Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
ja już po oddaniu krwi i moczu, wcinam śniadanko i nadrabiam. Olek dalej katar ale dziś już jakoś noc przespał w miarę, pobudki tylko 4 mi zrobił krótkie więc ok. Teraz już śpi, bo zmęczony jest bardziej przez to przeziębienie.
Pchelkaa ja mam te żylaki nieszczęsneu mnie to wyglądało jak opuchnięta warga sromowa a na niej jakby fale lekkie na skórze - to właśnie żylak. Jak to w środku wygląda nie wiem, ale ponoć też mam. Jak Ci dokucza - ból odczuwasz (mnie nawet aż pośladki ciągnęły) to zgłoś lekarzowi , coś Ci przepisze. Mi po tych lekach jak ręką odjął.
7w3d 💔 -
a biorę na te żylaki cyclo3forte - kapsułki żółto-pomarańczowe jedną przed południem drugą po południu, bo rano nie mam problemów, najgorzej jest wieczorem po całym dniu, więc lekarz kazał w takich porach właśnie brać.
a jak u Ciebie to wygląda? czujesz ból?7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:A ja chyba mam nockę z głowy... chodzę po domu i bujam biodrami żeby młodego uspać... zaczął mi tak walić po szyjce że myślałam że na ip pojadę.. nawet puszczałam mu kołysanki i nic... ehh pręży się... przesuwa wszystkim co ma tak jakby chciał się obrócić..
.Smieje sie ,ze mala terrorystka rosnie .A najlepsze jest to ,ze gdy moj polozy reke na brzuchu mala zaraz sie uspokaja
-
zamówiłam oświetlenie do domu (no część)
http://allegro.pl/lampa-plafon-3-pl-rozalia-wyprzedaz-i5093962014.html
takie na korytarz, z 5 kloszami do salonu i kinkiety (w sumie 7 szt ). I do kuchni coś takiego http://allegro.pl/lampa-wiszaca-do-kuchni-przedpokoju-kuchenna-i5503133093.html 2 szt takie same. Generalnie jak przeliczyłam ile żarówek trzeba kupić to szok! a to tylko części wspólne domu, gdzie sypialnie, łazienki?
No i Olkowi kombinezon na zimę taki kupiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/119ba92d2ad9.jpg
mam nadzieje, że się sprawdzisynek na zimę gotowy
Flakonik, Nadulka, Mama-julka, pati_zuzia, Pchełka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyHej! My dzisiaj mamy za sobą kolejną noc nieprzespaną... jak tak dalej pójdzie to będzie kiepsko...
Dziewczyny, które mają poduszki cebuszki- czy Wasze też tak szybko sflaczały? strasznie zawiedziona jestem, bo mam ją z dwa tygodnie dopiero a już mało co z niej zostało...
My zaraz jedziemy po wyprawkę, ale się cieszę!
Dobrego dnia wszystkim!justyna14 lubi tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:Hej! My dzisiaj mamy za sobą kolejną noc nieprzespaną... jak tak dalej pójdzie to będzie kiepsko...
Dziewczyny, które mają poduszki cebuszki- czy Wasze też tak szybko sflaczały? strasznie zawiedziona jestem, bo mam ją z dwa tygodnie dopiero a już mało co z niej zostało...
Dobrego dnia wszystkim!nie wiem co to ta poszuka cebuszka, ja mam rogala z pierwszej ciąży i nadal jest taki sam jak przy zakupie sprężysty i miękki, nigdzie się nie uleżał ani nie odkształcił.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Hej! My dzisiaj mamy za sobą kolejną noc nieprzespaną... jak tak dalej pójdzie to będzie kiepsko...
Dobrego dnia wszystkim!
A co jeszcze ci zostalo do kupienia? -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:a biorę na te żylaki cyclo3forte - kapsułki żółto-pomarańczowe jedną przed południem drugą po południu, bo rano nie mam problemów, najgorzej jest wieczorem po całym dniu, więc lekarz kazał w takich porach właśnie brać.
a jak u Ciebie to wygląda? czujesz ból? -
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Czy wy tez tak duzo jecie? Ja potrafie na sniadanie zjesc prawie cala paczke takich platkow sniadaniowych
a potem jeszcze chlebek z czyms
bo na raz mi dużo nie wchodzi a jak zjem np cały obiad to aż ból odczuwam i zgaga zaraz. boje się już na wagę stawać
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyNo wlasnie ja odkad jem na ta zgage masowo migdaly pare przed posilkiem i wiecej po posilku to zgagi nie odczuwam
Ja tez na wage nie wstaje od tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:50
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycytrynówka wrote:Ja bym bardzo chciała częściej coś napisać od siebie, ale zanim nadrobię zaległości w czytaniu to większość poruszonych tematów jest już nieaktualna
no nie mogę się wdrożyć i być na bieżąco
nie wiem, jak wy to robicie
Jestem na zwolnieniu, to rozumieszJak nie sprzątam czy nie mam innych zajęć to lubię wiedzieć co się tu dzieje.
-
Od 3:00 rano walcze z bolacym gardłem ;( dobrze,że tem nie mam. A dziś na 17:00 umowilam się do fryzjera. Co do jedzenia to ją też jestem ciągle głodna
ale przy tej cukrzycy nie poszaleje bo insuliny zabraknie
miłego dnia wszystkim zycze
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja podejrzewam zylaki, to nie infekcja bo noe szcypie nie swedzi, uplawow nie mam, a jak sobie zobaczylam w grafice google jak wygladaja zylaki no to wlasnie takie cos mam.
Yah, to paskudnie. Mam jednego hemoroida i jak się odzywa to jest okropnie, a tu takie coś -
nick nieaktualnyTa poduszka dla kobiet w ciąży, dopasująca się do ciała... nie wiem czy to ta o której mówisz Flakonik, bo ja ją kupiłam kurde w hurtowni artykułów dziecięcych zamiast na allegro i ta był mój błąd... bo chciałam ją mieć jak najszybciej
a z wyprawki nam brakuje prawie wszystkiegooprócz ubranek, óżeczka i kocyków, śpiworków