Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:To ją idę się golic :DD mam nadzieję że się nie zarżne na śmierć bo samam na chacie jestem to mi nikt nie pomoze
Trochę gimnastyki i dasz radę, a jak coś to krzycz, mmoże usłyszymy
Powodzenia:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Acikk, brzuch jeszcze nie taki wielki żeby nic a nic nie móc zobaczyć nooo:P
Trochę gimnastyki i dasz radę, a jak coś to krzycz, mmoże usłyszymy
Powodzenia:D
No właśnie!
Acikk na porządnym wdechu jesteś w stanie zobaczyć wszystko -
nick nieaktualnyamos wrote:Mam takie małe pytanie jak daleko macie do szpitala w którym planujecie rodzić?
Pytam bo dzisiaj na wizycie lekarz zaproponował mi szpital oddalony o 100km od miejsca zamieszkania i tak się zastanawiam, czy zdołał tam dojechać. To moja trzecia ciąża, obydwa poprzednie porodu nie przebiegały jakoś specjalnie szybko.
Ja mam 50km. -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:taką co wyrywa włosy? ;O
O nie to już wolę się maltretować tym sokiem z żurawiny, nawet nie rozcieńczonym
To się pośmiałam
Nie, to depilator. Tak w ogóle to mam damską Brauna, ale działa na oryginalne baterie, których nie miałam akurat w domu, to wzięłam męska. Chyba małż się nie obrazi.
Depilatorem kiedyś goliłam nogi, pachy i pachwiny. Ale denerwowały mnie wypryski, to teraz tylko zwykłą się golę.
-
ania14 wrote:do szpitala to mam
body z długim rękawem,(bez nogawek)
ciepły welurowy pajacyk/śpiochy,(na naramkach, dł nogawki)
bluza
zimowy kombinezon,
ciepła czapka ( +skarpetki, rękawiczki)
ale tak ogólnie mi chodzi jak piszesz wyżej o pajacu (dł rękaw, dł nogawki ze stopkami zapinane na brzuszku ) to coś się pod to zakłada?
dziewczyny na prawde żadna nie wie jak to jest z takim pajacem że żadna nic?? -
nick nieaktualnyania14 wrote:dziewczyny na prawde żadna nie wie jak to jest z takim pajacem że żadna nic??
dobrze zrozumiałam że do szpitala zabierasz body z długim rękawem, jeden pajacyk, bluzę ?
już myślałam że jakaś nienormalna jestem i że Wam bólu depilator nie sprawia, ale fakycznie maszynka a depilator to dwie różne rzeczt:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko ale się uśmiałam z tych Waszych opisów golenia
aż od razu lepiej
Ania14 ja pod pajac bede tak jak mama-julka ubierać body z krótkim rękawem.
Ja się golę zwykłą maszynką z użyciem lusterka, tylko mi po kazdym goleniu robią si€ tam wypryski:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:dziewczyny na prawde żadna nie wie jak to jest z takim pajacem że żadna nic??
Pajacyki są najwygodniejsze z tego co wiem. Pod pajace będę zakładać body z krótkim rękawem lub takie bez rękawków. A jak będzie cieplej na wiosnę to już sam pajac będę zakładać. -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:
Ja się golę zwykłą maszynką z użyciem lusterka, tylko mi po kazdym goleniu robią si€ tam wypryski:/
Spróbuj pianki:) Odkąd używam pianki VENUS w niebieskim opakowaniu- to chyba do skóry wrażliwej jest, to raz na jakiś czas mam wyprysk ale tylko dlatego że się włosek jakiś wrośnie -
nick nieaktualnyA moje dziecię dzisiaj jakieś nienajedzone:P po 20 zjadłam kanapki na kolacje, popiłam herbatką i zagryzłam kawałkiem ciasta i co leżałam już w lóżku a mi aż burczeć w brzuchu zaczęło z głodu
no i musialam znowu cos zjesc bo by nie szlo zasnac
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Aaależ mnie zmuliło... Idę spać bo mężu już chrapie obok mnie
Dobrej nocy Wam wszystkim życzę i przespanej, bo u mnie Kubuś swojego breakdance'a na pęcherzu już ćwiczy
A co z goleniem nóg, ja tu czekam?
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:A moje dziecię dzisiaj jakieś nienajedzone:P po 20 zjadłam kanapki na kolacje, popiłam herbatką i zagryzłam kawałkiem ciasta i co leżałam już w lóżku a mi aż burczeć w brzuchu zaczęło z głodu
no i musialam znowu cos zjesc bo by nie szlo zasnac
Taaa... Dziecię nienajedzone, ja yhum -
nick nieaktualny