Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wrażenie, że któraś z Was o tym pisała, a nie mogę znaleźć. Zaczęłam sobie analizować wyniki usg ostatniego i rzeczywiście w tych pomiarach częściowych dziecka mam wrażenie, że są spore różnice, jak potem podają szacunkowy wiek. Czy u Was dzieciątka zawsze mają wymiary które mieszczą się w przedziale 1 tygodnia? Zawsze pytam lekarki i ona mówi, że wszystko z maleństwem ok, a ja nigdy sobie tego tak nie analizowałam. Napiszcie proszę jak jest u Was.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:41
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:My natomiast trafiliśmy za pierwszym razem. Mój troche kręcił nosem bo starania mu się podobały i iczył, że potrwają z miesiąc dwa dłużej;)
Można spytać ile masz lat? Bo nam pierwszy syn udał się tez za pierwszym razem. Miałam 24 lata. -
nick nieaktualnygosia mmr wrote:Mam wrażenie, że któraś z Was o tym pisała, a nie mogę znaleźć. Zaczęłam sobie analizować wyniki usg ostatniego i rzeczywiście w tych pomiarach częściowych dziecka mam wrażenie, że są spore różnice, jak potem podają szacunkowy wiek. Czy u Was dzieciątka zawsze mają wymiary które mieszczą się w przedziale 1 tygodnia? Zawsze pytam lekarki i ona mówi, że wszystko z maleństwem ok, a ja nigdy sobie tego tak nie analizowałam. Napiszcie proszę jak jest u Was.
Wczoraj Alicja chyba o tym pisała. Lekarka Cię nie okłamuje. Rozbieżności mogą być bo każde dziecko rozwija się indywidualnie, każdy człowiek jest inny. Z dzidzią wszystko ok, nie martw się.gosia mmr, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i ja się melduje po wizycie
Mała waży niecałe 1,5 kg. Reszta pomiarów jest praktycznie od 2 do 3 tyg większa, wiec bedzie duża dziewczynkaLekarz prognozuje że Mała bedzie miała tak gdzieś 4 kg i powinna pojawić się na świecie tak koniec listopada a początek grudnia(termin z OM 13 grudzień).
No i najważniejsze......obróciła sie główką w dółJupiiiii
jednak obejdzie się bez cesarki
Mama-julka, aannkkaa, Mi$ia26, Madzisek, lilianna, MeGi2986, alicja_, pati_zuzia, moniek90, kwiatakacji, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Moze to dziwnie zabrzmi ale ku#!@ ile ja bym teraz dala za taki sex z mezem !!
Oj doskonale Cie rozumiem Megi!!! U Nas abstynencja- chwilowa mam nadzieje. Maz mowi ze jak siedze na Nim to nie moze patrzec na brzuch bo wyobraza sobie ze córcia GO czuje:-D ale od 37 tyg bedzie mozna juz dzialac na calego, moze pomozemy Młodej przyjsc na swiat:-DMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już rożek wyprałam. Generalnie staram się wszystko wyprać, nie wszystko prasuję bo się nie da (próbowałam wyprasować skarpeteczki to się lekko rozpuściły i przykleiły do żelazka
)
Pola śliczna sukienka:) Koleżanka brała cywilny w podobnej, będąc w 5mc z brzuszkiem i rzeczywiście ładnie wszystko wyglądało
KTóra z Was ma już wizyty co 2 tygodnie? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:13
Mama-julka, aannkkaa, genoweffa, Pchelkaa, rewelka, lilianna, Madzisek, Marta0912, MeGi2986, gosia mmr, alicja_, pati_zuzia, moniek90, Ola_45, Madzia890722, kwiatakacji, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka, bratanica też w ciąży he he. Pamiętam, że z siostrą też się bawiłam w mamusie w ciąży. Ale najlepsze było robienie cycków z pomarańczy (znaczy wsadzenie owoców pod bluzkę). Teraz jak o tym myślę - stuknięte!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:01
Evka, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevvik wrote:a co Wy na takie brzuszki?
https://www.facebook.com/3dfirstaid/photos/pcb.1118264591517314/1118261764850930/?type=3&theater
Nie wiem czy dobrze to otworzyłam bo na tablecie nie za bardzo idzie kopiowanie takiej strony z postu. Chodzi o te pisanki na brzuchu? Jeśli tak, to fajne -
nick nieaktualny