Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:KASIAG pieeeknie wygladacie sukienka śliczna
wogole Cię podziwiam, bo pamiętam mój ślub jakie to były emocje i wogole, teraz mi się nawet nie chce włosów wyprostować a co dopiero przechodzić te całe emocje że ślubem związane
chcialas tak ślub w ciazy czy wcześniej mieliscie zaplanowane?
Mama Julka wypraszam sobie dziecko przy kręgosłupie, ostatnio mam wrażenie że raczej w pecherzu
Accik Pani od ktorej odkupilam sukienke, tez mowila, ze mnie podziwia ze odwana jestem zeby teraz brac slub, ale nie ja pierwsza i nie osstatnia pewnie w takiej sytuacji
u nas bylo tak, ze planowlismy wczesniej ze wezmieemy slub ze dziecko ale troch nie myslelismy o kolejnosci, a ze ja bylam mezatka jeszcze formalnie to czeekalam az zakoncza sie sprawy rozwodowe itd , na nssze szczescie zakonczly sie kiedy bylam w 7 tc ale tak sie przecignelo wszystko w czasie, z iustalilismy dopiero na 24 pazdziernika termin slubu heh -
Aaaha i jeszcze zapomniałam o mojej psychice która sprawia że ciągle się marrtwie
jak mały szaleje to się boje że coś mu jest. Jak się nie rusza to się dzgam po brzuchu bo się obawiam o jego życie
wyobrażam sobie jakieś straszne scenariusze i każda najmniejszą pierdola mnie niepokoi. Ostatnio mnie dzgal tak po bokach i już sobie wszylam że napewno się obrócił dupa w dół... Wariatkowo
-
nick nieaktualnyMisia no wlasnie u mnie bez zmian. Dzisiaj odczułam juz kilka lekko bolesnych skurczy, leze grzecznie pod kołderka a brzuch dalej sie napina i twardnieje i jest taki tkliwy. Maz w pracy, ale staram sie nie panikowac i obserwowac.
Acikk z tym poceniem to u mnie sie pomału to samo zaczyna, jeszcze sie nie musze przebierac ale robi sie cieplej. -
Acikk wrote:Ja raczej kiepsko zwłaszcza że całą ciążę "przeleciałam" bez żadnych dolegliwości więc teraz to dla mnie szok że coś się mi dolega.
Brzuch też mnie pobolewa ciężko mi się ducha i wogole.
No i najgorsze to pocenie, w nocy się poce tak jakbym miała 39 st goraczki, muszę się przebierać bo koszulka mokrą. Ma tak ktoś?
Ja tez sie poce i spie jak w chorobie, tzn nie spie;) -
MeGi2986 wrote:
Acikk z tym poceniem to u mnie sie pomału to samo zaczyna, jeszcze sie nie musze przebierac ale robi sie cieplej.
No u mnie też kilka dni temu się zaczęło. Wogole jakos tak wszystko w raz mi się zaczęło te pocenie uplawy twardnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk jeszcze miesiąc i możesz rodzić
więc już bliżej niż dalej
Ja wreszcie zamówiłam łóżeczko, pod koniec miesiąca pojedziemy po wózek i chyba większość będzie
Tinusia bardzo dobrze powiedziałaśJak ostatnio byłam oddać mocz do badania (bez pobrania krwi) kolejka chyba ze 20 osób, poszłam na początek bo nie ma sensu stać jak tylko oddać i myślałam, że mnie pożrą wzrokiem, a nie da się nie zauważyć brzucha.
Ostatnio zauważyłam nawet że się w nocy przekręcam przez sen z prawego na lewy boktaka sprytna jestem
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny