Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcik bo juz sama nie wiem co to moze byc. Nie wiem czy tak maja wygladac skurcze. Ja bole @ mialam baaardzo bolesne i te bole co teraz mam to tak4/10 w porownaniu z bolami @. Wiec nie wiem czy to skurcze, zadzwonilabym do niego ale on zawsze mowi zeby jechac na ip, a tam poloza mnie na min 3 dni bez wzgledu czy jest ok czy nie. Ale chyba zadzwonie do niego i zapytam czy moge dzis przyjsc na wizyte albo nawet na samo ktg.
-
nick nieaktualny
-
hej,nadrobiłam Was tak na szybko. Super, że wszystko u wszystkich w miarę ok i nie przegapiłam żadnych narodzin

U mnie teraz ciężkie noce, w których budzę się między 3-5 i nie mogę zasnąć
Wczoraj jeszcze od rana ciężko mi się oddychało i serce strasznie mi momentami waliło (ale ciśnienie niby ok i puls max 84). Praktycznie przeleżałam cały dzień, popołudniu wyszłam na chwilę na spacer i to mi trochę pomogło. Dzisiaj kolejna nieprzespana noc i znowu rano problem ze złapaniem oddechu (ale już jest lepiej). Na razie nie zamartwiam się tym-po prostu więcej leżę.
Też się ostatnio zastanawiałam,czy nasz synek nie waży za mało (w 31t1d miał niecałe 1700g). Podpowiedzieli mi,żebym trochę słodyczy więcej jadła i to mi akurat wychodzi, bo mam fazę na czekoladę
-
Witam wszystkich w to weekendowe przedpołudnie.
Pchelkaa ja na twoim miejscu zadzwoniła bym do lekarza, po to w końcu jest.
Ja szykuje się właśnie z mężem na zakupy dla dzidzi (taki mały sukces, bo mój nie lubi po sklepach latac)...
A i od poniedziałku w lidlu będą kombinezony dla dzieci od rozm. 62
-
nick nieaktualnyPchełkaa rozumiem że juz masz dosc szpitali, ale tak jak dziewczyny pisza warto sprawdzic skad ten bol :*
3mam kciuki zeby przeszlo i bylo wszystko ok.
Co do lekow na zgage tak jak Acikk uwazam ze przy silnej lepiej cos wziasc. Sama wiem po sobie, bo jeszcze jak byla lagodna to wystarczylo mleko. Teraz czasem jak mnie chwyci to masakra a maly od razu taki wiercipieta sie robi. Wiec w razie kryzysu biore gaviscon w tabletkach.
-
nick nieaktualnyGadalam z moim ginem, na szkoleniu jest poza miastem wiec DUPA z prywatnej wizyty. Kazal wziasc kapiel, pic duzo wody, do ok 11-12 jesli nie przejdzie pojechac na IP. Pytalam czy tam bede musiala zostac nawet jesli bedzie ok, to pow ze nie, ze moge sie nie zgodzic na przyjecie (oczywoscie dopiero po badaniu i stwierdzeniu ze jwst ok). Wieec teraz leze i czekam. A jeszcze jakies rozwolnienie mnir zlapalo. Masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCze dziewczynki!
Mam słabą noc za sobą bo się co chwilę budziłam, ale dam radę.
Pchelkaa niedawno też nie miałaś sensacji żołądkowych? Daj znać, że przeszło, oczywiście
Musi być dobrze 
Nazja cóż za dietka
Ja to się cieszę, że jem mniej, w tym słodyczy bo i tak za dobrze wyglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa - ja nie chcę siać paniki, sama jestem daleko od biegania co chwilę na IP ale, np w moim wypadku skurcze porodowe odczuwałam jak bóle na okres takie typowe i na początku były bardzo słabe a potem coraz silniejsze i silniejsze no i do tego miałam biegunkę.
Co do laktatorów to jest bardzo indywidualna sprawa moim zdaniem, ja miałam i ręczny i elektryczny i żadnym z nich nie szło mi ściąganie mleka, jakoś moje piersi się do tego nie nadawały, ogólnie pokarmu miałam dużo i karmiłam córcię 13 miesięcy. A np moja siostra odciągała ręcznym i jej dobrze szło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOho ale tu cisza

Mnie chyba dopada przesilenie jesienne bo nie moge sie normalnie wybudzic i tak coraz zasypiam. A tutaj juz poludnie i czas dupsko zwlec z lozka
dzis w planach prasowanie melego ubran. Dobrze ze maz ma obiad dla siebie fasolke po bretonsku, ja dzis kartacze wiec nie trzeba biegac i wymyslac
-
dzień dobry

od jakiegoś czasu, zaglądam do was, żeby zobaczyć na jakim etapie są grudniowe mamusie, ale jakoś nie miałam odwagi napisać
szkoda, że nie trafiłam na to forum wcześniej.
dziś chciałam was zapytać, czy pakujecie już torby do szpitala? i wg na jakim etapie kompletowania wyprawek jesteście?
przyznam się, że u nas skromnie.mamy łóżeczko, wózek i kilka par spiszków. niestety nie wiemy kto skrywa się w brzuszku i chyba dlatego nie moge oddać się zakupowemu szaleństwu, ale z drugiej strony, zaczynam się bać ,że nie zdąrzę ze wszystkim
pozdrawiam wszystkie mamy i zyczę miłego dnia
MeGi2986, Ola_45, pati_zuzia, ola25, Madzisek, Flakonik, genoweffa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany