Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Dzięki, że o mnie pamiętasz
Jestem, jestem teraz czytam Was na telefonie i pewnie z czasem się przyzwyczaję do pisania. Tablet się rozwala, tzn. chyba wirusy się za Androida wzięły. No kicha. Muszę iść do znajomego informatyka bo nic się na tym nie znam
Ja też o Tobie pamiętamWczoraj tutaj wpadłam poczytać i nie widziałam wpisów od ciebie, no ale stwierdziłam że zapewne weekend i odpoczywasz od forum.
Dziś byłam na szkole rodzenia i położna mówiła, że urodził się dzisiaj dzidziuś ważący minimalnie ponad 700g. Matka zbagatelizowała niepokojące objawy. Jej mama powiedziała żeby się położyła i przejdą, a tu duu...aaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 21:55
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt
Moja wizyta dopiero za tydzien
Aicja maa juz w brzuszku przygotowuje sie do modelingu
Ja tez chetnie w pelnie 25.11 moge rodzic nie obraze sie
Ja wczesniej lubilam towarzystwo a teraz mnie drazni oby po porodzie przeszloalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Dziś byłam na szkole rodzenia i położna mówiła, że urodził się dzisiaj dzidziuś ważący minimalnie ponad 700g. Matka zbagatelizowała niepokojące objawy. Jej mama powiedziała żeby się położyła i przejdą, a tu duu...aa
-
Coś tu spokój dzisiejszego wieczoru czyżby wszystkie ładnie spaly? Mnie nawet krzyż dziś nie boli normalnie szok
ten Antoś to jednak mnie chyba kocha
chyba skorzystam z okazji że śpi i też spróbuje usnac
bo jak zacznie szalec to już nie usne
-
nick nieaktualny
-
No misia na coś trzeba czekac he he
a tak serio to teraz się ciągle czymś stresujemy a to za mokro a to brzuszek twardy a to coś a jak już będzie można rodzic to pewnie będziemy narzekać że nic się nie dzieje mimo sprzątania chodzenia po schodach seksowania itp
-
Acikk wrote:Ale wiecie co następną pelnia księżyca 25.11 to ja na ochotnika mogę rodzic
Poprzednio rodziłam w święta i to była akurat pełnia a na porodówce mieli ręce pełne roboty cały dzień i całą noc więc między 22 a 25 listopada sex, porządki i może sie utrafi na tą pełnię znowuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 23:15
-
nick nieaktualnyTo bedziemy sie wszystkie seksic haha na forum dopiero cisza bedzie
A tak serio to tak jak Acikk pisze ze pewnie ni sie nie bedzie dzialo az wkoncu przenosimy te nasze dzieciatka(oby nie!Kacper juz za 2 ty bedzie wyganiany)i wtedy bedziemy narzekac dopieroi
Mojemu dzis pokazalam jak ma wygladac masaz krocza to odrazu mu sie spodobalo i powiedzial ze od jutra zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 23:22
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny