Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaya34 wrote:A ja sie uspokajam czytajac was bo nie czuje sie taka samotna ze swoimi dolegliwosciami.I tez skacze jak tylko mnie cos zaboli ale dzisiaj sobie pomyslalam kurka przeciez normalne ,ze bedzie cos dolegalo wiec oddychac gleboko i starac sie nie denerwowac .W porownaniu z innymi forami i tak jest dobrze bo zadna sie jeszcze nie rozpakowala.
A teraz uciekam czeka mnie wizyta w szpitalu .I staram sie myslec pozytywnie ,ze malutka urosla nieco i szyjka sie nie skrocilo i ze nie bedzie za duzo skurczy na ktg i wroce do domku .
Ja właśnie nie jestem przyzwyczajona do takiego dyskomfortu. Byłam w ciąży, to prawda, że aż 9lat temu, ale paskudnie się czułam dopiero w 9m-cu.
Wracaj do domu z silną szyjką i bez skurczy
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o spacery z dzieckiem i psem to mnie też problem omija bo z tego też wzgędu wynajęliśmy dom z ogrodem. Ale wcześniej wyobrażałam to sobie tak, że rano przed wyjściem do pracy pieski wyproeadza mąż (tak było zawsze) po południu ide na spacer z dzieckiem i pieskami (mała w wózku lub nosidle) i poznym wieczorem po powrocie z pracy też wyprowadza je mąż (tak też było zawsze).
-
nick nieaktualnyMnie tam odrzuca Frida, to do odkurzacza jakieś straszne w ogóle. Kupuję gruszkę Campol i już. Używałam zwykłej, takiej brązowej i dziecko żyje, nic się nie stało. A teraz nagonka, że krzywdę można nią zrobić. My przecież też miałyśmy nią wydzielinę odciąganą.
alisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez stawiam na zwykla gruszke do nosa tak jak pisze mama-ulka kazda z nas miaa odciagny nosek gruszka i nic sie nie stalo moja szwagierka tez uzywala gruszki i byla zadowolona
Teraz w sprzetach dla dzieci mozna przebierac my napewno kupujemy elektroniczna nianie z kamerka bo bede caly czas sama i bede czula sie lepiej a co myslicie o monitorze oddechu warto ??
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Bardziej martwi mnie problem sierści, teraz prawie codziennie odkurzam a przy małej mogę nie mieć takiej możliwości..
ma któraś cavalierka?
Nie słyszałam o niemowlaku, który by nie lubił odkurzacza. Poprostu trzeba zacząć przyzwyczajać i już. Włączać po drugiej stronie M czy domu i robić powoli podchody
No wiesz, żeby nie włączać przy dziecku 
Cavalier jest taki szalony jak cocer spaniel? Nie żebym miała, tylko tak się pytam o charakter.
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Mnie parę razy przechodziły jakby mrówki, ale to w stopach. Musiałam potrząsać nimi żeby przeszło. To mnie nachodzilo przed spaniem.
Bierzesz magnez? Jak nie, to możesz spokojnie kupić i brać
Dzięki za radę. Mam magnez i już łyknełam, zobaczymy czy pomoże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny