Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a tu jak zaczynał powolutku sam chodzić - mniej więcej jak miał 11 msc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:33
genoweffa, Madzia890722, pati_zuzia, maya34, Madzisek, iNso87, Klara87, Flakonik, kwiatakacji, Matleena, alicja_, Pchelkaa, MeGi2986, Nadulka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:No Acikk następna, to ja już nie wiem... to normalne że mi brzuch nie twardnieje?
w ogóle to Wy już tak blisko, a mi jeszcze tyyyle czasu do terminu...
Ciesz się! bo to naprawdę NIC PRZYJEMNEGO! straszny dyskomfort... i ciężko w ogóle się poruszać... wkurza mnie to strasznie, bo nawet jak mam energię i zaplanuję sobie, że coś porobię w domu to jak mnie najdzie to twardnienie to nie ma opcji, żeby coś zrobić...
Tego twardnieniea chyba nie idzie pomylić z maluszkiem, jak brzuch twardnieje to napina się całyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:40
-
a tu z początku wakacji, zadowolony po barszczyku mamusiu
chyba mu smakowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:33
genoweffa, pati_zuzia, Ola_45, 28latkaa, maya34, Madzisek, iNso87, Klara87, Flakonik, Dżulia, kwiatakacji, Pchelkaa, MeGi2986, Nadulka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Haha Justyna o matko ale slodziak
i takie jasne włoski ma
super
I będziesz miała dwa takie słodkie bąbelki ale czadciekawe czy pola będzie podobną do brata
Pola no to powodzenia i też czekamy na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:52
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna- jaki przystojniak!!
Ja dziś wizytuję na 15:20
Torba nie spakowana, ale mam odłożone niektóre rzeczy do spakowania w torbie papierowej i czekają aż dokupię całą resztę
Wiecie co jem? Mini ptysie z bitą śmietaną!justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:KasiaG - Jak tam u Ciebie?
uważam, że to nawet lepiej gdyby Cie przewieźli na wszelki wypadek do szpitala o III stopniu referencyjności. Zawsze to bezpieczniej.
Acik - Ja wizytuje dopiero 20:15 więc pewnie dam znać dopiero po 21:D -
nick nieaktualny
-
JA dzisiaj przez pół nocy karmiłam piersią swoje nowonarodzone dziecie. Gdzie się je położylo tam spało, było tak spokojne, że nawet na karmienie trzeba było budzić. Anioł po prostu. Oby sen był proroczy i Lila po urodzeniu też była taka grzeczna i spokojna:)
genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycherry_lady wrote:Cześć dziewczyny
zaczęłam czytać Wasze wpisy ale niestety nie da się wszystkich nadrobić, tym bardziej że już daaaaawno nie zaglądałam na belly... mam termin na 10 grudnia i już nie mogę się doczekać... czuję się jakbym wiecznie była w ciąży.... nie mogę butów założyć, schylić się, podnieść się z łóżka... a mój brzusio nie jest za duży... dodam że będzie córcia
P.s. macie już torby spakowane do szpitala? no i jak przygotowania w domu na nowego członka rodziny?
Pozdrawiam serdecznie!
Dziewczyny na wątku jest oficjalnie 148dzidzusiów. Niech jeszcze ktoś dołączy zeby bylo 150iNso87, alicja_ lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 trzymaj się tam z maleństwem! miejmy nadzieje, że przetrzymają Ciebie te 2 tyg...nie martw się na zapas ostatnio czytałam, że w 33 tyg jest możliwość, że dziecko będzie w stanie samo oddychać. Trzymam za Was kciuki.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia na wizytach.
KASIAG trzymam mocno kciuki
Justyna przekochany ten twój synuś
Rozmawiałam dzisiaj z moim ginem, bo troche sie martwie bo od wczoraj czuje mniej ruchow z jednej strony i mam jutro przyjsc do niego na wizyte. A jutro zaczynam już 36 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:00