Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam to samo. Jak się dowiedzialam że jestem w ciazy to miałam wrażenie że ona nigdy się nie skończy
dopiero co pamiętam jak pani dr powiedziała że dzidzia ma już 4 cm haha a teraz klocek się rozpycha
Madzisek lubi tę wiadomość
-
Nadulka wrote:Madzisek Ty o seksiku a u mnie od jakiegoś czasu masakra nie umiem sobie dogodnej pozycji przyjąć po prostu jest mi niewygodnie i źle, mąż na szczęście jest bardzo wyrozumiały
Nadulka, Mi$ia26, Madzisek, MeGi2986, lilianna, Moniusia89, Ola_45, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
Nadulka wrote:Madzisek Ty o seksiku a u mnie od jakiegoś czasu masakra nie umiem sobie dogodnej pozycji przyjąć po prostu jest mi niewygodnie i źle, mąż na szczęście jest bardzo wyrozumiały
pamiętam że z córką rano się poseksilismy z mężem i o 22.30 Urodziłam więc od 22 listopada zaczynam używać Męża Codziennie co by kacperka jeszcze przed grudniem "wykurzyć"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:01
Nadulka, lilianna, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez za 3 tyg zaczynam powoli uzywac M ie sie da cala ciaze prawie zakaz to sobie pouzywam za chwile
Acikk mojemu tez wystarczaja male przyjemnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:04
Madzisek, lilianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam i czytam i zazdroszczę ze jeszcze w Was tyle chęci na aktywności seksualne
Ja tak jak zawsze (przed ciążą) to uwielbiałam, teraz sprawia mi to mniej przyjemności, i potrzebuje duzo wiecej czasu żeby się ''rozkręcić'' mam nadzieje ze po ciąży wszystko wróci do normy, bo aktualnie to nie pamiętam kiedy miałam ''pełny stosunek'', wolę zadowolić mojego raz dwa,niż poświęcać dużo więcej czasu na zadowolenie siebie
Ahh brakuje mi tego seksu sprzed ciąży
A tak wgl to poszłam jak burza przez ten tydzień, mam już wszystko poprane i poprasowane dla małej i nawet częściowo spakowaną torbe dla dzieckaKołyska już stoi złożona nawet, noo jestem z siebie dumna
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Za mną frytki chodzą
jak mąż na trening Pojedzie to chyba wrzucę sobiebpare ziemniaczków do piekarnika
Dostałam wyniki, mocz ok poza jakimiś pojedynczymi fosforanami bezpostaciowymi, w morfologii mam za dużo krwinek białych i hemoglobina 11,9 więc możliwe że też żelazo dostanę teraz, a myślałam że może mnie to w tej ciąży ominie -
Dziewczynki ją mam pytanie. Macie jakieś inne ciuszki dla dzieci w sensie jakieś bajeranckie? Chodzi mi oczywiście o te ciuszki "na już". Bo ja mam same bodziaki pajacyki itp. Jakos mnie nie przekonują te tygodniowe malenstwa leżące w jeansach bucikach itp
-
Ja ''bajeranckie'' ciuszki mam od 3 miesięcy chyba dopiero, wcześniej nie chce robić z takiego maluszka ''dorosłego'', bedzie miała jeszcze wiele okazji w przyszłości do super ciuszków
Aktualnie tylko wygoda, śpioszki, bodziaki itp
Acikk, Ola_45 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''