Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:46
Kate4 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
mnie wieczorem zawsze zgaga męczy, więc czy z czekoladą czy bez to jest tak samoMadzisek wrote:Ja wciągnęłam całą milke ale na szczęście małą i teraz mi niedobrze... Ah te czekolady

takie uroki końcówki ciąży.
Ale Pola się rzuca dziś w brzuszku
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej

Acikk
bedzie córeczka
juz 2 kg ma i termin z usg na 8.12 
wszystko w porzadku, głowka juz do dołu takze rodzimy sn
Aaaaa!!!! Ale sie ciesze:-) gratuluje:-) przeczucia sie sprawdzily:-) macie imie??
justyna14 lubi tę wiadomość
-
ApoloniaPchelkaa wrote:Aaaaa!!!! Ale sie ciesze:-) gratuluje:-) przeczucia sie sprawdzily:-) macie imie??
chcialiśmy żeby dzieci miały imiona na jedną literę więc jest Olek i Pola
hahaha (Aleksander i Apolonia)
Nadulka, Ola_45, pati_zuzia lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Cieszy się że mama wkońcu wie że będzie miała małą księżniczkę a olek młodszą. Siostrę do bronieniajustyna14 wrote:mnie wieczorem zawsze zgaga męczy, więc czy z czekoladą czy bez to jest tak samo
takie uroki końcówki ciąży.
Ale Pola się rzuca dziś w brzuszku
justyna14, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uśmiech mi z twarzy nie schodziMadzisek wrote:Cieszy się że mama wkońcu wie że będzie miała małą księżniczkę a olek młodszą. Siostrę do bronienia
wszystkie słodkie sukienki jakie kupiłam rok temu, pajace z falbankami i skarpeteczki z falbankami - wszystko się przyda
także mam już wyprawkę ciuszkową prawie skompletowaną tylko jakiś kombinezon w rozmiarze 62 kupie i już 
Madzisek, Nadulka, pati_zuzia lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyJustyna, super:-) widac po postach ze bardzo sie cieszysz:-) ja dzis z mezem caly dzien w domu slodkie lenistwo. No a jutro caly dzien sama, masakra:-( a nawet nic nie porobie bo jak tylko wezme sie za jakas robote to brzuch boli. Ciekaqe czy te moje bole to skurcze i ciekawe czy w pon na wizycie bede miala ktg. W dodatku czuje jakby moja corcia wazyla juz ze 2800! Taki ciezar. Chociaz jesli 3 tyg temu wazyla 2020g, i jesli dzieci przybieraja po 200-250g na tydz to moze wazyc juz 2600-2800g:-o
-
nick nieaktualnyNo tylko pozazdrościć ostatnia się dowiedziałaś o płci a najszybciej wyprawkę masz skompletowanąjustyna14 wrote:uśmiech mi z twarzy nie schodzi
wszystkie słodkie sukienki jakie kupiłam rok temu, pajace z falbankami i skarpeteczki z falbankami - wszystko się przyda
także mam już wyprawkę ciuszkową prawie skompletowaną tylko jakiś kombinezon w rozmiarze 62 kupie i już 
-
Widze dziewczyny że u Was też smaki czekoladowe
U mnie również
Od kilku dni jem codziennie bułki z nutellą
Nawet nie mam ochote na szynke itd. Dziewczyny które nie kupiły jeszcze kombinezonu, znalazłam fajny na allegro, w gratisie jest czapeczka z uszami i cenowo też ładnie. 69zł, ma dziure na zapięcie w foteliku, sama zamówiłam dla siebie
Patrzcie :

http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.htmlAlicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

Polecam

do tej pory moglam sie nia objadac a teraz mam po niej okropna zgage i musze sie pilnowac