X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja jutro tez jednak kupie ten magnez. Bo nospa mi nic nie pomaga. Lerze a brzuch twardy :/
    Hehehe no to sie nie dziwie ze sie nie chce :P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    KASIAG pieeeknie wygladacie sukienka śliczna :) wogole Cię podziwiam, bo pamiętam mój ślub jakie to były emocje i wogole, teraz mi się nawet nie chce włosów wyprostować a co dopiero przechodzić te całe emocje że ślubem związane :) chcialas tak ślub w ciazy czy wcześniej mieliscie zaplanowane?

Mama Julka wypraszam sobie dziecko przy kręgosłupie, ostatnio mam wrażenie że raczej w pecherzu :D

Accik Pani od ktorej odkupilam sukienke, tez mowila, ze mnie podziwia ze odwana jestem zeby teraz brac slub, ale nie ja pierwsza i nie osstatnia pewnie w takiej sytuacji :P

u nas bylo tak, ze planowlismy wczesniej ze wezmieemy slub ze dziecko ale troch nie myslelismy o kolejnosci, a ze ja bylam mezatka jeszcze formalnie to czeekalam az zakoncza sie sprawy rozwodowe itd , na nssze szczescie zakonczly sie kiedy bylam w 7 tc ale tak sie przecignelo wszystko w czasie, z iustalilismy dopiero na 24 pazdziernika termin slubu heh

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaha i jeszcze zapomniałam o mojej psychice która sprawia że ciągle się marrtwie :P jak mały szaleje to się boje że coś mu jest. Jak się nie rusza to się dzgam po brzuchu bo się obawiam o jego życie :P wyobrażam sobie jakieś straszne scenariusze i każda najmniejszą pierdola mnie niepokoi. Ostatnio mnie dzgal tak po bokach i już sobie wszylam że napewno się obrócił dupa w dół... Wariatkowo

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:37

Acikk, rewelka, Nadulka, Mama-julka, MeGi2986, Madzisek, naox, Marik, Moniusia89, ZieloneOliwki, genoweffa, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Kurde to ja jutro tez jednak kupie ten magnez. Bo nospa mi nic nie pomaga. Lerze a brzuch twardy :/

mi kazal brac magnez 3*1 a i tak mi bardzo czesto twardnieje

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia no wlasnie u mnie bez zmian. Dzisiaj odczułam juz kilka lekko bolesnych skurczy, leze grzecznie pod kołderka a brzuch dalej sie napina i twardnieje i jest taki tkliwy. Maz w pracy, ale staram sie nie panikowac i obserwowac.

Acikk z tym poceniem to u mnie sie pomału to samo zaczyna, jeszcze sie nie musze przebierac ale robi sie cieplej.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Ja mam Magne b6 max. Spróbuj napewno nie zaszkodzi

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja raczej kiepsko zwłaszcza że całą ciążę "przeleciałam" bez żadnych dolegliwości więc teraz to dla mnie szok że coś się mi dolega.
    Brzuch też mnie pobolewa ciężko mi się ducha i wogole.

No i najgorsze to pocenie, w nocy się poce tak jakbym miała 39 st goraczki, muszę się przebierać bo koszulka mokrą. Ma tak ktoś?

Ja tez sie poce i spie jak w chorobie, tzn nie spie;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:

Acikk z tym poceniem to u mnie sie pomału to samo zaczyna, jeszcze sie nie musze przebierac ale robi sie cieplej.

No u mnie też kilka dni temu się zaczęło. Wogole jakos tak wszystko w raz mi się zaczęło te pocenie uplawy twardnienia :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:08

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to znak że już coraz bliżej ;)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Tinusia lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk to znak że już coraz bliżej ;)
    Noo, tylko nie wiem czy mnie to cieszy czy stresuje :D
    Dziś się obudzilam w nocy i tak mi delikatnie niedobrze było i od rqz u myśl że może będę wymiotowac bo poród się zaczyna :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe miałam dokladnie to samo wczoraj :P My tu pitu pitu a prawda jest taka że niedługo co druga z kibla schodzić noe będzie ze stresu ;)

naox lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk jeszcze miesiąc i możesz rodzić :) więc już bliżej niż dalej :)

Ja wreszcie zamówiłam łóżeczko, pod koniec miesiąca pojedziemy po wózek i chyba większość będzie :)

Tinusia bardzo dobrze powiedziałaś :) Jak ostatnio byłam oddać mocz do badania (bez pobrania krwi) kolejka chyba ze 20 osób, poszłam na początek bo nie ma sensu stać jak tylko oddać i myślałam, że mnie pożrą wzrokiem, a nie da się nie zauważyć brzucha.

Ostatnio zauważyłam nawet że się w nocy przekręcam przez sen z prawego na lewy bok :D taka sprytna jestem :P

Tinusia lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie Rewelka, nawet za 3 tyg a nie za miesiąc !! :0

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju co to sa 3 tyg a pamietam jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem a tu za chwile moge tulic moje malenstwo <3

Nadulka, naox, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kiedy te nasze ciążę zlecialy ;-) a jeszcze niedawno na wyniki bety czekałyśmy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:48

Nadulka lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Mi$ia26, Madzisek, MeGi2986, Evka lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upławy to ja też mam straszne, aż kilka razy sprawdzam czy mi tam nic nie leci :-P najgorzej zawsze mam na drugi dzień po seksiku wtedy to aż takie upławy mam jak smarki z nosa :-P sorki za porównanie ale tak mi się kojarzą ;-)

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ