Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:
Rozmawiałam dzisiaj z moim ginem, bo troche sie martwie bo od wczoraj czuje mniej ruchow z jednej strony i mam jutro przyjsc do niego na wizyte. A jutro zaczynam już 36 tydzień
34 i 6 to jutro powinien być chyba 35, bynajmniej mój ginekolog tak liczy i w szpitalu też nie zaokrąglali... -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Justyna Oluś jest słodki
ja sobie w sobotę przeglądałam właśnie zdjęcia mojej małej z okresu rok-dwa latka, takie słodziaki małe te dzieci wtedy. I pomyśleć że teraz tak wyczekujemy tych okruszków a za rok też takie będą
Dziś muszę zapytać właśnie na wizycie jak lekarz to widzi . Nie chciałabym usłyszeć że w razie czego czekamy do akcji porodowej...
Tak sobie marzę, że na wiosnę jak już będzie miał te 3-4 mc to już będzie można wyjść na spacerek dłuższy i w ogóle...Pewnie będę narzekać że nie wyspana i w ogóle, ale chciałabym już mieć Kubusia przy sobie :)i tak mi sięmarzy żeby na lato być już super szczupłą laską
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:14
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:kurcze, jak Wy liczycie te tygodnie?
34 i 6 to jutro powinien być chyba 35, bynajmniej mój ginekolog tak liczy i w szpitalu też nie zaokrąglali... -
Dzięki dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba:). Oczy już do mnie lecą wiec obiecuję, że nie będzie ślepy na stałe:). Uwielbiam szyć zabawki, może uda mi się wrócić do tego zajęcia i coś dorobić na macierzyńskim;).
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:kurcze, jak Wy liczycie te tygodnie?
34 i 6 to jutro powinien być chyba 35, bynajmniej mój ginekolog tak liczy i w szpitalu też nie zaokrąglali...Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:Ja po tym krwawieniu teZ dosc dlugo nie czulam ruchow. Flakonik Jedz cos slodkiego pooddychaj a po wizycie daj Znac.ufffkroplowka sie konczy pol dnia leciala
kasia czyli mowisz ze juz masz mniejsze te skurcze i lepiej ogolnie?
-
Hashija wrote:Fajnie, to jestesmy w tym samym dniu ciazy i w tensam dzienbedziemy wizytowac. A dzisiaj sie zastanawialam kiedy to moja ciaza bedzie bezpieczna donoszona
dzieki za info!
Ja tu takie strachy mam a sie jeszcze okaze ze Gabrysia po terminie wyjdzie
A to będzie bardzo możliwe;P Moja siostra chodziła 4 tygodnie z małym rozwarciem, szyjka skrócona, czop odpadł więc uważała na siebie i co? Urodziła dzień po terminie:)Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny,
Ja dzisiaj miałam usg i dowiedziałam się że mam łożysko nisko schodzące, brzegiem dochodzące do ujścia wewnętrznego, mam mieć kontrolę za 3 tyg i może się podniesie a jak nie to czeka mnie cc, zaskoczona jestem bardzo bo nastawiałam się w 100% na poród sn, a tu takie coś. Czy któraś też tak ma bądź miała? Czy się podniosło te łożysko? A nawet jak się podniesie powiedzmy w tym 35 tygodniu i nastawię się na poród sn, a potem się znowu obniży i ja o tym nie będę wiedziała to co wtedy? Ta lekarka co mi robiła usg powiedziała że może dojść do krwawienia i odklejenia łożyska, bardzo mnie to zmartwiło. -
Mi$ia26 wrote:My torbe pakujemy za tydzien jakos mi sie do tego nie spieszy
Dziewczyny a pierzecie rozki ochraniacze na łozeczko???
Rozek też już wyprałam a z ochraniaczem na lozeczko jeszcze nie wiem... bede miala ochraniacz uzyczony i boj sie ze w praniu cos die z nim stanie -
iNso87 wrote:U mnie tak samo;) i ja tak licze,ze 35tydz dopiero a nie 36tydz. Tak samo belly pokazuje mi ciaze donoszona 11.11 ale to za wczesnie..i u mnie donoszona czyli 38tydz to powinno byc 18.11 tydzien pozniej;)
-
Kurwa mąż gdzieś jechał i mowie wejdz po drodze do lidla i kup mi boczek do zurku. I jak poszedł napisalam mu SMS żeby kupil jeszcze mleko. I mial se tam koszule poogladac.
I dzwoni do mnie że do domu jedzie i pytam się go czy coś kupił a on że nie bo nic nie było w tych koszulach i kupił tylko mleko. A ja mowie no a boczek? A on do mnie yyy NIE BYLO!
Kurwa czy to tak ciężko zapamiętać DWIE rzeczy? Pojade do tego lidla i mu udowodnie że jednak był... Boże nie wiem jak to będzie jak się Antek urodzi i sama nie ogarne wszystkiego...
Wiem że to pierdola no ale kriwajeszcze mi gada że nie było jak dobrze wiem że albo mnie nie słuchał jak o tym mówiłam albo zapomniał jak tylko wyszedł z domu :]
A potem vbeda w TV mówić że dziecko w aucie zostało bo facet zapomniał zawieźć do przedszkolato będzie o nas
-
nick nieaktualnyHaha Acikk to bedziesz musiala chyba Ty wozic dziecko zeby mezu nie zapomnial
Jeeeeejjjjjuuuu belly pokazuje 9 miesiac:) Dziewczyny wytrzymajmy jeszcze troche
Widze ze juz powstal watek Lipcowek tez czas naprawde szybko zasuwaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:06
alicja_ lubi tę wiadomość
-
AAA i jak wychodził to ją sprzatalam i mówi żebym dokonczyla a jemu zostawiła odkurzanie i mycie podlogi, jak nie wróci zanim wyjde (po boczek do lidla) to mu zostawie kartkę jakie mamy w domu pomieszczenia bo ostatnio zapomniał pokój Antka poodkurzac
gosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny