak urodziłam synka, mój ex kompletnie się nie interesował, jakbym by ła samotną matką. Nawet ze szpitala nas nie odebrał kutas...
Nadulka, pati_zuzia, MeGi2986, lilianna lubią tę wiadomość
-
Co za paskudna noc...
Wstałam o 2 bo ból pleców męczył, ciężko było mi oddychać, strugi potu między cycami i jeszcze okropne sny...czy może być jeszcze gorzej?
Powoli zaczynam mieć dość już, a tu jeszcze prawie 2 miesiące. A mała nie maleje tylko przybiera w zastraszającym tempie...
Czy komuś tez jest już tak ciężko czy tylko mnie? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:41
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
A ile sie człowiek nastęka w nocy przy zmianie pozycji...eh jak starowinka jakaś.
Z czego masz te bóle?
Ja sie własnie umowiłam, zeby fizjoterapeuta podjechał do mnie w poniedziałek zobaczymy czy masaz pomoze, a jak nie to moze te plastry na plecy - któraś z dziewczyn o tym pisała. Ciekawe jak one działają. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:41
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyU mnie bywa roznie, na lewym boku spac nie dam rady bo od razu boli mnie zołądek tak jakby mały go tam gniótł nózką, na prawym boku ciągnie mnie coś ne wysokości jajników i to tez troche boli, w dodatku ksieciunio nie lubi jak spie na boku bo od razu mnie kopie i sie rozpycha, a jest skierowany główką do dołu. Wiec zazwyczaj spie na plecach, ale to tez do czasu bo czuje jakby mi jakis krąg wyskoczył i dziwny dyskomfort mam w dole plecow.
Nadulka powodzenia na wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny