Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle sie rozpisalyscie i jaki zarciki tutaj a ja jak zwykle jak M wdomu to musze sie nim nacieszyc no ale jakis podzial musi byc wy do 17 a M od
Marta super zdjecie malej ciesze sie ze wszystko ok
Dagietka fajnie ze znasz juz date cc tak jak Kate zazdroszcze wam ze juz niedlugo bedziecie tulic malenstwa i znacie termin
Pchelka widze ze ty tez bedziesz swojego dugo ujezdzac haha
Acikk golenie obylo sie bez wolania o pomoc u mnie juz nawet na czuja sie nie da wiec M musi sie starac o image malej
Marta0912, Dagietka lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:mój też zawsze z prawej strony
Ah te antki:D to takie prawe chlopaki po prostu
Misia no to tez fajnie przynajmniej nie ma co narzekac bo jak dba tak ma
Ja mam duzo czasu tu siedziec bo moj nawet jak nie jest w pracy i nie spi to uczy sie do egzaminu na zatwierdzenia gornicze wiec tak jakby go nie bylo, normalnie ledwo na lodzika znajduje biedak czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wy tu takie rozkrecone w nocy a ja tak dzisiaj smacznie spałam
nawet na siku nie wstawałam
z racji tego że wczoraj zrobiłam sobie dzień dziecka to teraz jestem po prysznicu, wypiłem gorącą herbatkę miętową (ot tak jakoś mi się zachciało) i spadam dalej spać
-
nick nieaktualnyJa juz czekam u diabetologa dzis brzuch pobolewa i od rana skurcze ale naszczescie nieregularne :/W nocy to do 3 spac nie moglam a maly charce sobie urzadzal
Acikk udanej wizyty
To jest smiech zeby tyle do lekarza czekac Polska sluzba zdrowia -
nick nieaktualnyania14 wrote:do szpitala to mam
body z długim rękawem,(bez nogawek)
ciepły welurowy pajacyk/śpiochy,(na naramkach, dł nogawki)
bluza
zimowy kombinezon,
ciepła czapka ( +skarpetki, rękawiczki)
ale tak ogólnie mi chodzi jak piszesz wyżej o pajacu (dł rękaw, dł nogawki ze stopkami zapinane na brzuszku ) to coś się pod to zakłada?
Ja nic nie zakladam pod spod, ewentualnie bidy z krotkim rekawkiem. Ogolnir bede ubierala w tyke warstw co siebie, czytalam ze takiego dzieciaczka latwo przegrzac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCze dziewczynki! Ostatnia zasnęłam i prawie pierwsza wstałam
Nie powiem że te 7h snu starczyło he he.
Madzisek ale masz melodię do spania
Dżulia to miała być wizyta na już? Trzeba było powiedzieć, że jesteś w c. (a widać) i nie możesz czekać.
Mi się nie chce jeździć do szpitala (w tym samym mieście) i czekać w rejestracji, to drugi raz już zapłacę te trzy dychy za TSH.
Misia26 oby te skurcze przeszłyOstatnio przekonałam się na własnej skórze, jakie to upierdliwe
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja nic nie zakladam pod spod, ewentualnie bidy z krotkim rekawkiem. Ogolnir bede ubierala w tyke warstw co siebie, czytalam ze takiego dzieciaczka latwo przegrzac.
A teraz zastąpię Acikka
W Twojej szafie Pchełkaa są bidy z krotkim rekawkiem, hmm. U mnie jak bida, to na całegoZieloneOliwki lubi tę wiadomość