Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaox trzymaj sie w dwupaku jeszcze. Ja mialam wlasnie usg zrobione, bo wczoraj ta cesarka sie przedluzyla i Pani doktor powiedziala ze dzis usg bedzie. A wiec Mala ulozona posladkowo
wazy juz uwaga.... 2700! Dwa razy mierzyla bo nie wierzyla ze taki maly brzusio mam jak na taka wage. Przeplywy ok, serduszko ok. Gin powiedziala mi ze nawet jesli skurcze sie wycisza a nadal bedzie mi ten brzuch tak twardnial to mnie do domu nie wypuszcza, w dodatku wygadalam sie ze mieszkam na 4 pietrze i cale dnie sama siedze :-o . Uslyszalam tez ze aby jeszcze 2 tyg wytrzymac i moge rodzic czego oczywiscie mi nie zyczy ale jak mus to mus. Co do ulozenia to jest podobno coraz mniejsze prawdopodobienstwo ze sie przekreci bo ma malo miejsca, ale ja wierze ze jest sprytna i da rade:-)
naox, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja luteine dowcipnie bralam do końca 5 MC . i teraz po szpitalu czyli od 28 TC . zalecenie - do 34 TC i odstawić. Też podraznilam się tym patyczkiem i czasem nawet uplawy mam lekko różowe przez to. A tak wogole to bezsenność.... Melisa zawodzi bo właśnie skończyłam drugi kubek.
A mi powiedzial lekarz zeby nie wkladac patyczkiem bo moge podraznic tylko palcem, dokladnie umyc i wlozyc na glebokosc palca pod sama szyjke -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jejju zaczynam sie bac tu wchodzic
bo juz co chwile jakies bole skurcze szpitale...
a ja co noc jestem sama w domu i zaczyna mnie to stresowac 
Dziewczynki trzymajcie sie tam !!!
Ja jednak mialam kiepska noc maz sapal chrapal cis sie na mnie wbijal we mnie lokcie... Wrrr:P a teraz sobie spi :]
Acik teraz juz coraz czesciej tak bedzie
i pewnie niedlugo i na Ciebie kolej przyjdzie, chociaz nie zycze Ci tego przez przynajmniej 3 tygodnie 
Ile wasi mezowie/partnerzy biora wolnego po porodzie? -
nick nieaktualnyOj Pchelkaa Ty gaduło
Ale nie ma tego złego... jesteś pod stałą opieką. Sama mieszkam na 3p., ale jakoś inaczej się chodzi bo mniej schodów w starym budownictwie.
A 2700 to już ho ho
Mój małż nie ma żadnego wyboru jeśli chodzi o wolne. Przyjedzie na parę dni przed świętami i jedzie po Sylwestrze. Patrzę w kalendarz, tj. 3-ego, a jak dobrze pójdzie to 10-ego.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
U mnie mój ma przerwę świąteczna od ok 20 grudnia i wraca do pracy po sylwestrze. Poza tym jeszcze z 10 czy 15 dni urlopu, 2 dni okolicznościowego i tatusiowePchelkaa wrote:Acik teraz juz coraz czesciej tak bedzie
i pewnie niedlugo i na Ciebie kolej przyjdzie, chociaz nie zycze Ci tego przez przynajmniej 3 tygodnie 
Ile wasi mezowie/partnerzy biora wolnego po porodzie?
-
Dziękuję Wam za miłe słowa
Ściskam mocno udziska i nie puszczam Michasia.
Wrzucę Wam zdjęcie jaki obiad dostałam w nowym łódzkim szpitalu. Powinnam wziąć przepis na buraczki teraz tak sobie myślę.
Śniadania i kolacje równie super.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec4681645ab3.jpg
Madzisek, annielica, alicja_, Matleena, kwiatakacji, genoweffa, pati_zuzia, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynaox wrote:Dziękuję Wam za miłe słowa
Ściskam mocno udziska i nie puszczam Michasia.
Wrzucę Wam zdjęcie jaki obiad dostałam w nowym łódzkim szpitalu. Powinnam wziąć przepis na buraczki teraz tak sobie myślę.
Śniadania i kolacje równie super.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec4681645ab3.jpg
Trafilas do raju!!!????
u mnie zupa koperkowa, oj sory woda z koperkiem i marchewka, tylko chyba komus przez przypadek wpadly dwa ziemniaczki:-D a na drugie wykorzystali makaron ktory zostal im podobno z wczorajszej pomidorowki do tego sztuka miesa nieco suchego polane sosem i kwaszona kapusta, tzn pol kwaszona bo kwaszona to ona byla chyba kilka godzin;-) na szczescie ok 15 maz przywizie z domu cos dobrego:-)
Kurcze ciesze sie ze juz tak nie duzo do TP mi zostalo i ze corcia taka duza, wlasnie przyszla dziewczyna ktora jest w 22 tc z krwawieniem. Lezala juz w zeszlym tyg, w czwartek wyszla z zaleceniem lezenia, w domu lezala ale dzis wstala do wc i znowu krawienie duze wiec przyjechala do szpitala. Ale nie wiadomo skad to krwawienie, na usg wszystko ok, zadnej bakterii nie ma ani nic. To dopiero stres jest. Dziecko wazy 800g. U Nas dziewczyny to nie jest jeszcze zle, gdyby nawet jakis porod to Nasze dzieciaczki moga same funkcjonowac, wiadomo nie do konca, ale wieksze szanse maja. -
Hej ja tylko na chwilę. U nas wszystko ok, wczoraj przeprowadziliśmy się do.swojego domu i nie mamy jeszcze internetu wiec będę zaglądać na razie z doskoku. Mam nadzieje ze nas niedługo podłącza. Pchelkaa trzymaj się kochana!
Pozdrawiamy
Madzisek, Matleena, kwiatakacji, pati_zuzia lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny