Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Zieloneoliwki no teraz sie gole na wode i zel do kapieli. Niestety po piance miałam to samo.
Jedyne co kiedys spróbowałam to na męski żel do golenia gilette i nawet bylo ok. I chyba bede musiala sobie go spowrotem kupic
Ty se go kupisz? A męża masz drwalopodobnego co mu się nie przyda gilette?Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Mama-julka no mój akurat się goli maszynką elektryczną i nie używa nic z takich kosmetyków, tylko po goleniu jakiś krem.
Wtedy jo. Bo mój to się goli jak mu wiatr zawieje, tzn. raz tym, a raz tym. To zjedz teraz ładnie w spokojukolację po kolacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:To zjedz teraz ładnie w spokoju
kolację po kolacji.
Cholercia codziennie budze sie po 4 i nie spie do 7, a jutro musze wstac o 5.30 zeby maz na badania zdarzyl mnie zawiezc przed praca i jak znam zycie to pewnie nie bede dala rady oka nawet otworzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Przecież to śmieszne jest co wychodzi spod tego tabletowego słownika. A śmiech to zdrowie
Mi to nie przeszkadza, oby takich sytuacji jak najwięcej. To czuwaj na stanowisku
O taaksama teraz jak pisalam słowo "droczyc" to tablecik mi zmienil na "stoczyć"
więc byłoby że uwielbiam się stoczyć
(swoją droga... Skąd on to wie??)