Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie o tym spiworku pisalam wcześniej tylko cały czas się waham z zamówieniem bo Zastanawiam się czy on nie jest sztuczny i czy dziecko się w nim nie będzie pocilo? Mam prośbę jak przyjdzie do Ciebie to daj znać czy jesteś zadowolona;)Poz!omka. wrote:Widze dziewczyny że u Was też smaki czekoladowe
U mnie również
Od kilku dni jem codziennie bułki z nutellą
Nawet nie mam ochote na szynke itd. Dziewczyny które nie kupiły jeszcze kombinezonu, znalazłam fajny na allegro, w gratisie jest czapeczka z uszami i cenowo też ładnie. 69zł, ma dziure na zapięcie w foteliku, sama zamówiłam dla siebie
Patrzcie :

http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.html -
W przyszłym tygodniu powinien dojść to dam znać
Znalazłam ten sam na stronie - http://pl.dawanda.com/product/77824615-elegancki-kombinezon-piworek-do-fotelika, tylko że drożej, 89zł
Tam jest napisane o materiale - polar.
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyOk to czekam na info;)Poz!omka. wrote:W przyszłym tygodniu powinien dojść to dam znać
Znalazłam ten sam na stronie - http://pl.dawanda.com/product/77824615-elegancki-kombinezon-piworek-do-fotelika, tylko że drożej, 89zł
Tam jest napisane o materiale - polar. -
nick nieaktualny
-
Witam Drogie Panie,
z tej strony Michał mąż Moni. Jak już moja żona pisała musieliśmy jechać dziś do szpitala. Została przyjęta na patologię ciąży i została w szpitalu. Okazało się że to nic groźnego i ani jej ani małej nic nie jest
Dostała magnez w kroplówce i dziewczyny są całe i zdrowe. Niestety, muszą posiedzieć tam przynajmniej do poniedziałku bo jak wiadomo w weekendy nie ma wypisów. Dzięki za troskę i dobre słowo
Monia wraca na forum około poniedziałku.
Pozdrawiam
)
Madzia890722, kwiatakacji, MeGi2986, Pchelkaa, Klara87, pati_zuzia, Nadulka, ZieloneOliwki, rewelka, emilka24, Madzisek, alicja_, iNso87, Ola_45, Mama-julka, genoweffa, Dżulia, gosia mmr, Moniusia89, Kate4, dorciamw, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniek super masz meza! Ciekawe czy moj na to by wpadl;-) hehe. Trzymajcie sie dziewczyny w dwupaku jeszcze ok 3 tyg;-)
Ja mam juz dosc! Chce przespac najblizsze 3 tygodnie. Wszystko mnie boli, mdli, spac nie moge, zgage mam, jak sie klade to jakby mialo mi sie ulac- musi sie odbic. Duszno, wlasnie leze przy otwartym balkonie. No masakra! I jeszcze te zachcianki ciazowe. Zjadlam na sniadanie grzanki, pozniej nalesniku z nutella i powidlami pozniej makrele zagryzalam ogorkiem i na deser lody smietankowe. Mdli mnie jak nie wiem:-( jaka ja glupia jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Moniek super masz meza! Ciekawe czy moj na to by wpadl;-) hehe. Trzymajcie sie dziewczyny w dwupaku jeszcze ok 3 tyg;-)
Ja mam juz dosc! Chce przespac najblizsze 3 tygodnie. Wszystko mnie boli, mdli, spac nie moge, zgage mam, jak sie klade to jakby mialo mi sie ulac- musi sie odbic. Duszno, wlasnie leze przy otwartym balkonie. No masakra! I jeszcze te zachcianki ciazowe. Zjadlam na sniadanie grzanki, pozniej nalesniku z nutella i powidlami pozniej makrele zagryzalam ogorkiem i na deser lody smietankowe. Mdli mnie jak nie wiem:-( jaka ja glupia jestem
Mam DOKŁADNIE to samo! WSZYSTKO co opisałaś! a z tym ulewaniem i niemoznością odbicia jest tragedia! spać się przez to nie da! -
Justyna gratuluję córeczki:) super, że będziesz miała parkę

Moniek cieszę się, że to nic poważnego:)
Czytam Was na bieżąco i fajnie, że wszystkie pozostajemy w dwupaku. Taka zalatana jestem, że masakra ehh muszę sobie ponarzekać
do południa to jeszcze mam siłę ale później to bym tylko spała a tu czas ogarnąć rzeczy dla siebie do szpitala, ubranka dla Małej tylko tak mi się nie chce a czas biegnie jak szalony. Jeszcze dzisiaj wesele mamy...
Miłego weekendu:) -
Matlena mój mały właśnie z prawej strony ma plecki a z lewej nogi, aż się lekarz wczoraj zdziwiłam bo rzadko się to zdarza, ale mały woli jak na lewym boku śpię bo mniej wtedy kopie nie wiem jak on to robi, może ośmiornica...
Moniek trzymajcie się
Pchelkaa taki zestaw jedzenia i się dziwisz że mdłości masz? Ja na zgage tylko mleko na szczęście nie jest tragiczna, ale teraz mnie gardło boleć zaczęło:\ czasami jeszcze biorę len w tabletkach. -
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie moze czym objawia sie odklejanie lozyska???? Brzuch nadal bardzo boli. Jak leze to czuje ze boli ale mniej, ale jak wstaje to jesy masakra, isc do wc moge tylko zgieta w pol. Mala rusza sie na szczescie co mnie uspokaja. Co robic???
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa skad pomysl o odklejaniu lozyska???
Mozesz zadzwonic do swojego lekarza? Ja bym tak zrobila bo dziwny taki bol to moze byc wszystko nerki albo cos?
A co do lekow na zgage lepiej wziasc bo sa raczej nieszkodliwe a taka mocna zgaga moze bardziej zaszkodzic dzidzi. Madzia pisala ze takie bole miala wlasnie od zoladka ze byla zgieta wpol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 09:11