Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiscie gdy nie czyta sie Was na bierzaco, ciezko jest nadrobic;)
Wczoraj mialam faze sprzatania, naczytalam sie jak mylyscie swoje okna, i wreszcie padlo na mnie;) Ciezko bylo mi sie za to zabrac, bo w calym domu okna od podlogi po sufit, tylko dwa sa normalne (tzn. trzy razem ale nie od podlogi;)
Dzis mam zakwasy w udach od tych przysiadow lol.
Marik:
odnosnie glukozy - u mnie w laboratorium nie trzeba bylo przynosic. Wiem, ze niektore babki przychodzily ze swoim cytrynowym i nie bylo problemu, ze mialy ze soba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevik jak na granicy to nie jest źle;)
biore się za zamawianie łóżeczka i tak zastanawiam się nad materacem- Gryka pianka kokos czy grynka- pianka wystarczy?
bo znalazłam fajny zestaw http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-materac-gp-posciel-100x135cm-i5690236632.html, ale ten materac kiepski mi się wydaje:( ile macie kompl pościeli ja na początek chce miec dwa na zmianę -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:44
Suerte lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Pchelkaa wrote:
biore się za zamawianie łóżeczka i tak zastanawiam się nad materacem- Gryka pianka kokos czy grynka- pianka wystarczy?
Ktos cos czytal o materacach? Nic nie wiem jeszcze ktory jest dobry i dlaczego. A nie mam kiedy tym sie zajac, bo mecze prace dyplomowa na studia -
nick nieaktualnyevvik wrote:Acha, zapomnialam sie pochwalic.
Mam wyniki glukozy i krwi.
Poszlo dobrze, wszystko w normie, tylko zelazo na granicy. Az sie dziwie, bo dotad nie bralam zadnych witamin.
To super! Jesteśmy słodkie i bez cukru
Ja właśnie witamin nie biorę od dwóch tyg. Teraz tylko (albo aż - bo jak dla kogo) 2xdziennie omega med z alg i po jednej żelazo z kw. foliowym i piję wapno + wit. C, a od wczoraj biorę magnez + B6. W tym tyg. robię badania to się dowiem czy żelazo chociaż nie odpadło. -
nick nieaktualny
Acikk, jak widać powyżej, mądrych rzeczy nie uslyszysz ode mnie z rana
Suerte wrote:Dziewczyny, któraś ostatnio pisała, że pytała w ZUSie czy może wychodzić na L4 na spacer i że jej powiedzieli, że skąd wie, że to nie pogorszy jej stanu zdrowia itp - przyznać się która, bo chcę znaleźć rozmowę na ten temat i pokazać koleżance!
Tylko nie strzelaj! Bo strach się przyznać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:05
Suerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Acikk, jak widać powyżej, mądrych rzeczy nie uslyszysz ode mnie z rana
Ładne mi rano13 godzina
masakra dla mnie tez jest rano a w pracy o tej porze już patrzalam ile do końca
Mama Julka no to może chociaż z wieczora coś mądrego się powie
Kurde nie mam ani wózka ani lozeczka chyba wypadaloby już zamówić w końcu -
Acikk wrote:
Kurde nie mam ani wózka ani lozeczka chyba wypadaloby już zamówić w końcu
To samo u mnie
ja mam tylko wozek i ubranka, spiworki, kombinezony, kocyki.
Jak czytam dziewczyny, to zaczynam tez miec stresa;P
Fakt ja mam rozwiazanie na koniec grudnia moze troche mnie uspokajac, ale jednak presja da sie czuc;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ładne mi rano
13 godzina
masakra dla mnie tez jest rano a w pracy o tej porze już patrzalam ile do końca
Mama Julka no to może chociaż z wieczora coś mądrego się powie
Kurde nie mam ani wózka ani lozeczka chyba wypadaloby już zamówić w końcu
O tej godzinie to piszę mądre rzeczy. Głupotę walnęłam gdzieś po jedenastej dzisiaj
Wózek będę zamawiać na początku listopada, a łóżeczko od siostry to nie wiem kiedy przywieźćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 13:24