Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Zieloneoliwki no teraz sie gole na wode i zel do kapieli. Niestety po piance miałam to samo.
Jedyne co kiedys spróbowałam to na męski żel do golenia gilette i nawet bylo ok. I chyba bede musiala sobie go spowrotem kupic
Ty se go kupisz? A męża masz drwalopodobnego co mu się nie przyda gilette?
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Mama-julka no mój akurat się goli maszynką elektryczną i nie używa nic z takich kosmetyków, tylko po goleniu jakiś krem.
Wtedy jo. Bo mój to się goli jak mu wiatr zawieje, tzn. raz tym, a raz tym. To zjedz teraz ładnie w spokoju
kolację po kolacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe kochana po drugiej kolacji nie ma już śladuMama-julka wrote:To zjedz teraz ładnie w spokoju
kolację po kolacji.
Cholercia codziennie budze sie po 4 i nie spie do 7, a jutro musze wstac o 5.30 zeby maz na badania zdarzyl mnie zawiezc przed praca i jak znam zycie to pewnie nie bede dala rady oka nawet otworzyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Przecież to śmieszne jest co wychodzi spod tego tabletowego słownika. A śmiech to zdrowie
Mi to nie przeszkadza, oby takich sytuacji jak najwięcej. To czuwaj na stanowisku 
O taak
sama teraz jak pisalam słowo "droczyc" to tablecik mi zmienil na "stoczyć"
więc byłoby że uwielbiam się stoczyć
(swoją droga... Skąd on to wie??)

trzeba tak dziecko ubierać żeby mu za ciepło nie było ani za zimno 

Aż się wyśpi?