Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrevvelka wrote:U mnie też pojawiła się dosyć dawno i z czasem ciemnieje.
Mam pytanie, co kupujecie do kąpieli Maleństwa? Te produkty z emolientami czy raczej nie?
Będę kupować z Rossmana, a póki co mam J&J. Czytałam, że emolienty powinno się jedynie stosować przy alergii. Ja nie kupuję bo właśnie nie chcę żeby miał alergię.revvelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Wczoraj wrocilismy z Francji. Było cudownie
Widze ze czeka mnie tu jakies 100stron nadrabiania.
Mam nadzieje ze zadna sie jeszcze nie rozpakowala?
Jutro mamy wizyte usg u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:45
Ola_45, kwiatakacji, moniek90, Madzisek, Nadulka, Pola_27, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj wrocilismy z Francji. Było cudownie
Jutro mamy wizyte usg u gina
Wczoraj właśnie myślałam o Tobie, czy już nie powinnaś wrócić.
Wszystkie nierozpakowane.
Też mam wizytę jutro.
Trzymam kciuki za Twoją.Flakonik lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nasz szumiś już czeka na Marysie w szafie
co do kosmetyków to mam wszytsko z babydream a wczoraj zamawiałam sobie maść do sutków z ziajka i zamówiłam też dla Marysi z ziajki do kąpania i kremy
czytałam gdzieś że położne polecają ziajka i baby dream
ja jestem bardzo zadowolona z baby dream mamaalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj wrocilismy z Francji. Było cudownie
Jutro mamy wizyte usg u gina
Nikt się jeszcze nie rozpakował - całe szczęście:)
-
nick nieaktualnyPchelkaa 2kg to chyba nie możliwe.
Liczę żeby było chociaż z 1700.
moniek90 – mi ta kreska wyskoczyła z dnia na dzień. SzokAle nie jest mocna. Pewnie dopiero teraz z dnia na dzień będzie sobie ciemniała.
Dziewczyny oświadczam, że moja torba do porodu spakowanaTeraz niech sobie czeka co najmniej jeszcze miesiąc
Uff.
Revvelka – ja kupuje produkty Nivea w większości. Z mustelii też kupiłam ale tylko szampon i płyn do kąpieli bo z Nivea były od 1 miesiąca życia dopiero.
moniek90 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, przegapiłam promocję na Szumiącego Misia, kod zniżkowy już nie działa
Kupiłam dzisiaj body w Lidlu. Podobały mi się sweterki, ale moja mama zaczyna dzierganie na drutach, więc nie kupiłam żadnego
W zeszłym tygodniu obkupiłam się w lumpeksieW końcu znalazłam taki porządny, duży, wszystko na wieszakach i mnóstwo niemowlęcych ubranek. Będę tam jeszcze zaglądać
I w końcu wybraliśmy wózek. Zastanawialiśmy się między Amelis Pro a Camarelo Carera. W sobotę byliśmy w kilku sklepach, żeby zobaczyć je na żywo. Niestety Carery w żadnym nie było, ale za to zakochałam się w Camarelo Figaro. Mężowi też się bardzo podoba i decyzja zapadłaalicja_ lubi tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
jejku, wy już o rozpakowywaniu dyskutujecie,a do mnie jeszcze tak jakoś nie dociera,że to już 8m-c leci i koniec listopada/początek grudnia może być poród
jeszcze nam zostało trochę rzeczy do kupienia,w tym wózek i fotelik!, pieluchy i prawie wszystkie rzeczy karmieniowo-pielęgnacyjne. Dzisiaj nabyłam tylko w Lidlu sweterek.Zdziwiłam się, że po godz.9 mogą być takie tłumy w sklepie -
nick nieaktualny
-
akira wrote:Czy ktos, tak jak ja, nie ma jeszcze wybranego imienia i wózka dla dziecka???
Które z ponizszych imion Wam sie podoba - mini ankietaale może pomoże nam w wyborze. Jesli, jakies imie jest dla was wybitnie brzydkie, też napiszcie, prosze.
Klementyna, Aniela, Liliana, Izabela, Idalia, Nina, Adela, Klara, Apolonia, Helena
starsza siostra to Alicja
U nas wózka brak,a co do imienia to jeszcze nie ma ostatecznej decyzji, zaledwie kilka typów
Gdybym miała nazwać córkę jednym z powyższych imion to wybrałabym IZABELA
Liliana też może być,ale mam w rodzinie,dlatego to nie jest "faworyt".akira lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:oo a tak mi sie przypomniało,ma ktoras juz kreske na brzuchu ciemna? ta linee nigre?
ja już mam od kilku miesięcy; najpierw była tylko pod pępkiem,a od kilku tygodni pojawiła się druga,niewyraźna nad pępkiem.Madzia890722 lubi tę wiadomość