Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam dzisiaj paczkę z hubiworld:). Pieluchy, rożek, ochraniacz na łózko, przewijak itp. Czekam jeszcze na paczkę z apteki:). Pierwsze pranie zaliczone- pieuchy suszą się i pachną dzidzią
. Takie małe a cieszy:)
W międzyczasie do mojego M napisał szwagier: Nie kupujcie dla małej kocyków, otulaczy itd bo ja już zamówiłem....
Normalnie od razu mi ciśnienie skoczyło. Co to znaczy on zamówił? Ja już mam wyprawkę skompletowaną o pn mi miesiac przed porodem pisze ze jego nic nie obchodzi bo on zamawia. Okazało się, że zamówił rożki, prześcieradła, śpiworek do spania, jakieś niby poduszki i materac... Czyli dokładnie wszystko co mamy lub czego używać nie zamierzamy (poduszki) i nie ma dyskusji, że u nas już jest bo on kasiasty to napewno bedzie lepszej jakości a poza tym teściowa zachwycona- wiedziała oczywiście że on coś chce kupić i wiedziała co mamy, ale jakoś nie przyszło jej do głowy dać znać...
A ja się naiwnie łudziłam, że jak już będą chcieli dać małej jakiś prezent to zapuyają czego potrzebujemy...
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Dziewczyny też Wam tak dzidzki Cisna na pęcherz? Ja mam wrażenie że chce mi się sikac bez przerwy
a jak leże to jeszcze gorzej chyba niż jak siedze, normalnie mam wrażenie że cały czas muszę wszystkie mięśnie spinac bo inaczej się poleje 
Mi na pęcherz nie naciska, ale cały czas czuje Małą pod żebrami z prawej strony/ -
nick nieaktualnyPchelkaa no niech przestanie boleć
Daj znać czy się poprawiło. 3mam kciuki 
Acikk u mnie najgorzej gdy wyjdę z domu. Tzn. WC zaraz przed wyjściem, ale parę kroków od domu znowu mi się chce. Oczywiście się nie cofam. I ledwo do domu dochodzę spowrotem bo siuśki na wylocie. Jeszcze parę tygodni takiej męczarni, eh.
Asiowa, a co tam, będziesz miała podwójnie. Twoje w praniu, a od niego w użyciu
Nie gniewaj się na teściową
Chillout
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 21:28
-
nick nieaktualnyania14 wrote:pytałam po 16 o opis porodu Polkosi
nadrukowane 4 strony a żadna mi nie odpisała
też bym sobie chętnie przeczytała... widziałam że pisało o tym kilka z was
Przepraszam
To już więcej się nie powtórzy
Nie będę już nic ukrywać... tak mi wstyd 
Tak, na październikowych. -
nick nieaktualnyJa dodaję jeszcze natkę pietruszki, a swoją drogą to uwielbiam sałatkę ziemniaczanąMadzisek wrote:A mi się chciało sałatki ziemniaczanej
pyry, cebula, dwa ogórki konserwowych, majonez i trochę musztardy gorczycowej. I co zjadłam dwie łyżki i więcej nie mogę
wykończyć mnie dzisiaj ten mój synuś
biedna moja macica, pęcherz i żołądek... Jeszcze głowa zaczęła boleć... Co za dzień
-
nick nieaktualnymnie ciśnie od pobytu w szpitalu, ostatnie kilka dni i nocy strasznie. W nocy wstaję z zegarkiem w ręku co 40 minut, także coś na ten temat wiem. Powiedzialam już mężowi że jak się przypadkiem zsikam w nocy to żeby się nie zdziwił :pAcikk wrote:Dziewczyny też Wam tak dzidzki Cisna na pęcherz? Ja mam wrażenie że chce mi się sikac bez przerwy
a jak leże to jeszcze gorzej chyba niż jak siedze, normalnie mam wrażenie że cały czas muszę wszystkie mięśnie spinac bo inaczej się poleje 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełkaa i jak Twoje samopoczucie??
Moj mi naciska na pęcherz jak chodze. Tak jakby specjalnie główką uderzał. Najgorsze że coraz czesciej czuje silne napinanie sie macicy. Dzisiaj zdarzały sie nawet bolesne jak np wstawałam z łóżka to siadajac zlapal mnie jakby skurcz i pobolewal przez chwile nawet jak juz stanelam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi mała też naciska na pęcherz i kopie po żebrach. Najgorsze, że jak tylko czuję, że muszę do toalety to brzuch twardy jak skała.
Mama julka, Alicja - miałyście jakieś skutki uboczne brania luteiny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:29

?