X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    rany julek, ty już 36 tydzień! wow! i gratuluję udanej wizyty i sporej córci :)

Dziękuję :-) teraz ten czas zaczął lecieć niemiłosiernie. Dzisiaj belly wskazało, że weszłam w 9 miesiąc :-)

Dużo zdrówka dla Olka, mam nadzieję, że lekarz szybko zaradzi i małemu się polepszy to i on i mamusia odpoczną :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek90, no extra! 2,5kg to już coś :-D Gratuluję udanej wizyty :-D

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:41

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Dziewczyny, ale Wy kochanej jesteście. Pamiętałyście :* Niech Wam zdrowe i grzeczne dzieciaczki odwdzięczą się za to. Generalnie mój plan był dziś taki, że po wczorajszym, męczącym dniu sobie zostanę w domu i odpoczne (czytaj rozpakuję kolejne kartony). Ale nie, jak już przysypiałam to mój promotor wysłał maila, że widzimy się o 12:00 w sprawie artykułu. Tak więc zbieram się, bo znowu 60km przede mną. Mąż dziś tez cały dzień na nogach, a prosto po pracy jedzie na uczelnię bo ma dziś prowadzić zajęcia dla dwóch grup studentów, więc pewnie będzie koło 22:00 w domu najwcześniej. Tak, że taka pracowita trzydziestka dziś jestem. Kurcze, jak to dziwnie brzmi ;)

Urodzinki Ci się trafiły, promotor nie ma litości. Może w weekend sobie odbijesz, ale bez rozpakowywania kartonów :-D
    Od tego momentu, czyli następnych 30-stek, odejmuję sobie he he. Tylko Wy znacie prawdę :-D Mam też to szczęście, że wyglądam na młodszą, uff.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena sto lat!! Spelnienia marzen i szybkiej akcji porodowej;-)

Justyna wspolczuje nieprzespanej nocy:-( caluski dla Olusia, mam nadzieje ze to nic powaznego i ze szybko przejdzie, z tego co kojarze to juz drugi dzien temp wiec moze jutro bedzie lepiej.

Moniek spore juz te Nasze dzidzie:-D kurcze myslalam ze 9msc zaczyna sie od 37tc+0 :-o
    Ja sie juz doczekac nie moge kurrdeeee. Jak siedzialam w domu to nie miala czasu na takie myslenie planowanie itp, a teraz od soboty o niczym innym nie mysle, w dodatku corcia juz tak bardzo sie wypina i ma stale pory aktywnosci. A wczoraj na wieczor widzialam stopke, jak dotknelam to zabrala:-) chcialabym juz ja przytulic

moniek90, Matleena lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Hej Ho Brzuchatki!

Matleena spełnienia marzeń! :) Kubek pysznego mleka dla Ciebie na zdrowie!
    Właśnie wczoraj sobie zrobiłam dietke lekkostrawną i dzisiejsza noc w porządku, poranek również. Trzeba kontynuować więc dzisiaj kurak gotowany i ryż no i ograniczę do minimum słodkości.

Właśnie spojrzałam na listopadówki - kolejne 2 się rozpakowały :)

Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszka ;)

Matleena lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszka ;)

Tak, to uczucie będzie nam coraz częściej towarzyszyć. Ale żeby nam się poszcześciło ii to dopiero od listopada :-D
    Mam tylko nadzieję, że w nawet w bólach każda da znać, że wybiera się do szpitala ;-) :-D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :D
    Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forum :D zieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie :P

Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.

Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?

Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy :P

Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi :)

Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj :D

Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam?? :)

Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka :D :D : D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 37 tygodnia, pozwalam! Każda może już rodzić ;)

Ja np., czekam na 10 listopada i wdrażam 3xS - Spacer, Schody, Seks :) Czy pomoże to nie wiem, ale na pewno będzie ciekawsze oczekiwanie :)

revvelka, Nadulka, Pchelkaa, ania14 lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 22 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena
    Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!

tb73hdge49irrilb.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik - jakie żelazo łykałaś?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena najlepsze życzenia;) impreza musi być;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena wszystkiego najlepszego :-)
    Ja w sumie niedawno wstałam ivgdyby nie telefon to pewnie spała bym dalej :-P jeszcze trochę a Acikk przebije ;-)

przepraszam to że spałam to nie znaczy że nie powinniście mnie zaprosić na "stawianie", mam Nadzieję że to naprawić :-P

Haha swoją drogą wyobrażacie sobie gdybyśmy się faktycznie kiedyś tak spotkały? Ciekawe czy wszystkie by wróciły do domu w całości :-D

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w 5.10.15jest fajna przede na na kombinezony jakby którąś jeszcze nie miała;) ją wczoraj zamowilam 2
    http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2907.html

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2910.html

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Accik - jakie żelazo łykałaś?

Tardyferon fol

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziwie się że mnie jeszcze żadna nie poprawiła bo jak czytam moje posty po wysłaniu to sama mam niezły ubaw później;)

• Evka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja feroplex pije, zobaczymy czy się wyniki poprawią...
    Powodzenia Accik na wizycie :) Ja dopiero za tydzień.

Acikk lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Ok dziwie się że mnie jeszcze żadna nie poprawiła bo jak czytam moje posty po wysłaniu to sama mam niezły ubaw później;)

Wiesz błędy każda robi ale czasem jest po prostu jakieś słowo przekrecone albo literki a u mama-julka zawsze całą wypowiedź nabiera dzięki temu głębszego sensu :D :d

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Hello :D
    Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forum :D zieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie :P

Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.

Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?

Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy :P

Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi :)

Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj :D

Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam?? :)

Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka :D :D : D

No lekarka wczoraj pozwoliła sobie na prognozę i stwierdziła, że przy obecnym przybieraniu na wadze młoda dociągnie do 3400-3600 :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Tardyferon fol

O, też mi to teraz doktor przepisał. Zacznę brać jak się skończy Actiferol.
    Dobrze wiedzieć, że skuteczny.

‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ