Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Co Ty miałaś taki super wypas w badaniach
Ja podstawową motfologię i siuśki. Grupy nie bo już od połowy życia wiem jaką mam
Morfologię i mocz miałam również
Tak, te badania to jedyny plus leżenia tydzień w szpitalu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Kochana, ja też wiedziałam jaką mam grupę krwi, ale to nie ważne. Miałam też robioną w ciąży, ale z racji tego że jeszcze na nazwisko panieńskie to musieli powtórzyć bo to się nie liczy. nie masz zrobionej grupy? Bo z tego co mi wiadomo to przy porodzie musisz mieć jej wynik (oryginał) z okresu ciąży. Tak mówili w szpitalu.
Morfologię i mocz miałam również
Tak, te badania to jedyny plus leżenia tydzień w szpitalu
Grupę mam, pisałam, że pół życia wiem jaka jest. A na papierku laboratoryjnym od zeszłego roku bo pierwszy się gdzieś zapodział. Coś odbiło mi się o uszy, że grupa może się zmienić, ale nie zamierzam sobie robić na nowo. -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Grupę mam, pisałam, że pół życia wiem jaka jest. A na papierku laboratoryjnym od zeszłego roku bo pierwszy się gdzieś zapodział. Coś odbiło mi się o uszy, że grupa może się zmienić, ale nie zamierzam sobie robić na nowo.
Ja wiedziałam od dziecka bo miałam w książeczce, w tych starych jeszcze były. A w szpitalu nawet nie chcieli spojrzeć na mój wynik grupy z ciąży, jak się dowiedzieli że na stare nazwisko i pobrali na nowo. Toxo też powtarzali, mimo że miałam. -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Podrzuć coś jak znajdziesz, ja uwielbiam naturalne, takie właśnie ekologiczne kosmetyki
no ale cena jaka jest taka jest ...
http://kosmetykinaturalne.com.pl/category/kosmetyki-dla-dzieci
http://m.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl/pol_m_Naturalne-kosmetyki-dla-niemowlat_olejki-do-ciala-117.html
http://www.biomania.pl/10-kosmetyki-naturalne-dla-dzieci
A najczesciej zamawiam z ekomaluch.pl czesto sa fajne promocje
I jeszcze na cedrynek.pl tez fajneMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Zrozumiałam że wiesz jaką masz grupę, ale nie napisałaś że masz na papierku:)
Ja wiedziałam od dziecka bo miałam w książeczce, w tych starych jeszcze były. A w szpitalu nawet nie chcieli spojrzeć na mój wynik grupy z ciąży, jak się dowiedzieli że na stare nazwisko i pobrali na nowo. Toxo też powtarzali, mimo że miałam.
Racja, w starych książeczkach były, zapomniałam. Drugie określenie miałam jak poszłam oddawać krew i w zeszłym roku już na papierku z labo.
Resztę, że Tobie zrobili to naprawdę fajnie. Ja mam część na kasę i część pryw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 23:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Jakie macie smoczki?
Też mam lovi dynamiczny uspokajający. Dostałam z Rossmana gdy kartę wyrabiałam.
Ps. Polska wersja imion w Polsce. Masz męża z zagranicy stąd dylemat czy mieszkacie poza Pl? Kojarzę Cię z Krk, a tesciowa z Holandii. -
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Właśnie, jak na moje więcej niż 30 kobitek tu nie ma, szkoda.
Ja bym bardzo chciała częściej coś napisać od siebie, ale zanim nadrobię zaległości w czytaniu to większość poruszonych tematów jest już nieaktualnano nie mogę się wdrożyć i być na bieżąco
nie wiem, jak wy to robicie