Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak ostatnio wybieralam polspiochy na allegro i pytam męża "jak myślisz spodobała się takie antkowi"?
A moj na too : " Tak acik, myślę że każde chętnie obsra"
MeGi2986, Madzisek, Ola_45, Evka, pati_zuzia, Mama-julka, genoweffa, gosia mmr, annielica, Matleena, aneczka1983, Dżulia, emilka24, Pchelkaa, moniek90, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, a to coś dla nas, jakby któraś sobie chciała odmówić pysznej krówki czy kremówki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3414bebdc3e8.jpgalicja_, Madzisek, Acikk, Moniusia89, kwiatakacji, Mama-julka, gosia mmr, Dżulia, emilka24, Pchelkaa, moniek90, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchełka ja stosuję od czasu do czasu czopki evaq - można stosować w ciąży. Ich działanie polega na tym, że poruszają masę kałową na ostatnim odcinku, więc jest się łatwiej wypróżnić, a nie powidują żadnych skurczy jeslit i nie uzależniają.
genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Moniek super że już w domku
My właśnie zrobiliśmy cały gar gołąbków w sosie pomidorowym, jutro zostanie upiec szampanowca
Dżisus, jak Ty to robisz, ja jak zwłoki ciągle leżę.
Nie mam siły sie pozbierać z sofy. Mam nawet problem z pisaniem moich analiz, bo jak chwile posiedze przy biurku, to mi tak zaczyna brzuch twardniec, ze musze co chwile przerwy robic. od 17 to jestem kompletnie zdechla. Pol godzinny spacer jest jak maraton.
Przytylam 9 kg (30 tydzien) wiec to nie waga jest przyczyną. -
stars2345 wrote:Acikk a jakie lozeczko wybraliscie, gdzie kupiliscie?
Wybralismy takie http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5590836169&ref=last-visited
W kolorze orzech
I tu też kupilismyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:33
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvvik ja mam twardnienie brzucha non stop ale taka moja natura wiec juz sie przyzwyczaiłam. Ale zeby nie było tez mam czesto leniwe dni
fakt tylko że najaktywniej czuje sie popoludniu i wtedy mam vene do roboty. Z rana natomiast ciezko mi dupe zwlec z lozka
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Super fura! Jaki to model?
Adamex Barlettajest CUDOWNY! zachwyceni nim jesteśmy, leciutki, zwrotny, ma super amortyzatory i bardzo dobrze pomyslany- wszędzie tam, gdzie się dużo dotyka, tzn wszystkie uchwyty, rączki i miejsce na nozki dziecka jest skora, zeby mozna bylo latwo wyczyscic
we wszystkich sklepach bardzo chwala ten wozek i mowia,ze nie nadazaja z produkcja tych wozkow bo tyle jest chetnych
to polski wozek, jest naprawde dobry!
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w srode jade na badania i postanowilam dodatkowo zrobic enzymy wątrobowe.
Moj o dziwo na odwrot, nie pamietam zeby byl tak aktywny. Dzisiaj dostalam tylko kopniakow co przez kilka ostatnich dni razemale tatusia raczke chyba rozpoznaje bo wogole nie chce go kopac:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:A co do męża to mnie się trafił chyba nietypowy egzemplarz. Wybiera ze mną wszystko. Wózek, pościel, ubranka, chodzi nawet grzebać do lumpeksu. I nie mam ważnych rzeczy wybierać bez niego, bo powiedział, że Jego też to cieszy i też chce brać w tym wszystkim udział.
Mój mąż też wszystko ze mną wybiera i nie pozwala, żebym sama to robiła, chodzi ze mną po lumpeksach i szuka ciuszków, ale już później w domu nie zachwyca się tym po sto razy tak, jak jaraz się ucieszy i tyle
Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardziej doświadczone powiedzcie mi jak to jest z tymi twardnieniami brzucha, są normalne już teraz? Bo czasami mi tak twardnieje na kilka sekund dosłownie co chwilę - co kilka minut np. I nie wiem czy się tym martwić czy nie...