X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Widze dziewczyny że u Was też smaki czekoladowe :P U mnie również :P Od kilku dni jem codziennie bułki z nutellą :P Nawet nie mam ochote na szynke itd. Dziewczyny które nie kupiły jeszcze kombinezonu, znalazłam fajny na allegro, w gratisie jest czapeczka z uszami i cenowo też ładnie. 69zł, ma dziure na zapięcie w foteliku, sama zamówiłam dla siebie :-) Patrzcie :
    d77e3b53fb7a565fmed.jpg

http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.html
    No właśnie o tym spiworku pisalam wcześniej tylko cały czas się waham z zamówieniem bo Zastanawiam się czy on nie jest sztuczny i czy dziecko się w nim nie będzie pocilo? Mam prośbę jak przyjdzie do Ciebie to daj znać czy jesteś zadowolona;)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszłym tygodniu powinien dojść to dam znać :-) Znalazłam ten sam na stronie - http://pl.dawanda.com/product/77824615-elegancki-kombinezon-piworek-do-fotelika, tylko że drożej, 89zł :P Tam jest napisane o materiale - polar.

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    W przyszłym tygodniu powinien dojść to dam znać :-) Znalazłam ten sam na stronie - http://pl.dawanda.com/product/77824615-elegancki-kombinezon-piworek-do-fotelika, tylko że drożej, 89zł :P Tam jest napisane o materiale - polar.
    Ok to czekam na info;)

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:58

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:32

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu jest Nutella 650g za 12 zł! specjalnie po nią dziś wieczór leciałam <3

Pchelkaa, alisss871, Nadulka, alicja_ lubią tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Drogie Panie,
    z tej strony Michał mąż Moni. Jak już moja żona pisała musieliśmy jechać dziś do szpitala. Została przyjęta na patologię ciąży i została w szpitalu. Okazało się że to nic groźnego i ani jej ani małej nic nie jest :) Dostała magnez w kroplówce i dziewczyny są całe i zdrowe. Niestety, muszą posiedzieć tam przynajmniej do poniedziałku bo jak wiadomo w weekendy nie ma wypisów. Dzięki za troskę i dobre słowo :) Monia wraca na forum około poniedziałku.
    Pozdrawiam :))

Madzia890722, kwiatakacji, MeGi2986, Pchelkaa, Klara87, pati_zuzia, Nadulka, ZieloneOliwki, rewelka, emilka24, Madzisek, alicja_, iNso87, Ola_45, Mama-julka, genoweffa, Dżulia, gosia mmr, Moniusia89, Kate4, dorciamw, Matleena lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę przekazać powodzenia dziewczynom! :)

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek90 super że mąż napisał bo zaczynałyśmy się martwic. Ciesze sie ze u Was wszystko wporzadku. Czekamy tu na Ciebie w dwupaku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek super masz meza! Ciekawe czy moj na to by wpadl;-) hehe. Trzymajcie sie dziewczyny w dwupaku jeszcze ok 3 tyg;-)

Ja mam juz dosc! Chce przespac najblizsze 3 tygodnie. Wszystko mnie boli, mdli, spac nie moge, zgage mam, jak sie klade to jakby mialo mi sie ulac- musi sie odbic. Duszno, wlasnie leze przy otwartym balkonie. No masakra! I jeszcze te zachcianki ciazowe. Zjadlam na sniadanie grzanki, pozniej nalesniku z nutella i powidlami pozniej makrele zagryzalam ogorkiem i na deser lody smietankowe. Mdli mnie jak nie wiem:-( jaka ja glupia jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełkaa no powiem Ci niezły mix ;) a na zgage cos bierzesz??

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:32

stars2345 lubi tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Moniek super masz meza! Ciekawe czy moj na to by wpadl;-) hehe. Trzymajcie sie dziewczyny w dwupaku jeszcze ok 3 tyg;-)

Ja mam juz dosc! Chce przespac najblizsze 3 tygodnie. Wszystko mnie boli, mdli, spac nie moge, zgage mam, jak sie klade to jakby mialo mi sie ulac- musi sie odbic. Duszno, wlasnie leze przy otwartym balkonie. No masakra! I jeszcze te zachcianki ciazowe. Zjadlam na sniadanie grzanki, pozniej nalesniku z nutella i powidlami pozniej makrele zagryzalam ogorkiem i na deser lody smietankowe. Mdli mnie jak nie wiem:-( jaka ja glupia jestem

Mam DOKŁADNIE to samo! WSZYSTKO co opisałaś! a z tym ulewaniem i niemoznością odbicia jest tragedia! spać się przez to nie da!

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna gratuluję córeczki:) super, że będziesz miała parkę:)
    Moniek cieszę się, że to nic poważnego:)
    Czytam Was na bieżąco i fajnie, że wszystkie pozostajemy w dwupaku. Taka zalatana jestem, że masakra ehh muszę sobie ponarzekać:) do południa to jeszcze mam siłę ale później to bym tylko spała a tu czas ogarnąć rzeczy dla siebie do szpitala, ubranka dla Małej tylko tak mi się nie chce a czas biegnie jak szalony. Jeszcze dzisiaj wesele mamy...
    Miłego weekendu:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:24

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena mój mały właśnie z prawej strony ma plecki a z lewej nogi, aż się lekarz wczoraj zdziwiłam bo rzadko się to zdarza, ale mały woli jak na lewym boku śpię bo mniej wtedy kopie nie wiem jak on to robi, może ośmiornica...

Moniek trzymajcie się :)

Pchelkaa taki zestaw jedzenia i się dziwisz że mdłości masz? Ja na zgage tylko mleko na szczęście nie jest tragiczna, ale teraz mnie gardło boleć zaczęło:\ czasami jeszcze biorę len w tabletkach.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie moze czym objawia sie odklejanie lozyska???? Brzuch nadal bardzo boli. Jak leze to czuje ze boli ale mniej, ale jak wstaje to jesy masakra, isc do wc moge tylko zgieta w pol. Mala rusza sie na szczescie co mnie uspokaja. Co robic???

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Pchełkaa no powiem Ci niezły mix ;) a na zgage cos bierzesz??

Nic nie biore, w tej ciaazy wustarczajaco sie "ożarłam" tabletek, a to na podtrzymanie, a to no spa, a to na cisnienie, czy uspokojenie, rozne kroplowki itp

• Acikk Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa skad pomysl o odklejaniu lozyska???
    Mozesz zadzwonic do swojego lekarza? Ja bym tak zrobila bo dziwny taki bol to moze byc wszystko nerki albo cos?

A co do lekow na zgage lepiej wziasc bo sa raczej nieszkodliwe a taka mocna zgaga moze bardziej zaszkodzic dzidzi. Madzia pisala ze takie bole miala wlasnie od zoladka ze byla zgieta wpol.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 09:11

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ