X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji, to są jakieś skutki uboczne :O Nie chce mi się išć po ulotkę. Mi nic nie było, nie czułam żadnej różnicy.

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis po wizycie u poloznej, wyniki ogolnie mam w normie tylko troszke niski poziom zelaza i umowila mnie do GP,zeby przepisal mi dodatkowe zelazo. Po wizycie mialam jazdy i taki jakis caly dzien rozbity, bo musialam zrezygnowac z drzemki ;) Maly tez mi uciska na pecherz,czasem jak leze i jak tylko sie rusze troche zaraz czuje taki nacis ze odrazu na kibelek :) a jak chodze to juz w ogole :) wczoraj doszedl mi mosses basket i zlozylam stojak bo nie chcialo mi sie czekac na meza, choc tyle z mojej wyprawki :D
    30bjlz6.jpg

kwiatakacji, MeGi2986, Mama-julka, Pchelkaa, Madzisek, ola25, Nadulka, Flakonik, ZieloneOliwki, iNso87, Kate4, moniek90 lubią tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A jeszcze pytanie z innej beczki - seksicie się jeszcze :P?
    Gdybym mogła.. A tu nie dość że zakaz od strony lekarza, to jeszcze z checiami ciężko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Kwiatakacji, to są jakieś skutki uboczne :O Nie chce mi się išć po ulotkę. Mi nic nie było, nie czułam żadnej różnicy.

No chodziło mi czy czułyście się jakoś gorzej po luteinie :) Ale widzę , że zrozumiałaś pytanie :P

Acikk - ja mam teraz zakaz na 2 tygodnie ale jeszcze wczoraj tak :)

A no i na następną wizytę mam zrobić sobie GBS z pochwy i odbytu, HBS i OVA.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Przed wyjazdem małża, ostatni numerek coś nam nie wychodził. Przedostatni, jak walenie, te zwierzęta (ja się tak czuję). Gin odetchnął z ulgą, że mąż wyjechał. Dał zielone światło na dwa tyg. przed terminem. Nie smucę się specjalnie z tego powodu bo jakoś mi tego nie brakuje.

Dżulia, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas narazie cisza w tym temacie. Ostatnio jakoś przed weekendem sobie pouzywalismy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    No chodziło mi czy czułyście się jakoś gorzej po luteinie :) Ale widzę , że zrozumiałaś pytanie :P

Widzisz jaka ze mnie pojętna dziewczynka :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas seks prawie caly okres ciazy zakaz i jakos sie przyzwyczailam nie powiem ze nie mam ochoty ale nic nie poradze:(

Ja tez nie zauwazyam skutkow ubocznych luteiny :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:20

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Taaak seksilam sie wczoraj z mezem i dzis tego skutki. Myslalam ze na swoim bedziemy mogli poszalec a tu DUPA.

Tata odwiozl mnie do domu przed 22 bo bylo juz lepiej ale weszlam na to jeba** czwarte pietro i znowu maskara! Szlam zgieta w pol. Czulam jakby Mloda miala wypasc zaraz. Zadzwonilam do meza ustalilam ze ogarne sie on wrocu z pracy i jedziemy na ip. Weszlam do wanny ogarnac sie tam no bo jak do porodu to musze wygladac;-) no i wloasy umylam posiedzialam w cieplej- nie goracej wodzie i przeszlo, teraz corcia bardzo sie wierci. Boze jak tak bedzie mnie bralo co jakis czas jeszcze przez te 3-4 tyg to zejde na zawal! Co innego jak maz jest w domu, to niech sie dzieje wtedy co chce, a tak to boje sie poprostu.
    Ide spac dziewczynki bo jutro rano badani.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena mam nadzieję, że nic bardzo poważnego :-) Trzymaj się.

Pchelkaa żeby badanie wyszło ok :-)

Kciuki trzymam za Was obie dziewczynki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 23:16

• ola25 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale ochoty nabralam na ciasteczka. Jutro rano to będzie moja motywacją , wstaje i robię. Co do sexiku to jakoś może to dziwnie zabrzmi ale ja mam większą ochotę niż mój M . od dłuższego czasu jestem na niego wkurzona bo jak dochodzi do czegoś raz na dwa tyg to jak maszyna i to sekundowa. Generalnie nie chwapi się do sexu . a jak się kładziemy to pierw tel w łapie, wiadomości na stronie sportowej i dobranoc. Przykre... Ale jak próbuje z nim gadac to uważa ,że przesadzam.

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka trzymaj się :)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jakos sie stresuje i tez to ja zazwyczaj go kusze ;) ale widzi tez ze ciezko mi juz, bywam zmeczona itp i chyba dlatego sam nawet nie proponuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znow bezsennosc dopada:( Dzis mialam taki kryzys ze mojemu prawie godzine plakalam czasem to mysle ze przez ciaze mam cos z glowa czepiam sie byle glupot wszystko mnie stresuje :(

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    My jeszcze tak ale juz coraz rzadziej. Trzeba jeszcze korzystać bo potem 6 tygodni przerwy. Oj pamietam jak ciezko było to wytrzymać

1usap07w9hybl9h9.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pije kawke ;) poleniuchuje jeszcze w łóżku i IDE piec ciasteczka. Dzisiejsza noc była lepsza niż ostatni tydzień . miłego dnia kobietki. A wizytującym powodzenia i czekamy na wieści

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Jutro Was będę nadrabiać i opowiem Wam swoją historię z wredna baba, której się nie chciało lekarza do telefonu poprosić. A tak w skrócie to jutro mam się stawić w szpitalu z tobą. Oczywiście nie mam koszuli ale dam radę. Mam nadzieję, że jednak mnie nie zostawia na oddziale.

Czemu już z torba??

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wlasnie zostalam sama na 2tygodnie w domu . Maz wlasnie wyjechal . Moja mama bedzie do mnie zagladac ale to juz nie to samo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 07:28

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Pchelkaa no niech przestanie boleć :-( Daj znać czy się poprawiło. 3mam kciuki :-)

Acikk u mnie najgorzej gdy wyjdę z domu. Tzn. WC zaraz przed wyjściem, ale parę kroków od domu znowu mi się chce. Oczywiście się nie cofam. I ledwo do domu dochodzę spowrotem bo siuśki na wylocie. Jeszcze parę tygodni takiej męczarni, eh.

Asiowa, a co tam, będziesz miała podwójnie. Twoje w praniu, a od niego w użyciu ;-) Nie gniewaj się na teściową :-D Chillout :-D

Mama-Julka- raczej 4 komplety... Ja już kupiłam na zapas. No ale to niby handmejd- kurcze tylko oni doskonale wiedzą, że ja sama robie takie rzeczy, mam już przygotowane materiały na kocyki, wykroje na rożki i segmentowe ochraniacze na łóżeczko z takich kolorowych polarków minky. Ponadto kupil jakies poduszki i oboje uparcie twierdza, że dzieci POWINNY spać na poduszkach... Ja wiem, że darowanemu sie w zeby nie zaglada, ale gdybym wczesniej wiedziała to inaczej zaplanowałabym zakupy... Poza tym mamy dostać jakieś mega dekoracje do pokoju małej, a to oczywiście też już jest gotowe i ja tam nie chciałam już nic wieszać:(, a jak przyjadą i zobaczą, że wszystko leży w kącie nie używane to co?

bl9ccwa1nyfonmaw.png
‹‹ 1213 1214 1215 1216 1217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ