X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    jasne :D!
    Sarka 0,5 kg a ja w tym czasie 2kg :D 4 razy więcej :D

Oj tam oj tam :D reszta w cycki :D

ZieloneOliwki, gosia mmr lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już się wcale nie ważę, bo nie chcę się stresować :D Swoją drogą puchnę niemiłosiernie, wszystko mnie boli a w nocy zwykle śpię w skarpetkach bo tak mi zimno w stopy, ale dziś musiałam je zdjąć bo się nie dało wytrzymać, tak mi się w łydki wbijały ;<

Dziewczyny, Wy też się tak męczycie? Kurcze, wyszłam na osiedle do Rossmanna, do sklepu z gospodarsdtwem domowym i po wędlinę i normalnie jestem tak zasapana i spocona jakbym jakiś maraton przebiegła!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    U mnie odwrotnie - wszyscy co mnie widza po dłuższej przerwie w szoku są za teraz tak szybko mi brzuch urósł :P bo tak to tylko było : "acik po Tobie dalej nic nie widać! " zresztą... Pamietacie jak było :D a teraz ciśnie jak szalony, boje się rozstepow :/
    Acikk zdjęcie proszę, bo jakoś nie mogę uwierzyć:P
    O Kochana, ja Ci mogę zdjęcie mojego tyłka zrobić jak chcesz, oba wielkie poślady w czerwonych krechach! Brzuch jeszcze nie tknięty, mam nadzieję że tak pozostanie.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki ją mam wrażenie że mnie już nawet siedzenie męczy :D i najlepiej bym tylko leżała ale wtedy to wogole się czuje taka zdechla :P

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Zieloneoliwki ją mam wrażenie że mnie już nawet siedzenie męczy :D i najlepiej bym tylko leżała ale wtedy to wogole się czuje taka zdechla :P
    otoz to,ja mam tak samo ;p

dziewczyny jakie tam tycie.. ja wlasnie zjadlam tort i zagryzam ptysiem.. ;D Ja w srode spojrze u gina co tam cudownego bedzie na wadze od ostatniej wizyty;p
    ja z Laura miedzy 34-35tyg ciazy w 10 dni 3kg przybiłam,wiec ktora to mowi,ze na koniec sie nie przybiera na wadze?;ppp

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja mam ochotę sprzątać, ale pokręcę się 10 minut i sapię jak lokomotywa i kładę się na kolejne 15 minut i tak mi schodzi cały dzień. A burdel mam niemiłosierny bo w zeszłym tygodniu przyjechała i nowa lodówka i nowa sofa i łóżeczko dla Małego i wszystko stoi nie po ustawiane, a jeszcze stara kanapa nie wyniesiona... (dla przypomnienia-mieszkamy w kawalerce :D ) i jeszcze moja sunia ma cieczkę od dwóch tygodni i mam wszystko zapaprane krwią... Właśnie zamoczyłam prześcieradło i narzutę, ale obawiam się że trzeba będzie zakupić nowe.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zieloneoliwki proszę specjalnie dla Ciebie pozujemy z Antkiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:17

ZieloneOliwki, kwiatakacji, Madzisek, MeGi2986, alicja_, iNso87, Evka, pati_zuzia, naox, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, kurde, giganty z Was!! ;) rzeczywiście rośniecie jak na drożdżach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso, ale mi zrobiłaś ochotę na Ptysia z bitą śmietaną... :D

iNso87 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Ja mam ochotę sprzątać, ale pokręcę się 10 minut i sapię jak lokomotywa i kładę się na kolejne 15 minut i tak mi schodzi cały dzień. A burdel mam niemiłosierny bo w zeszłym tygodniu przyjechała i nowa lodówka i nowa sofa i łóżeczko dla Małego i wszystko stoi nie po ustawiane, a jeszcze stara kanapa nie wyniesiona... (dla przypomnienia-mieszkamy w kawalerce :D ) i jeszcze moja sunia ma cieczkę od dwóch tygodni i mam wszystko zapaprane krwią... Właśnie zamoczyłam prześcieradło i narzutę, ale obawiam się że trzeba będzie zakupić nowe.

Ja sprzątam teraz już na dwa dni haha kiedyś całe mieszkanie w 3 godzinki a teraz dziś trochę jutrto trochę... :P ale to Ci powiem że musisz mieć niezly sajgon :D no ale przecież kanapy sama nie wyniesiesz :P nie Twoja wina ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:31

iNso87 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja sprzątam teraz już na dwa dni haha kiedyś całe mieszkanie w 3 godzinki a teraz dziś trochę jutrto trochę... :P ale to Ci powiem że musisz mieć niezly sajgon :D no ale przecież kanapy sama nie wyniesiesz :P nie Twoja wina ;)
    najgorsze jest to że mąż też sam jej nie wyniesie, bo go kręgosłup boli od kilku dni. Może dziś uda się wynieść ją chociaż rozkręconą na balkon, to w pokoju mniejszy bałagan będzie, a balkon się nie liczy :P Musimy poprzestawiać caaaały pokój, żeby zrobić kącik Kubusiowi, a te meble są tak cholernie ciężkie, że nie zdziwię się jak nie zdążymy do mojego porodu. Dwa razy potknęłam się dzisiaj o odkurzacz , bo przejścia nie ma. aaa! no i do tego wszystkiego suszarka stoi z ciuchami w pokoju, więc jest bosko :D

Edit: a pies do tego wszystkiego puszcza bąki leżąc koło łóżka!

Co dzisiaj w menu na obiad macie? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:33

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone oliwki moja jak ma cieczke to chodzi w gaciach :-) kupiliśmy jej specjalne w sklepie zoologicznym i jak jeszcze była Młodziutka zanim cieczki zaczęła to jej zakładaniem żeby się przyzwyczajala i nie mamy teraz problemy, podpachami w gacie i gania po mieszkaniu, tylko mojemu mężowi kilka razyvzapomnialo się te gacie ściągnąć jak z nią na dwór wychodził bo są czarne tak jak ona :-)

No Acikk jestem pod sporym wrażeniem :-) do porodu jeszcze pewnie niektóre z nas przegonisz ;-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola dokładnie w 3 tyg tak mi przybyło. Co do Twojego schudnięcia to gratuluje samozaparcia i dyscypliny ;) teraz po ciazy tez pewnie szybko wrocisz do formy!:)

Inso jak mozesz :P za mną kremówka chodzi od tygodnia, ale mi nie po drodze do sklepu, na szczescie bo teraz zamiast jednej to bym pewnie kupila z 4 i wszystkie wpierdoliła na raz ;)

kwiatakacji, iNso87 lubią tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:31

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    otoz to,ja mam tak samo ;p

dziewczyny jakie tam tycie.. ja wlasnie zjadlam tort i zagryzam ptysiem.. ;D Ja w srode spojrze u gina co tam cudownego bedzie na wadze od ostatniej wizyty;p
    ja z Laura miedzy 34-35tyg ciazy w 10 dni 3kg przybiłam,wiec ktora to mowi,ze na koniec sie nie przybiera na wadze?;ppp

Mi lekarz powiedział, że właśnie od 30tygodnia najbardziej sie tyje :D

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Zielone oliwki moja jak ma cieczke to chodzi w gaciach :-) kupiliśmy jej specjalne w sklepie zoologicznym i jak jeszcze była Młodziutka zanim cieczki zaczęła to jej zakładaniem żeby się przyzwyczajala i nie mamy teraz problemy, podpachami w gacie i gania po mieszkaniu, tylko mojemu mężowi kilka razyvzapomnialo się te gacie ściągnąć jak z nią na dwór wychodził bo są czarne tak jak ona :-)

No Acikk jestem pod sporym wrażeniem :-) do porodu jeszcze pewnie niektóre z nas przegonisz ;-)
    Nie zdaje to u mnie egzaminu, próbowałam najpierw jej zrobić ze swoich starych majtek, wycięłam dziurę na ogon, bo bokach związałam, wkleiłam podpachę i kazałam chodzić :D Ale chwila mojej nieuwagi i nie dość że wszystko zdjęte, to podpaska pogryziona na strzępki. Szkoda byłoby mojej inwestycji :P

alicja_, Madzisek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za mną chodzą krówki! :D

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia śliczny wózek :) ja już się nie mogę doczekac na nasz :) a ma być dopiero na początku listopada :( mój mąż się że mnie śmieje że taka frajde mam z tego wszystkiego :P

I znowu widzę między nami podobieństwo! ;) bo mój mąż też się śmieje i mówi, że kobiety to zupełnie inaczej przezywają to wszystko ;) bo ja to tylko chodzę i oglądam te wszystkie rzeczy dla dziecka po sto razy, cieszę się tym, rozkładam, składam, proszę go, żeby mi po raz kolejny tą gondolę założył, albo zrobił z niego spacerówkę, pokazuje mi po kilka razy ciuszki itp a on mówi, że jemu wyatrczy jak raz zobaczy,stwierdzi, że mu się podoba i tyle :D i smieje się, że ja tak mam ;) to jest chyba ten syndrom wicia gniazda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Edit: a pies do tego wszystkiego puszcza bąki leżąc koło łóżka!

Co dzisiaj w menu na obiad macie? ;)
    Dobra dobra nie zwalaj na psa :P
    U mnie dziś gotowce, ja pierogi z miesem, maz z kapusta i grzybami ;)

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

‹‹ 1256 1257 1258 1259 1260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ