Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Jakiejs glupawki dostalam:p
pelnia moze? :Pp ale nie łysy patrze przez okno odsloniety to chyba nów?:p
Alicja nie przejmuj sie tymi pomiarami,taka uroda Sary poprostu i tyle,w zyciu plodowym robi sie juz na modelke poprostu;D
Apropo's pełni!
Pełnia jutro tj. 27 październik 2015 13:05:59! Żeby mi tylko żadna przez to nie urodziła!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, że ostatnio dostałam voucher na sesje brzuszkową. Ucieszyłam się i zadzwoniłam do fotografa – Pani zaproponowała mi termin 11 stycznia 2016 …. Fajnie, ale nie będzie już brzucha
Zapytałam w takim razie czy nie ma możliwości przerobienia tej sesji na noworodkową, ale powiedziała, że sesja noworodkowa to sesja dzidziusia do 14 dnia życia, więc też się nie łapieparanoja
Zapytałam w takim razie, czy nie mogę tego zamienić na zwykła sesję małego dzidziusia - „nie, bo nie zmieści się do koszyka”nosz kurrr
Asiowa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje pozytywnych wizyt:-)
Ala mysle ze 300 gram w 10 dni to sporo, moja przybrala 179g w 7 dni.
Dziewczyny oszczedzam sie jak moge, ale tak chce do ludzi! W piatek urodziny tesciowej- 50te, mialam szykowac je jako niespodzianke wspolnie ze szwagierka ale tesciowa mnie wkurza ostatnio a poza tym zle sie czuje wiec niech sama sobie szykuje.
Od 30 min dziecko sasiadow z dolu tak placze ze az serce mi sie sciska. To nie pierwszy raz taka chora akcja. Chlopiec ma 1,5 r w ciagu dnia siedzi z dziadkiem i slysze codziennie jak ten dziadek go nasladuje, ten maly cos mowi ze cos chce (oczywiscie po swojemu) a ten dziad stary go przedrzeznia! Np chlopiec wola pic a dziadek: łe łe pic! Jest chyba jakis niezrownowazony psychicznie, czesto tego dzieciaka doprowadza do placzu. I nie ma wieczora zeby nie plakal, sory on wyje, tak wyje ze mam ochote pojsc i go zabrac i krzyczy maaaammma. Nie wiem co tam sie dzieje ale od razu zle mysli przychodza do glowy. A rodzina jakas nie bardzo chyba bo mieszkaja w 3 pokojowym mieszkaniu: dziadkowie(ok55l) ich corka mezem i dwojka dzieci i ich syn z dziewczyna. Wiec meksyk. -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Inso dobre masz podejscie kurde ludzie widza kobiete z brzuchem a pchaja sie jak nienormalni tym bardziej nie rozumiem kobiet co byly w ciazy nie przepuszcza kobiety z brzuszkiem a jeszcze cie zmierza od gory do dolu chamstwo poprostu ;/
Acikk ty moze udajesz ze tam nosisz Antosia co przyznaj sie
A gdzie Mama-Julka sie podziewa co hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllloooooooooooooooooooooooo)
Dzięki, że o mnie pamiętasz
Jestem, jestem teraz czytam Was na telefonie i pewnie z czasem się przyzwyczaję do pisania. Tablet się rozwala, tzn. chyba wirusy się za Androida wzięły. No kicha. Muszę iść do znajomego informatyka bo nic się na tym nie znam -
nick nieaktualnyHej, witam się i ja po wizycie, mieliśmy dziś gości i tak zleciało.
U Franka wszystko ok, wazy 1800g, termin z om i usg taki sam. Przepływy, serduszko, nerki wszystko ok. Nastepna wizyta za 4 tyg i na niej gin bedzie umawiał mnie na poród w klinice. Wyniki z krwi minimalnie jeszcze niższe więc mam dokończyć żelazo bo zostało kilka tabletek. Jeśli chodzi o mnie, to mam wod plodowych w gornej granicy, stad mozliwe ze mam cały czas napięty brzuch. Szyjka skrocila mi sie z 4cm do 2.8cm i lekarz powiedzial ze jesli chce dotrzymac do 38tc to mam naprawde sie oszczedzac. Niepokoi go fakt ze skurcze i bole brzucha mam zazwyczaj rano po odpoczynku i leki rozkurczowe na nie nie działają kazal mi obserwowac siebie i sluz czy przypadkiem nie zacznie sie barwic. No i na dodatek mam zespół cieśni nadgarstka więc się z tym pomęcze do porodu. Woda mi sie strasznie zatrzymuje w organiźmie, jestem cała opuchnięta, ale taki mój urok.
Gratuluję udanych wizyti powodzenia na jutrzejszych!
Mama-julka, Madzisek, pati_zuzia, kwiatakacji, Karola1990, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk- ale wtedy to już mnie nie będzie interesowało, ważne że nikt mnie nie będzie wkurzał
Alicja- też mi się zdaje że to dużo 300g w 10 dni
Ania- mi dziś lekarz powiedział, że jeśli puchnięcie idzie w parze z wagą to jeszcze nie jest źle. Żle by było gdyby ciśnienie skakało albo było bardzo wysokie cały czas.
Dziewc zyny które mają mokro w gaciACH- znajdujecie czasem jakieś gluty na papierze...?
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Gratuluje pozytywnych wizyt:-)
Ala mysle ze 300 gram w 10 dni to sporo, moja przybrala 179g w 7 dni.
Dziewczyny oszczedzam sie jak moge, ale tak chce do ludzi! W piatek urodziny tesciowej- 50te, mialam szykowac je jako niespodzianke wspolnie ze szwagierka ale tesciowa mnie wkurza ostatnio a poza tym zle sie czuje wiec niech sama sobie szykuje.
Od 30 min dziecko sasiadow z dolu tak placze ze az serce mi sie sciska. To nie pierwszy raz taka chora akcja. Chlopiec ma 1,5 r w ciagu dnia siedzi z dziadkiem i slysze codziennie jak ten dziadek go nasladuje, ten maly cos mowi ze cos chce (oczywiscie po swojemu) a ten dziad stary go przedrzeznia! Np chlopiec wola pic a dziadek: łe łe pic! Jest chyba jakis niezrownowazony psychicznie, czesto tego dzieciaka doprowadza do placzu. I nie ma wieczora zeby nie plakal, sory on wyje, tak wyje ze mam ochote pojsc i go zabrac i krzyczy maaaammma. Nie wiem co tam sie dzieje ale od razu zle mysli przychodza do glowy. A rodzina jakas nie bardzo chyba bo mieszkaja w 3 pokojowym mieszkaniu: dziadkowie(ok55l) ich corka mezem i dwojka dzieci i ich syn z dziewczyna. Wiec meksyk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Alicja, ale w tak zaawansowanej ciąży już się nie wyznacza TP z USG! Nie panikuj. Sara będzie chudzinką po prostu. Jak ma być grubasem po takiej mamusi?
No może macie racje dziewczyny...
Jest jeszcze opcja, że geny po moim tacie - chudy długi patyk 2 metry wzrostu.