Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoniek90 Gosiammr super ze jestescie jeszcze w dwupaku trzymajcie nogi mocno zacisniete:)
Aneczka przykro ze tesciowa tak postapila i nie liczyla sie z waszym zdaniem ale moze da sie to jakos rozsadnie zalatwic
Moj tez sie nie jara rzeczami malego i tez jak go pytam dlaczego przeciez to takie sliczne rzeczy to mi odpowiada ze jak bedzie widzial synka w lozeczku to bedzie sie zachwycal
A jak z dieta podczas karmienia bedziecie stosowac ??gosia mmr, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena przeczytaj co masz nad suwaczakiem
Z tej mądrości za bardzo nie korzystasz.
Małe pytanko, czy przy kasie pierwszeństwa nie miałaś nieprzyjemności? Bo ja z małżem w Carrefour raz nas wzięła nerwica bo tam tzw. "zwykli" ludzie, a jednak niezwykli bo chamscy.
Dziś dużo zalatwiłaś, to poleż księżniczko -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Moj tez sie nie jara rzeczami malego i tez jak go pytam dlaczego przeciez to takie sliczne rzeczy to mi odpowiada ze jak bedzie widzial synka w lozeczku to bedzie sie zachwycal
A jak z dieta podczas karmienia bedziecie stosowac ??
Jak mojemu pokazałam koszulę w kratkę, w rozm. 62 (no i jeszcze na wierszaku to już w ogóle słodka) i mówię, że jego i starszego syna ubiorę też w koszule to będziecie eleganty że hej. Spojrzał przez sekundę, mruknął acha i dalej oglądał telewizjęNo nie rozumiem takich reakcji. Mi to zaraz chodzi wyobraźnia, widzę już małego w tej koszuli i rozpinanym sweterku (ma z łatami na łokciach) i się rozczulam
Będę jadła wszystko jak dotychczas minus wzdymające -
nick nieaktualnyAneczka moja tesciowa chciala nam wcisnav wozeka od znajomej za 1100 zl uzywany, no ale sory wile dolozyc 500zl i miec nowy. Na sczescie to nie ona kupuje go tylko my i od razu powiedzialam zd go nie chce.
Moniek ale Ci dobrze! Mam nadzieje ze i ja szybciej wyjde bo dzis wieczorem skurcze 0-10. I nic nie boli:-) chcialabym do domciu.
Matlena dzieki, ja zastanawiam sie nad adamex pajero lub bebetto torinomoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam smierdzacy problem- zaparcia:-( tak mnie jelita bola:-( co na zaparcia? Owoce nie pomagaja a jestem na jedzeniu szpitalnym wiec jem lekko strawnie. Te czopki glicerynowe sa ok? Czy po nich od razu mega rozwolnienie? Nie chce tez czegos takiego ze po przyjeciu ich bede siedziala pol godz na sedesie
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Jak mojemu pokazałam koszulę w kratkę, w rozm. 62 (no i jeszcze na wierszaku to już w ogóle słodka) i mówię, że jego i starszego syna ubiorę też w koszule to będziecie eleganty że hej. Spojrzał przez sekundę, mruknął acha i dalej oglądał telewizję
No nie rozumiem takich reakcji. Mi to zaraz chodzi wyobraźnia, widzę już małego w tej koszuli i rozpinanym sweterku (ma z łatami na łokciach) i się rozczulam
Będę jadła wszystko jak dotychczas minus wzdymające
Ja chcialabym mojemu M i malemu kupic cos identycznego i tak ich ubrac takie mam wizje w glowie ja nie rozumiem tez czemu oni sie nie ciesza tak jak my z tych wszystkich rzeczy -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Właśnie leżę. W kasie przepuściłam pana takiego po 80-tce. W ogóle to tam jest szerzej więc pojechałam wózkiem pod kasę i sobie stałam. Ludzie przed których weszłam chcieli mnie zabić wzrokiem, ale powiem szczerze, że już mnie to wali. Naprawdę ciężko mi zrobić zakupy i będę korzystać z pierwszeństwa. Jeszcze miesiąc temu mogłam stać, ale czemu ja mam się męczyć?
Też muszę się tak nauczyć, a nie czekać aż mnie ktoś łaskawie przepuści. W końcu to jeszcze dwa miesiące, a z dnia na dzień będzie nam ciężej.
Raz gadali w DDTVN o ustępowaniu miejsca w autobusach. U nas, w mniejszym mieście to są tylko naklejki o wózkach, ale ludzie starsi i ciężarówki to normalne, że trzeba ustąpić, jak dla mnie.
Najgłupszy argument, jaki słyszałam w telew. to że można pomylić ciężarną z otyłą. Proszę!!! Głupota że hej. 3/4 ciężarnych wygląda na ciężarne. Leniwce mają usprawiedliwienie. -
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Ja chcialabym mojemu M i malemu kupic cos identycznego i tak ich ubrac takie mam wizje w glowie ja nie rozumiem tez czemu oni sie nie ciesza tak jak my z tych wszystkich rzeczy
Bo są facetami?
Haha jak można pomylić otyla z ciężarną?? No chyba że ciezarna jest mega otyla i nie widać brzucha spośród zwalow tłuszczu?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Bo są facetami
?
Haha jak można pomylić otyla z ciężarną?? No chyba że ciezarna jest mega otyla i nie widać brzucha spośród zwalow tłuszczu??
Chodzi o sytuację odwrotną. Otyła będzie wzięta za ciężarną i wtedy będzie kompromitacja dla tego który ustępuje. Dlatego mądrzy ludzie wymyślili żeby nie ustępować, oMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniek , Gosia super, że jesteście w domu.
Ja chciałam zrobić dzisiaj tego GBSa i czystość pochwy i panie mi powiedziały, że lepiej żebym pominęła poranną luteinę, bo czystość pochwy może nie wyjść prawidłowa, więc zrobię dopiero w środę.
Byłam też w rossmanie stanęłam w kolejce do kasy, pani z kasy mnie zauważyła zadzwoniła po drugą kasjerkę , otwarto drugą kasę i ludzie tak się rzucili, że nieomal mnie zdeptali. Na szczęście pani z kasy poprosiła mnie pierwszą - miny niektórych bezcenne
Misia jak tam ruchy? Moja zaczęła brykać jak wyszłam , chyba nie lubi ciągłego leżenia.
Co do diety karmiących ja mam zamiar jeść wszystko i eliminować produkty w razie potrzeby.
No i pytanie - czy ciśnienie 133/90 to ciśnienie, z którym powinnam coś robić czy jeszcze ok. Zmierzyłam sobie w aptece przy okazji. Niestety napiłam się kawy wcześniej i rozbolała mnie głowa stąd mnie wzięło na mierzenie. Teraz leżę ale nie mam już jak sprawdzić i nie wiem czy powinnam coś z tym robić czy nie. -
nick nieaktualnyMatleena wrote:A co do męża to mnie się trafił chyba nietypowy egzemplarz. Wybiera ze mną wszystko. Wózek, pościel, ubranka, chodzi nawet grzebać do lumpeksu. I nie mam ważnych rzeczy wybierać bez niego, bo powiedział, że Jego też to cieszy i też chce brać w tym wszystkim udział.
Szczena mi opadłaMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Byłam też w rossmanie stanęłam w kolejce do kasy, pani z kasy mnie zauważyła zadzwoniła po drugą kasjerkę , otwarto drugą kasę i ludzie tak się rzucili, że nieomal mnie zdeptali. Na szczęście pani z kasy poprosiła mnie pierwszą - miny niektórych bezcenne
No i pytanie - czy ciśnienie 133/90 to ciśnienie, z którym powinnam coś robić czy jeszcze ok. Zmierzyłam sobie w aptece przy okazji. Niestety napiłam się kawy wcześniej i rozbolała mnie głowa stąd mnie wzięło na mierzenie. Teraz leżę ale nie mam już jak sprawdzić i nie wiem czy powinnam coś z tym robić czy nie.
A te ciśnienie to może właśnie od kawy wzrosło?? Może masz możliwość przejść się jutro do przychodni i poprosić żeby Ci zmierzyli dla pewności. Mi czasem też skoczy, ale są to jednorazowe epizody więc nie zawracam sobie nimi głowy.kwiatakacji lubi tę wiadomość