Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji wrote:Pchełka jakaś masakra z tym lekarzem.
Ja po wizycie z KTG i niestety - skurcze reguralne co 6 min o natężeniu 100 a czasem nawet brakło skali. Lekarka jak mnie brała na badanie to spodziewała się 4 cm rozwarcia. Na szczęście szyjka twarda, zamknięta ale lekko skrócona. Mam leżeć do następnej wizyty za 2 tyg, magnez 3x2 i luteina 2x1. Tak więc średnio zadowolona jestem. Najlepsze, że ja tych skurczów nie czuję, chyba sie przyzwyczaiłam
a czulas bole? czy twardy brzuch? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
ją wyszlam dzisiaj do domu;) nie spodziewalam się że jeszcze w całości wrócę
skurcze się wyciszyly, szyjka trzyma więc oby jak najdłużej tak wytrzymać
trochę się stresuje że w domu mnie coś złapie ale muszę myśleć pozytywnie;) dzięki za pamięć i troske;)
evvik, Moniusia89, Madzisek, MeGi2986, czarnamaalina, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Nadulka, Klara87, ola25, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Może to o co spytam wyda się dziwne, ale średnio jestem doświadczona w wypiekach. W tych ciasteczkach co zamieszczałyscie link to jakie masło dodaje się? Jakieś specjalne jest czy takie do smarowania chleba?
aż mi głupio.
Spoko, kto pyta, nie błądzi
Tak, to takie samo masło jak do chleba. Ja wolę te droższe, 82℅ bo te 60℅ mają jakby wodę w sobie jak się rozpuszczają. Ale może do ciastek styknie bo w sumie chodzi mi głównie o rozkręcanie ciasta w makutrze
Mąż niech kupi w kostce i patrzy czy są procenty, ze smalcem nie powinien pomylić he he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:22
aneczka1983, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Cześć
ją wyszlam dzisiaj do domu;) nie spodziewalam się że jeszcze w całości wrócę
skurcze się wyciszyly, szyjka trzyma więc oby jak najdłużej tak wytrzymać
trochę się stresuje że w domu mnie coś złapie ale muszę myśleć pozytywnie;) dzięki za pamięć i troske;)
To super, że jesteś w domuDużo odpoczywaj i nie dźwigaj, i nie denerwuj. Ale to wszystko wiesz... Jeszcze parę tygodni niech maluszki posiedzą w środku
Kate4 lubi tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Też bym zjadła pulpeciki! U mnie dziś chińskie (ryż, pierś z kurczaka i sos chiński) bo na szybko
Orzechów się ostatnio tak najadłam, że mnie dziąsła trzy dni bolały. Puchną mi miejscami cholernie a jak gdzieś kawałek orzecha wlezie to puchnie jeszcze bardziej..
Która ogląda "Kto poślubi mojego syna?"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny na stronie feedo jest promocja na pampersy ją zamowilam wczoraj zestam premium care 1 i 2 razem 168 szt za 99 zł i darmowa dostawa więc opłaca się i nie trzeba dźwigac że sklepu;)
I w smyku jest promocja pościeli motherhood i też się opłaca a posciel piękna;)ZieloneOliwki lubi tę wiadomość