Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki
Trochę mnie tutaj nie było, ale miałam troszkę zawirowań domowych, niezwiązanych z ciążą. Bo jeśli chodzi o ciążę to odpukać jest wszystko tak jak ma być. W piątek byłam u swojego doktorka. Stwierdził, że wszystko dobrze. Ostatnio jedynie strasznie bolały mnie biodra głównie prawe, myślałam że nie wyrobię. No ale już przeszedł ten dyskomfort.
A oto zdjęcie Aleksandry (imię już ostatecznie wybrane :p)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c77dce188b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 18:28
rewelka, Acikk, Ola_45, Mama-julka, MeGi2986, Madzisek, revvelka, lilianna, Poz!omka., pati_zuzia, Nadulka, gosia mmr, Pchelkaa, ZieloneOliwki, Dżulia, KASIAG24, kwiatakacji, genoweffa, Kate4, Klara87, Karola1990, moniek90 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:47
Marta0912, Pchelkaa lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny
Zobaczcie jaką pozycję wybrało sobie moje dziecko dzisiaj:
Wygląda to co najmniej śmiesznie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ea19a308e6.jpg
ania14, lilianna, Marta0912, Madzisek, rewelka, Poz!omka., pati_zuzia, Nadulka, Pchelkaa, ZieloneOliwki, Dżulia, KASIAG24, kwiatakacji, iNso87, Mama-julka, Chichibi, Madzia890722, Klara87, Karola1990, moniek90, justyna14 lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Dziewczyny
OOo moje też często przybiera takatylko z prawej strony zawsze
mój mąż zawsze z tego leje
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Shit właśnie sobie uswiadomilam że skoro jutro wizyta to dzisiaj czeka mnie akcja-depilacja
to będzie niezła gimnastyka
Marta - Aleksandra śliczna
Z tą depilacją to makabra jakaś. Wyobrażam sobie lekarza jak widzi te niefortunne próby stylizacyjne i śmiać mi się chce
genoweffa, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Shit właśnie sobie uswiadomilam że skoro jutro wizyta to dzisiaj czeka mnie akcja-depilacja
to będzie niezła gimnastyka
Marta - Aleksandra śliczna
ostatnio próbowałam z lusterkiem bo mąż miał tak do pracy że nigdy go nie było jak się kąpałam, masakra jak się pozacinałam ;/ -
Kochane a co do ubranek, bo ja kompletnie nie wiem co z czym ;/ spakowałam mężowi ubranka do szpitala jak pojedzie po nas dla Marysi to szukałam w necie,
a mam takie milusie z lidla... nie wiem czy do body ;/ ale chyba śpiochy z długim rękawem i zamkniete nogawki, to co się pod to ubiera? kaftanik i rajstopki? czy body kr rekaw bez nogawek?
biedne te moje dziecko jak ją mamusia ubierze -
Marta0912 - super fotka !
No i fajnie ze wszystko dobrze
Twoja malutka już jest głową w dół ? Bo moja coś nie chce sie obrócić.A co do bóli w biodrach, to przechodze to od kilku dni !
alicja_ - ha hanieźle
Moja też się tak często układa ale nie aż tak mocno
Ostatnio takie dziwne pozycje przybiera że czasem mam wklęsły pępek, jak to śmiesznie wygląda
Acikk - Akcja depilacja to dla mnie też wyzwaniezawsze lusterko, ale i tak jest ciężko..30minut mi to zajmuje
Wgl, też Wam tak ciężko się myje włosy ??alicja_, Acikk lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Marta0912 - super fotka !
No i fajnie ze wszystko dobrze
Twoja malutka już jest głową w dół ? Bo moja coś nie chce sie obrócić.A co do bóli w biodrach, to przechodze to od kilku dni !
alicja_ - ha hanieźle
Moja też się tak często układa ale nie aż tak mocno
Ostatnio takie dziwne pozycje przybiera że czasem mam wklęsły pępek, jak to śmiesznie wygląda
Acikk - Akcja depilacja to dla mnie też wyzwaniezawsze lusterko, ale i tak jest ciężko..30minut mi to zajmuje
Wgl, też Wam tak ciężko się myje włosy ??
Pytałam doktorka o to kiedy powinna się obrócić i powiedział, że już się obróciła.
Obróci się na pewno, nie martw się
Te bóle w biodrach okropieństwo. Mi to jakoś tak promieniowało i ogólnie aż słabo mi się robiło. Może to było też wynikiem tego, że bardzo dużo chodziłam i do tego w butach na obcasie ( niedużym, ale jednak). Teraz przerzuciłam się na niskie obuwie. -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Dziewczyny
Moja tak samo maOstatnio tak się wierci i rozpycha, że czasami można rozpoznać stópkę albo kolanko
Mały kosmita w środku
Alicja ale masz zgrabny, mały brzuszek. U mnie jak leżę nie ma szans by było widać moje krocze:P
Co do depilacji polecam na dotyk. Całkiem dobrze mi wychodzi:) i dokładnie o dziwo !Marta0912 lubi tę wiadomość