Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Moja tak samo ma
Ostatnio tak się wierci i rozpycha, że czasami można rozpoznać stópkę albo kolanko
Mały kosmita w środku
Alicja ale masz zgrabny, mały brzuszek. U mnie jak leżę nie ma szans by było widać moje krocze:P
Co do depilacji polecam na dotyk. Całkiem dobrze mi wychodzi:) i dokładnie o dziwo !
No ja swojego krocza już dawno nie widziałam. W sumie może to i dobrze
A na dotyk to u mnie nie bardzo z tym goleniem. Z lusterkiem to już ogólnie masakra. W planie porodu mam zaznaczone, że w razie potrzeby golenieOgólnie to lekarz powinien to robić za małą opłatą podczas wizyty :p
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Moja tak samo ma
Ostatnio tak się wierci i rozpycha, że czasami można rozpoznać stópkę albo kolanko
Mały kosmita w środku
Alicja ale masz zgrabny, mały brzuszek. U mnie jak leżę nie ma szans by było widać moje krocze:P
Co do depilacji polecam na dotyk. Całkiem dobrze mi wychodzi:) i dokładnie o dziwo !
Dzięki!To ja jeszcze stópki nie zauważyłam.
Co do depilacji na dotyk - robię to samo!
tj. na czuja! -
nick nieaktualnyNadulka wrote:Madzisek Ty o seksiku a u mnie od jakiegoś czasu masakra nie umiem sobie dogodnej pozycji przyjąć po prostu jest mi niewygodnie i źle, mąż na szczęście jest bardzo wyrozumiały
Oj z tymi pozycjami to tragedia:-D czuje sie jak jakis zwierz wielki:-D a teraz pewnie zakaz bede miala do 37 tc, a pozniej to z meza schodzila nie bede, moze pomoze na szybsza akcje;-) heheNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dziewczynki ją mam pytanie. Macie jakieś inne ciuszki dla dzieci w sensie jakieś bajeranckie? Chodzi mi oczywiście o te ciuszki "na już". Bo ja mam same bodziaki pajacyki itp. Jakos mnie nie przekonują te tygodniowe malenstwa leżące w jeansach bucikach itp
Ja mam sweterki zapinane z przodu, dwie bluzy bez kaptura, leginsow kilka par (napewno beda za duze wiec to raczej jako spodnie) no i spodenki dresowe. W jeansy i buciki nie bede narazie sie bawila. Nawet sukieneczke mam tylko jedna i dwie pary rajtek. Za duzo takich rzeczy nie kupowalam bo nie wiem jak duza sie urodzi, a chcialabym zeby troche w tym pochodzila wiec moze od razu 62. Po porodzie zaczne kupowac takie ciuszki:-)
A teraz kupilam kilka zeby pod kombinezon miala, no bo zaloze body spiochy na to skarpety sweterek leginsy i kombinezon. Mysle ze bedzie ok. -
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Witajcie Dziewczynki
Trochę mnie tutaj nie było, ale miałam troszkę zawirowań domowych, niezwiązanych z ciążą. Bo jeśli chodzi o ciążę to odpukać jest wszystko tak jak ma być. W piątek byłam u swojego doktorka. Stwierdził, że wszystko dobrze. Ostatnio jedynie strasznie bolały mnie biodra głównie prawe, myślałam że nie wyrobię. No ale już przeszedł ten dyskomfort.
A oto zdjęcie Aleksandry (imię już ostatecznie wybrane :p)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c77dce188b.jpg
Ufff, juz myslalysmy ze sie rozpakowalas! Ciesze sie ze wszystko dobrze u Wascórcia śliczna! Taka delikatniutka:-) doczekac sie nie moge kiedy bedziemy wstawialy zdjecia ktore same zrobilysmy Naszym szkrabom.
Wy tez tak nie mozecie sie doczekac? W dodatku obok jest oddzial poloznictwa i slychac placz maluszkow, kilka razy dziennie ja nimi placze -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:47
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla 45 tantum verde to psiukane, dwa dni u mnie i po bolu:-)
Co do depilacji na macanego to ja paznokcie pocielam sobie maszynka! Jedna reka trzymalam sie tam a druga chcialam golic i ciach po paznokciach. Moze do swiat odrosnal;-)
Ania ja zaloze body z dlugim rekawem, na to spiochy (to to bez rekawka z dl nogawkami zapinane w kroku mam) albo pajac, czyli jednoczesciowe ubranko, dl rekaw dl nogawki ze stopkami zapinane na brzuszku. Jak masz problem co zalozyc zrob zdj przykladowego zestawu i wstaw, pomozemy;-)ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do ciuszków to mam jedne spodenki bojówki, a poza tym jedną koszulę na 3 mc i kilka bluz.
Dzisiaj mnie upławy tak zalewały że myślałam że mi czop odchodzi ;o ale chyba jednak to nie to
Marta- dobrze że wszystko u Was w porządku
A co do akcji depilacji to póki co też to robię na czuja. Na pewno są jakieś niedociągnięcia ale mąż nie chce mi pomóc a przy lusterku nie potrafię ;< -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ufff, juz myslalysmy ze sie rozpakowalas! Ciesze sie ze wszystko dobrze u Was
córcia śliczna! Taka delikatniutka:-) doczekac sie nie moge kiedy bedziemy wstawialy zdjecia ktore same zrobilysmy Naszym szkrabom.
Wy tez tak nie mozecie sie doczekac? W dodatku obok jest oddzial poloznictwa i slychac placz maluszkow, kilka razy dziennie ja nimi placze
Pchelkaa dziękujęZ tym rozpakowaniem to żeby nie było, że ostatni będą pierwszymi
W tym przypadku nie byłoby to wskazane.
Już coraz bliżej do tego delektowania się zdjęciami dzidziusiów. Będziemy podziwiać tych małych szkrabów, o których tutaj tak czytamy
Ja strasznie rozczulam się nad dziećmi w chwili obecnej
Jakiś czas temu będąc w ikea podbiegł do mnie taki malutki chłopczyk (około 2 lat), usiadł mi na kolanach, zaczął się przytulać. Jego tatuś był w szoku i mówił, że nie zdarza mu się takie cośDzieci wyczuwają kobiety w ciąży czy jak?
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Co do ciuszków to mam jedne spodenki bojówki, a poza tym jedną koszulę na 3 mc i kilka bluz.
Dzisiaj mnie upławy tak zalewały że myślałam że mi czop odchodzi ;o ale chyba jednak to nie to
Marta- dobrze że wszystko u Was w porządku
A co do akcji depilacji to póki co też to robię na czuja. Na pewno są jakieś niedociągnięcia ale mąż nie chce mi pomóc a przy lusterku nie potrafię ;<
Dziękuję -
alicja_ wrote:Dziewczyny
Zobaczcie jaką pozycję wybrało sobie moje dziecko dzisiaj:
Wygląda to co najmniej śmiesznie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ea19a308e6.jpg -
nick nieaktualnyDżulia wrote:Czy to normalne że mi nigdy tak jak na tym zdjęciu brzuch nie wirował? Nigdy nie widziałam czegoś takiego u siebie. Poza tym ruchy czuje dosyć delikatnie, jak muskanie po brzuszku. Aż się zaczęłam martwić.
Może masz łożysko na przedniej ścianie?
Ja też mam na przedniej ale jestem jakaś dziwna bo pierwsze ruchy już w 14tc czułam. Ruchy stopniowo stają się coraz bardziej wyraźne. W tej chwili czuję jak człowieczek mi się tam przewraca i rusza. Wcześniej były to głównie kopniaki. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła bo każda a z nas jest inna. Ważne, że czujesz ruchy jakkolwiek -
nick nieaktualnyDżulia wrote:Czy to normalne że mi nigdy tak jak na tym zdjęciu brzuch nie wirował? Nigdy nie widziałam czegoś takiego u siebie. Poza tym ruchy czuje dosyć delikatnie, jak muskanie po brzuszku. Aż się zaczęłam martwić.
Dżulia, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Nie martw się!
Tak jak mówi Annielica - każda z nas jest inna:)Dżulia lubi tę wiadomość