Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też rożek będę prała.
Odnośnie zajścia, to my też badań mieliśmy dużo, stymulacje z clo luteiną itp. wszystko było w porządku, owulacja, co miesiąc pękały jajeczka, tylko ciut endometrium za cienkie miałam, a nie wychodziło, ale u Nas to raczej był problem z głową, za bardzo się bałam że znowu nie wyjdzie, dopiero jak wzięłam się za siebie (zaczęłam ćwiczyć żeby schudnąć) i przestałam myśleć, szczęśliwy cykl nawet chciałam odpuścić i się udało:) Niestety problemy z płodnością to już choroba cywilizacyjna i coraz więcej osób się z tym boryka, tylko często nie mówią.
Mi termin z OM wychodzi na 15-12 i z USG 15-12 -
nick nieaktualnygosia mmr wrote:To mogą być też skurcze przepowiadające. Jutro dopytam położnej czym te niepokojące skurcze od przepowiadających się różnią tzn. jak je odróżnić.
-
nick nieaktualnyMój ma w pracy takich znajomych, co kupę lat starali się o dziecko. Nic z tego nie wychodziło. Teraz mają coś około 43 lat.
Trzy lata temu ta kobieta poleciała do Jerozolimy, bo mają tam jakąś rodzinę. Włożyła w "ścianę płaczu" karteczkę z prośbą o dziecko, o córeczkę. Po miesiącu zaszła w ciążę i mają dziewczynkę.MeGi2986, Mama-julka, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja C. też się starała i leczyła, nie mogła zajść w ciąże. Ostatecznie urodziła majac 40 lat córkę, miała w ciąży problemy, musiała leżeć itd. Po 4 latach, okazało się, że znowu jest w ciąży- wpadka bez konkretnych starań, monitorowania cyklu itd. Więc się da;)
My natomiast trafiliśmy za pierwszym razem. Mój troche kręcił nosem bo starania mu się podobały i iczył, że potrwają z miesiąc dwa dłużej;)genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, meldujemy sie po wizycie. troche nas Pan doktor wystraszyl, bo maja inne usg i poprzedni lekarz mierzyl ciaze wczesna a moj nie wykasowal jakichs danych i mierzac nasza dzidzie wyszedl mu 26 tydz
ale wszystko sie wyjasnilo w koncu jest 30 tak jak ma byc mala wazy 1300gram i caly czas jest glowka w dol
a ja musze zaczac polowanie za sukienka do slubu cywilnego ...przeraza mnie to, bo po 1 moje kg a po dwa nigdzie nie widze ladnych sukienek
aha no i powiedzccie mi wy tez macie problem z kozakami?? przymierzalam dzisiaj duzo par i wszystkie sa ciasne w lydce(( chyba bede musiala chodzic w botkach...
MeGi2986, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:hej, meldujemy sie po wizycie. troche nas Pan doktor wystraszyl, bo maja inne usg i poprzedni lekarz mierzyl ciaze wczesna a moj nie wykasowal jakichs danych i mierzac nasza dzidzie wyszedl mu 26 tydz
ale wszystko sie wyjasnilo w koncu jest 30 tak jak ma byc mala wazy 1300gram i caly czas jest glowka w dol
a ja musze zaczac polowanie za sukienka do slubu cywilnego ...przeraza mnie to, bo po 1 moje kg a po dwa nigdzie nie widze ladnych sukienek
aha no i powiedzccie mi wy tez macie problem z kozakami?? przymierzalam dzisiaj duzo par i wszystkie sa ciasne w lydce(( chyba bede musiala chodzic w botkach...
Taki styl sukni weź sobie, polecam. Co prwda w ciąży nie byłam jeszcze, ale skutecznie zakryła co miałaMarta0912, MeGi2986, gosia mmr, pati_zuzia, Madzisek, Mama-julka, kwiatakacji, Nadulka, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam z terminami wpasowana jestem w środek grudnia
wg miesiaczki 13 a wg usg prenatalnego 11. Z córką miałam termin na ssylwestra wg usg ale urodziłam 25 w pierwszy dzień świąt i to był akurat termin wg miesiączki. Teraz mam nadzieję że mały będzie chciał się wykluć na koniec listopada bo wydatków w grudniu i tak już teraz jest sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:09
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Kochana pieknie wyglądalas!!
uwielbiam takie sukienki. Twoja po prostu bajeczna !!
Mnie też się spodobała od pierwszego wejrzeniaPoza tym mam zamiar ubrać ją na sesję brzuszkową, nawet wczoraj ją mierzyłam, czy się zmieszczę i nie ma problemu póki co
Cena też nie zabiła, 400zł chyba za nia zapłaciłam. Jak na ślubną, nie źle
MeGi2986 lubi tę wiadomość