Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:rany julek, ty już 36 tydzień! wow! i gratuluję udanej wizyty i sporej córci
Dziękujęteraz ten czas zaczął lecieć niemiłosiernie. Dzisiaj belly wskazało, że weszłam w 9 miesiąc
Dużo zdrówka dla Olka, mam nadzieję, że lekarz szybko zaradzi i małemu się polepszy to i on i mamusia odpoczną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Dziewczyny, ale Wy kochanej jesteście. Pamiętałyście :* Niech Wam zdrowe i grzeczne dzieciaczki odwdzięczą się za to. Generalnie mój plan był dziś taki, że po wczorajszym, męczącym dniu sobie zostanę w domu i odpoczne (czytaj rozpakuję kolejne kartony). Ale nie, jak już przysypiałam to mój promotor wysłał maila, że widzimy się o 12:00 w sprawie artykułu. Tak więc zbieram się, bo znowu 60km przede mną. Mąż dziś tez cały dzień na nogach, a prosto po pracy jedzie na uczelnię bo ma dziś prowadzić zajęcia dla dwóch grup studentów, więc pewnie będzie koło 22:00 w domu najwcześniej. Tak, że taka pracowita trzydziestka dziś jestem. Kurcze, jak to dziwnie brzmi
Urodzinki Ci się trafiły, promotor nie ma litości. Może w weekend sobie odbijesz, ale bez rozpakowywania kartonów
Od tego momentu, czyli następnych 30-stek, odejmuję sobie he he. Tylko Wy znacie prawdęMam też to szczęście, że wyglądam na młodszą, uff.
-
nick nieaktualnyMatlena sto lat!! Spelnienia marzen i szybkiej akcji porodowej;-)
Justyna wspolczuje nieprzespanej nocy:-( caluski dla Olusia, mam nadzieje ze to nic powaznego i ze szybko przejdzie, z tego co kojarze to juz drugi dzien temp wiec moze jutro bedzie lepiej.
Moniek spore juz te Nasze dzidzie:-D kurcze myslalam ze 9msc zaczyna sie od 37tc+0 :-o
Ja sie juz doczekac nie moge kurrdeeee. Jak siedzialam w domu to nie miala czasu na takie myslenie planowanie itp, a teraz od soboty o niczym innym nie mysle, w dodatku corcia juz tak bardzo sie wypina i ma stale pory aktywnosci. A wczoraj na wieczor widzialam stopke, jak dotknelam to zabrala:-) chcialabym juz ja przytulicmoniek90, Matleena lubią tę wiadomość
-
Hello Hej Ho Brzuchatki!
Matleena spełnienia marzeń!Kubek pysznego mleka dla Ciebie na zdrowie!
Właśnie wczoraj sobie zrobiłam dietke lekkostrawną i dzisiejsza noc w porządku, poranek również. Trzeba kontynuować więc dzisiaj kurak gotowany i ryż no i ograniczę do minimum słodkości.
Właśnie spojrzałam na listopadówki - kolejne 2 się rozpakowały
Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszkaMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Ale zawsze jak z rana wejdę na forum do nas to z nutką ciekawości czy przypadkiem, któraś już nie tuli swojego maluszka
Tak, to uczucie będzie nam coraz częściej towarzyszyć. Ale żeby nam się poszcześciło ii to dopiero od listopada
Mam tylko nadzieję, że w nawet w bólach każda da znać, że wybiera się do szpitala -
Hello
Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forumzieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie
Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.
Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?
Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy
Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi
Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj
Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam??
Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka: D
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matlena wszystkiego najlepszego
Ja w sumie niedawno wstałam ivgdyby nie telefon to pewnie spała bym dalejjeszcze trochę a Acikk przebije
przepraszam to że spałam to nie znaczy że nie powinniście mnie zaprosić na "stawianie", mam Nadzieję że to naprawić
Haha swoją drogą wyobrażacie sobie gdybyśmy się faktycznie kiedyś tak spotkały? Ciekawe czy wszystkie by wróciły do domu w całościMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w 5.10.15jest fajna przede na na kombinezony jakby którąś jeszcze nie miała;) ją wczoraj zamowilam 2
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2907.html
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/kurtki/kombinezon-niemowlecy-5a2910.html -
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Ok dziwie się że mnie jeszcze żadna nie poprawiła bo jak czytam moje posty po wysłaniu to sama mam niezły ubaw później;)
Wiesz błędy każda robi ale czasem jest po prostu jakieś słowo przekrecone albo literki a u mama-julka zawsze całą wypowiedź nabiera dzięki temu głębszego sensu:d
-
Acikk wrote:Hello
Właśnie wstalam po wczorajszej nocnej imprezie na forumzieloneoliwki nie wiem właśnie czemu się z nami nie staczalas, liczylam na Ciebie
Mam już wyniki krwi - megi zelastwo pomogło bo wszystko to co było zaniżone jest teraz elegancko w normie.
Za to mam powyżej normy WBC i NEU, któras miała tak i coś podpowie?
Za to mocz idealnie wszystko nieobecne ha ha nie dziwie się skoro to był dwunasty mocz tej nocy
Matlenaaa najlepszego :* zdrowka i bezbolesnego porodu i zdrowej dzidzi
Moniek gratuluje ale już masz fajna kluseczke ją się urodziłam 2800 także uwazaj
Justyna dużo zdrowka dla Olusia i siły dla Ciebie:* mówiłam już że Cię podziwiam??
Miłego dnia wszystkim, ja za 4 godziny zobacze Antka: D
No lekarka wczoraj pozwoliła sobie na prognozę i stwierdziła, że przy obecnym przybieraniu na wadze młoda dociągnie do 3400-3600 -
nick nieaktualny