X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    rany julek, ty już 36 tydzień! wow! i gratuluję udanej wizyty i sporej córci :)

Dziękuję :-) teraz ten czas zaczął lecieć niemiłosiernie. Dzisiaj belly wskazało, że weszłam w 9 miesiąc :-)

Dużo zdrówka dla Olka, mam nadzieję, że lekarz szybko zaradzi i małemu się polepszy to i on i mamusia odpoczną :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek90, no extra! 2,5kg to już coś :-D Gratuluję udanej wizyty :-D

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:41

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Dziewczyny, ale Wy kochanej jesteście. Pamiętałyście :* Niech Wam zdrowe i grzeczne dzieciaczki odwdzięczą się za to. Generalnie mój plan był dziś taki, że po wczorajszym, męczącym dniu sobie zostanę w domu i odpoczne (czytaj rozpakuję kolejne kartony). Ale nie, jak już przysypiałam to mój promotor wysłał maila, że widzimy się o 12:00 w sprawie artykułu. Tak więc zbieram się, bo znowu 60km przede mną. Mąż dziś tez cały dzień na nogach, a prosto po pracy jedzie na uczelnię bo ma dziś prowadzić zajęcia dla dwóch grup studentów, więc pewnie będzie koło 22:00 w domu najwcześniej. Tak, że taka pracowita trzydziestka dziś jestem. Kurcze, jak to dziwnie brzmi ;)

Urodzinki Ci się trafiły, promotor nie ma litości. Może w weekend sobie odbijesz, ale bez rozpakowywania kartonów :-D
    Od tego momentu, czyli następnych 30-stek, odejmuję sobie he he. Tylko Wy znacie prawdę :-D Mam też to szczęście, że wyglądam na młodszą, uff.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena sto lat!! Spelnienia marzen i szybkiej akcji porodowej;-)

Justyna wspolczuje nieprzespanej nocy:-( caluski dla Olusia, mam nadzieje ze to nic powaznego i ze szybko przejdzie, z tego co kojarze to juz drugi dzien temp wiec moze jutro bedzie lepiej.

Moniek spore juz te Nasze dzidzie:-D kurcze myslalam ze 9msc zaczyna sie od 37tc+0 :-o
    Ja sie juz doczekac nie moge kurrdeeee. Jak siedzialam w domu to nie miala czasu na takie myslenie planowanie itp, a teraz od soboty o niczym innym nie mysle, w dodatku corcia juz tak bardzo sie wypina i ma stale pory aktywnosci. A wczoraj na wieczor widzialam stopke, jak dotknelam to zabrala:-) chcialabym juz ja przytulic

moniek90, Matleena lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Hej Ho Brzuchatki!

Matleena spełnienia marzeń! :) Kubek pysznego mleka dla Ciebie na zdrowie!
    Właśnie wczoraj sobie zrobiłam dietke lekkostrawną i dzisiejsza noc w porządku, poranek również. Trzeba kontynuować więc dzisiaj kurak gotowany i ryż no i ograniczę do minimum słodkości.

Właśnie spojrzałam na listopadówki - kolejne 2 się rozpakowały :)

Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszka ;)

Matleena lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszka ;)

Tak, to uczucie będzie nam coraz częściej towarzyszyć. Ale żeby nam się poszcześciło ii to dopiero od listopada :-D
    Mam tylko nadzieję, że w nawet w bólach każda da znać, że wybiera się do szpitala ;-) :-D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :D
    Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forum :D zieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie :P

Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.

Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?

Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy :P

Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi :)

Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj :D

Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam?? :)

Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka :D :D : D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 37 tygodnia, pozwalam! Każda może już rodzić ;)

Ja np., czekam na 10 listopada i wdrażam 3xS - Spacer, Schody, Seks :) Czy pomoże to nie wiem, ale na pewno będzie ciekawsze oczekiwanie :)

revvelka, Nadulka, Pchelkaa, ania14 lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 22 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena
    Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!

tb73hdge49irrilb.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik - jakie żelazo łykałaś?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena najlepsze życzenia;) impreza musi być;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena wszystkiego najlepszego :-)
    Ja w sumie niedawno wstałam ivgdyby nie telefon to pewnie spała bym dalej :-P jeszcze trochę a Acikk przebije ;-)

przepraszam to że spałam to nie znaczy że nie powinniście mnie zaprosić na "stawianie", mam Nadzieję że to naprawić :-P

Haha swoją drogą wyobrażacie sobie gdybyśmy się faktycznie kiedyś tak spotkały? Ciekawe czy wszystkie by wróciły do domu w całości :-D

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w 5.10.15jest fajna przede na na kombinezony jakby którąś jeszcze nie miała;) ją wczoraj zamowilam 2
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2907.html

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2910.html

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Accik - jakie żelazo łykałaś?

Tardyferon fol

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziwie się że mnie jeszcze żadna nie poprawiła bo jak czytam moje posty po wysłaniu to sama mam niezły ubaw później;)

• Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja feroplex pije, zobaczymy czy się wyniki poprawią...
    Powodzenia Accik na wizycie :) Ja dopiero za tydzień.

Acikk lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Ok dziwie się że mnie jeszcze żadna nie poprawiła bo jak czytam moje posty po wysłaniu to sama mam niezły ubaw później;)

Wiesz błędy każda robi ale czasem jest po prostu jakieś słowo przekrecone albo literki a u mama-julka zawsze całą wypowiedź nabiera dzięki temu głębszego sensu :D :d

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Hello :D
    Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forum :D zieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie :P

Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.

Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?

Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy :P

Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi :)

Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj :D

Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam?? :)

Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka :D :D : D

No lekarka wczoraj pozwoliła sobie na prognozę i stwierdziła, że przy obecnym przybieraniu na wadze młoda dociągnie do 3400-3600 :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Tardyferon fol

O, też mi to teraz doktor przepisał. Zacznę brać jak się skończy Actiferol.
    Dobrze wiedzieć, że skuteczny.

‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ