Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi$ia26 wrote:Madzisek masz racje Acikk lubi nasze towarzystwo
Czy wy tez zrobiyscie sie takie antyspoleczne jak mnie wkurza jak ktos mi sie wieczorem zwala zeby posiedziec a szczegolnie szwagierka ktora chce przyjsc tylko zeby sobie zapalic a moj nie umie powiedziec ze sie zle czuje bo mnie skurcze lapia tylko no ok to przyjdz normanie wtedy nerwicy dostaje ;/
Noo ja nie wiem bo jak już stwierdziłyscie nie mam towarzystwa heheh
A tak serio to nie przejmuj się ja też tak mam ostatnio, najchętniej siedze w domu sama z mężem bo mogę się polozyc kiedy chce zdrzemnac czy cosi głupie gadki o niczym też mnie jakos irytuja
to wszystko te hormony
-
Mi$ia26 wrote:Madzisek masz racje Acikk lubi nasze towarzystwo
Czy wy tez zrobiyscie sie takie antyspoleczne jak mnie wkurza jak ktos mi sie wieczorem zwala zeby posiedziec a szczegolnie szwagierka ktora chce przyjsc tylko zeby sobie zapalic a moj nie umie powiedziec ze sie zle czuje bo mnie skurcze lapia tylko no ok to przyjdz normanie wtedy nerwicy dostaje ;/yyy mowie chyba sam se bedziesz siedzial z nimi.. bo ja bede spac:p
-
A ja leze dalej w lozku,Malz obok zasypia,Laura obok w pokoju z lampka zapalona tez,a ja leze i ryje sama do siebie patrzac w telefon i czutajac kawaly,nie wiem czemu ale myslalam,ze sie posikam jak przeczytalam ten kawal:p
Wnuczek pyta babcię:
- Babciu, dlaczego ty śpisz z podwiniętymi nogami?
- Bo mi tak wygodnie, a dlaczego pytasz?
- Bo tata mówi, że jak wyciągniesz, to kupimy sobie auto.
ZieloneOliwki, rewelka, Pchelkaa, Ola_45, Mama-julka, pati_zuzia, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też jestem antyspołeczna, nigdy nie byłam duszą towarzystwa ale lubiłam się przed ciżą odstresować przy... ekhem ekhem ze znajomymi
Ale teraz idę jak mnie bardzo namawiają bo nie mam ochoty, ale nie chcę być zupełnym odludkiem. Denerwują mnie pijani ludzie
Nie ukrywam jednak że jak tylko będę mogła to zostawię małego z tatusiem i wyjdę się odstresować.
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:e sie posikam jak przeczytalam ten kawal:p
Wnuczek pyta babcię:
- Babciu, dlaczego ty śpisz z podwiniętymi nogami?
- Bo mi tak wygodnie, a dlaczego pytasz?
- Bo tata mówi, że jak wyciągniesz, to kupimy sobie auto.
mnk- po samo zwolnienie jakoś między kolejką nie da rady? -
ZieloneOliwki wrote:Ja też jestem antyspołeczna, nigdy nie byłam duszą towarzystwa ale lubiłam się przed ciżą odstresować przy... ekhem ekhem ze znajomymi
Ale teraz idę jak mnie bardzo namawiają bo nie mam ochoty, ale nie chcę być zupełnym odludkiem. Denerwują mnie pijani ludzie
Nie ukrywam jednak że jak tylko będę mogła to zostawię małego z tatusiem i wyjdę się odstresować.
I będziesz denerwujacym pijanym człowiekiem -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja już po wizycie. Doktor przyjął mnie wcześniej.
Sarka od dziś ma nową ksywę - PATYK.
Lekarz mówi, że jest strasznie długa i chuuuuuuuuuuuda. Brzuszek ma chudziutki, a nogi długie. Znów żartował, że to wszystko po mamie. Ja mimo wszystko się zmartwiłam - brzuszek wygląda na 32 tydzieńReszta w miare ok,ale przez ten brzuszek termin z USG wychodzi na 20.12 (gdzie termin z miesiączki na 1.12...).
Dzidzia waży 2359 gram czyli wciąż poniżej normy. W 10 dni przybrała 300 gram. Nie wiem czy to dużo czy mało.MeGi2986, ZieloneOliwki, Mama-julka, Madzisek, pati_zuzia, kwiatakacji, Karola1990, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik – Oby wszystko okazało się jutro w porządku na wizycie. Trzymam kciuki.
Ja również jutro wg belly zaczynam 36 tydzieńJak to zleciało...
Dopiero co testowałyśmy!
Kasiag24, będzie dobrze! Najważniejsze, że kroplówki działają i skurczy jest mniej!ania14 lubi tę wiadomość
-
Alicja no ale jak Ty jesteś chuda to raczej normalne że Twoje dziecko nie będzie pulpetem?? Lekarz powiedział że należy się tym martwic? Przecież każde dziecko jest inne tak samo jak każdy dorosły
Ty jesteś patyk to i Sara też
ja mysle że 300 g w 10 dni to dużo
alicja_ lubi tę wiadomość