Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:melduję się z rana!
Acikk i mama-julka się nawaliły chyba, bo im humory dopisywały pół nocy, teraz pewnie odsypiają, a staczajcie się!! (mogę dołączyć?) aaaależ bym się stoczyła!
I widzisz, nie odsypiam
Oj się działo do północy! Miejsce staczania ustalone, tylko dokładnej daty brak, ale jeszcze czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama julka u mnie w szafie to Bida ale z nedza!
doslownie, sporo rzeczy brakuje mi, mam nadzieje ze jutro wyjde i bede mogla dokupic, choc czesc juz zamowilam przez neta.
Dziewczyny cos mi sie wydaje ze jak tak wszystkie wskoczymy na Naszych facetow to ciszaaa bedzie na forum, ale za to w sypialniach bedzie wrzalo, a pozniej na porodowkach;-)Nadulka, MeGi2986, Ola_45, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Mama julka u mnie w szafie to Bida ale z nedza!
doslownie, sporo rzeczy brakuje mi, mam nadzieje ze jutro wyjde i bede mogla dokupic, choc czesc juz zamowilam przez neta.
Dziewczyny cos mi sie wydaje ze jak tak wszystkie wskoczymy na Naszych facetow to ciszaaa bedzie na forum, ale za to w sypialniach bedzie wrzalo, a pozniej na porodowkach;-)
Ja mam tak półtora szuflady takiej komody z Jysk. Do rozm. 62. To są głównie body i pajace. Brakuje mi grubszej czapeczki. O kosmetykach nie wspomnę.
Tak, będzie tu cisza bo na razie pozostało gadanie i marzenie
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Mama-Julka czyli dobrze kojarzyłam, że to Matleena ?
jeszcze brałam pod uwagę, że właśnie Ty też masz urodzinki ?
Zatem również życzę Wszystkiego Naaaajjjlepszego! :*
Łoł, ja mam za parę miesięcy, ale jeszcze zimą
Oczywiście kciuki zaciśnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:49
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
ja po prawie nie przespanej nocy, ciężkim wieczorze i poranku
Olek wczoraj wieczorem na zwymiotował przy gorączce 38,7
dziś w nocy o 1.30 znów taka wysoka gorączka i teraz nie chciał mi zasnąć bo znów mu skoczyła do 38
na 11.10 idziemy do pediatry, bo mieliśmy mieć szczepienie, oczywiście szczepienie znów przełożymy pewnie ze 2 -3 tygodnie, a jego niech porządnie zbada, bo nie wiem już sama czy to od ząbków czy może jakieś cholerstwo się przypałętało
ledwo żyje
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:justyna14 a może to jakiś rotawirus?? Zdrówka dla synka i Tobie również żebyś miała siły.
niby był na to szczepiony, więc ew. powinien przechodzić łagodnie, ale jak wygląda łagodne przechodzenie od nie łagodnego to nie wiem. Pierwszy raz nam choruje i martwie się
a on taki biedny, tylko na rękach by siedział, popłakuje mi często, sam chodzić za bardzo nie chce, z jedzeniem też gorzej, bo nic ze stałych pokarmów, tylko kaszki, mleko i serki ew. zblendowana zupka. Nawet czekolady nie chciał, więc myślałam, że ząbki ale ta gorączka? nie wiem już sama, niech fachowiec oceni.
7w3d 💔 -
Cześć dziewczyny
Matleena wszystkiego najlepszegożeby wszystko co sobie zaplanujesz wyszło po Twojej myśli
No nieźle, jeden dzień mnie nie ma a tu już się dziewczyny staczająSwoją drogą strach walnąć jakąś literówkę
Ja się melduję po wczorajszej wizycie. Mała waży 2500 gram, przez całe usg wkładała sobie całą pięść do buzi i ssała, uśmialiśmy się z mężem
Generalnie wszystko w idealnym porządku, lekarka nie miała się do czego przyczepić. Dostałam jedynie Monural 1 saszetkę na zwiększoną ilość leukocytów w moczu. Pobrała mi też wymaz na paciorkowce, wynik powinien być za jakiś tydzień
Co do pani doktor Pieli to muszę powiedzieć, że super kobietaDo rany przyłóż, pogodna, uśmiechnięta, zaangażowana, dokładna, profesjonalna
Opisuje wszystko co robi, dokładnie tłumaczy nawet nie pytana. Bardzo pozytywne mam wrażenia po tej wizycie
Takich lekarzy ze świecą szukać.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie 4.11 i będziemy odstawiać Luteinę.
Cieszę się, że reszta wizyt też wyszła dobrzeMatleena, MeGi2986, Nadulka, Kate4, Madzisek, Klara87, alicja_, kwiatakacji, Marta0912, genoweffa, ania14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej
ja po prawie nie przespanej nocy, ciężkim wieczorze i poranku
Olek wczoraj wieczorem na zwymiotował przy gorączce 38,7
dziś w nocy o 1.30 znów taka wysoka gorączka i teraz nie chciał mi zasnąć bo znów mu skoczyła do 38
na 11.10 idziemy do pediatry, bo mieliśmy mieć szczepienie, oczywiście szczepienie znów przełożymy pewnie ze 2 -3 tygodnie, a jego niech porządnie zbada, bo nie wiem już sama czy to od ząbków czy może jakieś cholerstwo się przypałętało
ledwo żyje
Ukochaj Olka od cioci z forum
Wiem jak to jest, patrzeć na dziecko które wygląda jak flak po takich przejściach -
moniek90 wrote:Cześć dziewczyny
Matleena wszystkiego najlepszegożeby wszystko co sobie zaplanujesz wyszło po Twojej myśli
No nieźle, jeden dzień mnie nie ma a tu już się dziewczyny staczająSwoją drogą strach walnąć jakąś literówkę
Ja się melduję po wczorajszej wizycie. Mała waży 2500 gram, przez całe usg wkładała sobie całą pięść do buzi i ssała, uśmialiśmy się z mężem
Generalnie wszystko w idealnym porządku, lekarka nie miała się do czego przyczepić. Dostałam jedynie Monural 1 saszetkę na zwiększoną ilość leukocytów w moczu. Pobrała mi też wymaz na paciorkowce, wynik powinien być za jakiś tydzień
Co do pani doktor Pieli to muszę powiedzieć, że super kobietaDo rany przyłóż, pogodna, uśmiechnięta, zaangażowana, dokładna, profesjonalna
Opisuje wszystko co robi, dokładnie tłumaczy nawet nie pytana. Bardzo pozytywne mam wrażenia po tej wizycie
Takich lekarzy ze świecą szukać.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie 4.11 i będziemy odstawiać Luteinę.
Cieszę się, że reszta wizyt też wyszła dobrzemoniek90 lubi tę wiadomość
7w3d 💔