Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Misia a mowia ze to kobietom ciaza ryje mozg:P ok ja tez se robie kartke na zakupy ale co mialam mu napisac kartke z jedna rzecza:D pewnie by zapomnial ze ma kartke
Normalka, mój mąż często chce żebym mu wysłała SMS-a jak ma kupić dwie rzeczy bo mówi że zapomniwięc Ja mu wierzę i wysyłam chociaż kiedyś go opieprzyłam jak może nie pamiętać kilku rzeczy to jakoś pamięć mu się polepszyła
-
nick nieaktualnyHej;) u mnie narazie bez zmian leże i czekam aż czas będzie szybciej leciał
ale już jest ciężko a szczególnie w nocy no ale trzeba to wytrzymać
Flakonik ją też słabo czulam ruchy w piątek i pojechałam do gin uspokoiła się że wszystko ok na dodatek gin pożyczyła mi detektor żebym mogła sobie w domu słuchać jak mnie coś będzie niepokoić
Ją też licze inaczej te tygodnie np teraz licze że jestem w 33tc jeszcze i gin też tak liczy;)
Justyna slodkiego masz synka;)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach;)
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeej!
Melduję się po wizycie, przez 3 tygodnie przytyłam 4kg ;> Masakra jakaś... Ale jeszcze w normie podobno:P
Na upławy dostałam receptę na globulki robione- 1x1 na noc.
Szyjka długa, ale... mam rozwarcie na opuszek
Pani doktor stwierdziła że nie sądzi żeby Mały się odwrócił, na następnej wizycie tj. 16.11 będzie podglądać go na usg i wtedy zobaczymywyniki w porządku, nawet hemoglobina ponad normę czyli baaardzo dobrze
Ja piorę wszystko- i rożek i ochraniacz. W 30' ale pioręMadzisek, pati_zuzia, Hashija, Kate4, Mama-julka, ania14, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Ja swojemu zawsze robie liste zakupów. Najlepsze jest jak robie mu karteczke żeby warzywa w pracy kupił i np na liście jest cebula to przyniesie mi uwaga 2 szt. Albo ogórki to kupił (2 gruntowe) wiec od tej pory muszę mu pisac ile sztuk
Hashija, Kate4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja swojemu zawsze robie liste zakupów. Najlepsze jest jak robie mu karteczke żeby warzywa w pracy kupił i np na liście jest cebula to przyniesie mi uwaga 2 szt. Albo ogórki to kupił (2 gruntowe) wiec od tej pory muszę mu pisac ile sztuk
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co za koszmarny dzien!! Czy wy tez macie hemoroidy? Myslalam ze dzisiaj umre podczas zalatwiania sie. Cos okropnego, a przy tym tyle krwi ze az mi sie slabo zrobilo, jak temu zaradzic? Tylek mnie boli do tej pory, do tego strasznie mi dzisiaj slabo, myslalam ze zemdleje na zakupach, ledwo zyje:( a jak u was z samopoczuciem?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, byłam dziś u lekarza rodzinnego po receptę na żelazo bo mi gin zapomniała wypisać i lekarka się mnie pyta czemu biorę to zelazo ją mowie że mam w ciazy zaniżone wyniki bla bla a ona do mnie ahaa jest pani w ciazy?? A ja yyy no?? A ona a który tydz ja mowie że 34 a ona oczy na mnie i mówi noo nie raz tak się ładnie te ciążę układają ale takiego czegoś nie widziałam jeszcze
kwiatakacji, Matleena, Moniusia89, alicja_, Marik, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem, ale tak po cichu
czytam sobie Was tylko
mój mąż właśnie maluje pokój maluszkowi i mam nadzieję, że już w końcu skończy, bo już ze 3 tygodnie to trwa, bo ciągle przebija... tylko on robi sobie między każdym malowaniem kilka dni przerwy:Palicja_ lubi tę wiadomość
-
Ja leze w lozku bo nalazilam sie dzis,Malz robi obiad sobie i Malej,i odrabiaja lekcje. Jeszcze jak zwykle jakas ku### musiala mnie w biedrze wkurwic;/ co za ludzie!!!! ;d Malz poszedl z Corka szybciej w kolejke a przede mna szla jakas baba wiek 45-50lat,oni juz doszli i staneli w kolejke z drugiej jakby strony a ta baba z tej co ja szla skrotem i wpierdolila sie jeszcze przed moja Laura:o ja z tylu za Nia z tekstem przepraszam i stanelam przed Nia i Laure na przod przeprowadzilam,oczywiscie spojrzala chamskim wzrokiem ale nic,pczywiscie ludzi bylo full 3kasy otwarte,slysze po chwili dzwonek a,ze stalam kolo kasy obok wrecz w wejsciu do tej co wlasnie akurat miala sie otworzyc i kasjerka akurat przyszla i mowi prosze obok,nie zdazylam sie obrocic a ta baba jeb przede mna,ja o Ty Kurwa se mysle,to ja przed Nia sie wepchnelam za Jej zakupy i fuch do tylu na tasme i powiedzialam gdzie sie wpycha i kultury troche,nie dosc,ze za nami stala obok w kolejce to jeszcze przed kobieta w zaawansowanej ciazy sie pcha,oczywiscie,zamiast przeprosic to kloci sie stoi pfff ale zjechalam Ja od gory do dolu,to do mnie mowi,zebym skonczyla a ja jeszcze glosniej i,ze NIE!!! Niech ludzie widza co za chamstwo,oczywiscie kazdy sie na Nas gapil:p hehehe zaplacilismy i poszlismy:p
Hashija lubi tę wiadomość
-
puli27 wrote:Hej co za koszmarny dzien!! Czy wy tez macie hemoroidy? Myslalam ze dzisiaj umre podczas zalatwiania sie. Cos okropnego, a przy tym tyle krwi ze az mi sie slabo zrobilo, jak temu zaradzic? Tylek mnie boli do tej pory, do tego strasznie mi dzisiaj slabo, myslalam ze zemdleje na zakupach, ledwo zyje:( a jak u was z samopoczuciem?
-
Matleena wrote:INso87, Ty to z tych co nie popuszcza chyba, nie?
Hashija lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Puli u mnie tez problem z "hemkami", teraz chodze z malymi "na wierzchu" i mnie nie bola ale sie nie schowaly a co sama,ze tak powiem wcisne na miejsce to mnie bola,jakby tam miejsca nie mialy;/ a jak tylko wylaza z powrotem to mam wrazenie,ze sie zalatwiam ... a to hemek wypada.podejrzewam,ze po porodzie bede sie musiala zglosic do specjalisty do usuniecia ich skoro juz wypadaja na zewnatrz..
mozna cos na to stosowac w ciazy?