Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmien stanik na sportowy jak dziewczyny nosza,albo na taki zwykly wlasnie tylko z dolu usztywniany fiszbinami. Moze akurat. A jak nie to tak jak mowisz,zglos to dla gina,moze rzeczywiscie cos sie tam dzieje.
A ja wlasnie jestem w polowie tez robienia ciasta,wlasnie upieklo mi sie marchewkowe ciasto i fajnie pachnie piernikiem bo przyprawe dodalam,zostalo mi zrobic krem z mascarpone i smietanki,wsadzic w srodek i na wierzch posmarowac po ciescie i obsypac migdalami mhmmm czuje,ze bedzie boskie:D
Ale poki co zrywam sie najpierw po Laure bo zaraz konczy swoje zajecia zumby;)alisss871, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co tu taka cisza dziewczynki ociagacie sie ostatnio
Masakra pisalam z dziewczyna ktora rodzila u nas w szpitalu i podobno nie sa chetni dawac znieczulenie i maja tylko tlen boze co ja zrobie jak bedzie bolalo ze bede mdlala i zaczelam panikowac ;/ -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:A ja wlasnie jestem w polowie tez robienia ciasta,wlasnie upieklo mi sie marchewkowe ciasto i fajnie pachnie piernikiem bo przyprawe dodalam,zostalo mi zrobic krem z mascarpone i smietanki,wsadzic w srodek i na wierzch posmarowac po ciescie i obsypac migdalami mhmmm czuje,ze bedzie boskie:D
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:A co tu taka cisza dziewczynki ociagacie sie ostatnio
Masakra pisalam z dziewczyna ktora rodzila u nas w szpitalu i podobno nie sa chetni dawac znieczulenie i maja tylko tlen boze co ja zrobie jak bedzie bolalo ze bede mdlala i zaczelam panikowac ;/
W moim szpitalu nie ma znieczuleniatylko gaz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej;) jak mija dzień? U mnie w dzień ok ale noce są straszne nie umiem znaleźć pozycji do spania bo na każdym boku ugniatam któreś dziecko i jest im niewygodne;/
Tak się cieszyła że nie mam rozstepow na brzuchu a popatrzylam dziś na tyłek i szok ile rozstepow mi się zrobiło, nawet to boli. W sumie to moja wina bo smarowalam tylko brzuch a pośladków nie bo nie sadzilam że one się tak rozszerzają;/
Flakonik Ty chyba dzisiaj miałas wizytę, daj znać?
Gosia MMM Ty też dawno się nie odzywalam co tam u Ciebie?
Dagietka Ty pisarza że tylko 8 kg przytylas?masakra ją już 16 a tu jeszcze 2 tyg ale może 20 nie przekrocze;)
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d84a03ccfb2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33654d186b2b.jpg
Marta0912, Flakonik, Madzisek, Dżulia, Kate4, Nadulka, revvelka, pati_zuzia, MeGi2986, alicja_, rewelka, genoweffa, Mama-julka, kwiatakacji, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Dziewczyny ważą 2400g i 2550
Czyli przyrosly w ciagu tygodnia o ok.200g wiec jak najbardziej w normie. Byłam też na ktg i wszystko w porządku. Zapisaly sie jakies male skurcze.
Bardziej martwi mnie moja szyjka, bo ginekolog powiedzial ze jest bardzo skrocona już ale na szczescie nie ma jeszcze rozwarcia żadnego. Wiec na razie moge byc dalej w domu i czekac na ten momentMarta0912, Mi$ia26, ania14, Madzisek, Kate4, Nadulka, Karola1990, pati_zuzia, MeGi2986, iNso87, alicja_, lilianna, Matleena, genoweffa, mandarynkaa, Mama-julka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:I myślisz, że jak zafarbujesz włosy to urodzi się rude dziecko? Jak ma być rude to i farba nic nie zmieni. Jak chcesz farbować to nie słuchaj rodziny tylko farbuj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik super ze wszystko ok:-) dziewczynki juz spore jak na blizniaki:-)
Ja to sie dziwie ze tak malo przytylyscie, i tak mysle ze ja moze cos pomylilam. No ale patrze do karty i na pierwszej wizycie bylo 59 kg a 3 tygodnie temu 77 kg, nie zdziwie sie jak jutro bedzie 80. A chcialam nie przekraczac tej cyfry... Dzieki Bogu rozstepow poki co nie mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do farbowania wlosow ja w trakcie ciazy farbuje regularnie co 1-1,5 msc (farba bez amoniaku). Nienawidze odrostow, kojarza mi sie z zaniedbaniem, jeszcze spoko jak maly odrost i nie duza roznica koloru, ale przerazaja mnie dziewczyny ktore chodza z odrostem przy kolorze blond na pol glowy, bo chca wrocic do naturalnego (tak jak dziewczyba szwagra), kurcze jak bym chciala wrocic do naturalnego to ten odrost ufarbowalabym w bardzo zblizonym kolorze do naturalnego i pozniej niech rosna, przynajmniej takiej roznicy by nie bylo.
-
nick nieaktualnyania14 wrote:pchełka TY jesteś taka chudzina że u Ciebie tego nie widać!!
i założe się że chociaż TY przytyłabyś 20kg a ja 10 to u Ciebie predzej te kg spadną jak u mnie ;/ taki typ...
TY zapomnisz już o dodatkowych kg a ja nadal bede z nimi walczyć
Powiem Ci ze tylko tym sie pocieszam:-) ale i po porodzie moglabym zostac z waga 70kg, abym brzuch zgubila i miala plaski (przed ciaza moja obsesja)