Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, ten kredyt... Ale z drugiej strony jak inaczej to zrobić? Nie rozumie podejścia ludzi którzy wolą się kisic w jednym pokoju z rodzicami i "odkładać" przez 10 lat... Mi by było szkoda życia
Kava, naox lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Oj tak, ten kredyt... Ale z drugiej strony jak inaczej to zrobić? Nie rozumie podejścia ludzi którzy wolą się kisic w jednym pokoju z rodzicami i "odkładać" przez 10 lat... Mi by było szkoda życia
Tez jestem tego zdania:-) dlatego pomimo ze u tesciow mielibysmy dwa pokoje dla siebie i moglibysmy jeszcze tam zostac wolelismy kupic cos swojego, nawet 3 pokojowe, ale wlasneAcikk lubi tę wiadomość
-
A teraz jak jestem na L4 to już wogole to doceniam
spie do której chce, jak mam ochote to leże cały dzień, jem co chce i o której chce ... Jak chce to chodze w pizamie a jak chce to w majtkach
no i jeszcze seksik o dowolnych porach i w dowolnych miejscach
ch.. Z tym kredytem
Pchelkaa, MeGi2986, Madzisek, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaox w ktorym to szpitalu tak karmia??
My tez na kredycie jedziemy, ale przynajmniej nikt mi nigdy nie powie że jestem u kogos. Do garnka nie zagląda, robimy co chcemy i kiedy chcemy a teraz jeszcze jak bedzie Franek to juz wogole super bo we dwoje na 74m to tak pusto bylo chwilamiPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełkaa apartamenty może nie, ale dzięki temu mamy duża kuchnie otwarta na jadalnie, zawsze marzyłam o wspólnych rodzinnych posiłkach i oddzielnie salon, sypialnie i pokoj malego
balkon tez typu loggia, w tym roku maz wyremontowal, zaczepil kinkieciki i latem wieczorkiem mozna bylo sie relaksowac
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pochwale mijego meza
Oto wlasnorecznie przez niego wyszyte na maszynie literki dla synusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65eedd738fc3.jpgMoniusia89, Ola_45, Matleena, Madzisek, kwiatakacji, iNso87, gosia mmr, pati_zuzia, Pchelkaa, Kate4, emilka24, Dżulia, Mama-julka, Klara87, naox, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja też się pochwalę
wróciłam z pracy i jaki szok
okienka umyte, mieszkanko Posprzątane, obiadek cieply w piekarniku
jak mi dobrze
nawet pierwszy raz mojemu mężulkowi zdarzyło się kuchenkę umyć
a teraz leżymy z kacperkiem z pełnym brzuszkiem
Ola_45, MeGi2986, kwiatakacji, emilka24, naox lubią tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Naox w ktorym to szpitalu tak karmia??
Już pisała, że w Pro-familiiPrzeglądałam dzisiaj ich stronę i też teraz rozważam poród tam, tym bardziej, że wyczytałam, że posiłki wegańskie są jak najbardziej możliwe
-
nick nieaktualny