Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie pamiętam kiedy ostatni raz farbowałam włosy. Nie ze względu na ciążę tylko ogólnie ja z tych niefarbujących
Mój mi mówi żebym sobie przed porodem poszła dla dobrego samopoczucia do fryzjera. Chociaż ja zawsze klasykę mam na głowie i nic wymyślnego nigdy nie robię -
nick nieaktualnyKwiat akacji ale czegos tu nie rozumiem. Jaka niezdolnosc do pracy? Przecież to zasiłek a nie L4. Ja teoretycznie tez juz jestem na macierzyńskim. Obniżasz sobie składke za ten miesiąc? Bo mi ksiegowa tłumaczyła, że oni licza tylko składke za pełny miesiąc poprzedzający miesiąc w którym idzie się na zasiłek więc kolejną czyli tą teraz można zapłacić niższą i już bez społecznego bo tak się płaci na macierzyńskim na którym już jesteśmy. Ty chyba masz ciocie w Zusie tak? Nie możesz podpytać? Mi się wydaje, że chodzi o termin wpłynięcia składki wrześniowej. Ja płaciłam jakoś 12 października (termin do 15 bo mam pracowników) i jak cos do 12 listopada mają czas. No nie wiem już sama. Zusu nigdy nie zrozumiem...
Dziewczyny w necie wystarczy wpisać cotton balls DIY. Wyskoczy dokładny opis. Ja potrzebowałam włóczki (miałam jakas starą), baloników do wody, kleju wikol i to chyba wszystkotroche jest zabawy z tym ale fajny efekt
-
Witam Was dziewczyny. Ja to mam od kilku dni jakąś straszną jesienną deprechę i jestem okropnie rozdrażniona. Nic mi nie pasuje, wszystko przeszkadza.. Koszmar po prostu. Do tego coraz gorsze samopoczucie. Mój mąż powiedział kilka miesięcy temu że pod koniec ciąży, mała zacznie mi odbierać urodę, tak jak było na samym początku ciąży... i tak się stało ;p co chwilę coś wyskakuje mi na buzi, wyglądam jakbym miała "mini ospę" ;p do tego puchnę
ręce okropnie, musiałam zdjąć obrączkę a już ledwo potrafiłam ją zdjąć.. hehe a jak u Was samopoczucie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:42
Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
nick nieaktualny
-
Jak mija Wam dzień dziewczyny? Leniuchujecie, czy wręcz przeciwnie - energia Was nosi?
Flakonik - pięknie dziewczyny rosną, i tak myślę, że przy moim niedużym brzuszku to ja bym dwójki nie zmieściła, a przecież Ty też nie masz dużegoNie dokuczają Ci maleństwa za bardzo jeśli chodzi o kopniaki?
Ja sobie tak leże i leże, zbijam bąki i nagle coś mi mokro. Cała koszulka mokra.
Polało się z cyców i aż zaczęły leciutko szczypać.
Idę do mamuśki zszamać carbonareA Wam życzę miłego popołudnia.
-
Karola1990 wrote:Czy któraś z Was kupowała laktator elektryczny CANPOL EASY START? Coś mi się kojarzy, że była o nim kiedyś rozmowa i chyba Accik Ty się nad nim zastanawiałaś? Chyba że coś pokręciłam...
Tak jak zamierzam zakupić to cudoale mam nadzieję że zrozumiesz że nie mogę go polecić gdyz ponieważ jeszcze nie mam dzieci poza tym kluskiem brzuchu
ale mam dobre opinie w necie
-
Co do rozstepow to mi się zrobiły na cyckach już daaaaawno tak dookoła sutków
ale tymi się nie przejmuje bo jak zbledna toxnie będzie ich widać na bladych cyckach
tylko skoro mam takie skłonności to tylko czekam kiedy brzuch 'popęka" ...
a wtedy już będę smutna
-
Acikk wrote:Tak jak zamierzam zakupić to cudo
ale mam nadzieję że zrozumiesz że nie mogę go polecić gdyz ponieważ jeszcze nie mam dzieci poza tym kluskiem brzuchu
ale mam dobre opinie w necie
Hehe zrozumiałamNawet bez Twojego tłumaczenia;) właśnie ja też się nad nim zastanawiałam bo cena przystępna a szkoda mi wywalać ze 400 zł na laktator, który w sumie nie wiadomo jak długo i często będzie mi potrzebny:) Twój Antek to nie taki klusek, chyba akurat w sam raz:)
-
Karola1990 wrote:Hehe zrozumiałam
Nawet bez Twojego tłumaczenia;) właśnie ja też się nad nim zastanawiałam bo cena przystępna a szkoda mi wywalać ze 400 zł na laktator, który w sumie nie wiadomo jak długo i często będzie mi potrzebny:) Twój Antek to nie taki klusek, chyba akurat w sam raz:)
No właśnie ja też nie wiem ile będzie potrzebny a skoro spełnia swoją funkcję tonte 150 zł jestem w stanie zaryzykowaćAntek no może i w sam raz ale buzke ma jak Kluska i tak już jest Kluska teraz
-
nick nieaktualnyJa mam niestety na pol brzucha od jakiegos miesiaca moze poltora i u mnie jest to genetyczne niestety bo mama tez miala ale naszczescie nie sa az tak bardzo szerokie i nie jest ich duzo no ae nieefektywnie wygladaja tak ze zdjecia samego brzuszka wstyd zrobic ale coz taka uroda
-
Karola1990 wrote:Hehe moja Mała też ma buzię okrągłą
jak mąż zobaczył zdjęcie to stwierdził, że to po matce jak nic:P Chyba wszystkie dzieci na zdjęciach z usg mają okrągłe buzie:) a ile Twój Antek ostatnio ważył?
mój 2200 ważył w czwartek
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Dziewczyny to moja to dopiero kluska. Bo 2700dziś ważyła. Ma ktoś większe dziecko ma forum?
Rzeczywiście spora ta Twoja Kornelia;)Chyba Pchełki córcia też spora jest:) Moja to taki średniaczek dokładnie 50 centyl zawsze we wszystkich pomiarach:) Będzie łatwiej urodzić